Клоп: Шахин беше като пианист със счупени ръце

"След завръщането си бе разколебан, но в събота показа, че все още е страхотен"
18 мар 2013 12:58, Георги Пешев
1
Клоп: Шахин беше като пианист със счупени ръце
Клоп е горд от представянето на Шахин в събота. Снимка: Ройтерс

Наставникът на германския Борусия Дортмунд Юрген Клоп направи интересно сравнение за новата -стара звезда на тима Нури Шахин, който избухна с два гола и асистенция за победата с 5:1 над Фрайбург в събота.

"Когато се върна при нас, Нури беше разколебан. Това е все едно един добър пианист да се завърне, след като си е счупил двете ръце. След като свали гипса, той не може веднага да свири по същия начин, както преди", отсече Юрген Клоп, цитиран от вестник "Билд".

"След първоначалните проблеми, Нури изигра страхотен мач в събота. Той показа, че все още е много добър играч", каза още Клоп.

"Много съм щастлив, че имам дял за тази победа на отбора. Трябваше да се представя добре, защото моят син за първи път беше на стадиона", каза самият Нури Шахин.

"За мен е важно да оставя лошия период зад гърба си. Не бях доволен, но целият клуб застана зад мен, това го има само тук в Дортмунд", добави полузащитникът.

В същото време нападателят на "жълто-черните" Роберт Левандовски изрази задоволството си, че записа името си завинаги в историята на отбора.

В събота полякът стана първият футболист на Борусия Дортмунд, който отбелязва поне един гол в осем поредни шампионатни срещи.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари