Анелка иска да напуска Ювентус

Нападателят е раздразнен от факта, че търка резервната скамейка
Обновена: 28 мар 2013 10:08 | 28 мар 2013 10:07, Красимир Ангелов
1
Анелка иска да напуска Ювентус
Анелка не е щастлив в Ювентус. Снимка: Reuters

Нападателят на италианския шампион Ювентус Никола Анелка може да напусне клуба, твърди френското електронно издание "Le10Sport".

Според електронната медия екс-нападателят на Челси и Арсенал е доста раздразнен от факта, че не получава шансове за изява от Антонио Конте.

Преди няколко седмици треньорът на торинци обяви, че французинът е важна част от плановете му и ще разчита на неговия голям опит. Въпреки думите на специалиста обаче Анелка не получава шансове за изява и предимно търка резервната скамейка.

Ветеранът премина в торинския клуб от китайския Шенхуа Шанхай и се предполага, че може да напусне тима още преди края на сезона.

Нико се лекуваше дълго време от контузия в бедрото, но вече е здрав. Въпреки това обаче неговите изяви за торинци са ограничени до участие в два мача и общо 35 минути на терена.

34-годишният футболист има контракт с торинци до края на настоящия сезон. Преди идването си в торинския клуб обаче Нико не бе в най-добрата си форма и не вкарваше редовно за Шенхуа.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ювентусНикола Анелка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оня ден щеше да завършва кариерата си там, днес ще напуска. Цирк :) Реално човекът може и да не знае даже, че ги е казал тези работи. В сайтовете все трябва да пише нещо.