"Орлите" от Лудогорец прелетяха в следващата фаза на Лига Европа

Разградчани завършиха 1:1 с Черноморец Одеса
32
"Орлите" от Лудогорец прелетяха в следващата фаза на Лига Европа
Снимка: БТА

Лудогорец завърши 1:1 с Черноморец Одеса и се класира в следващата фаза на Лига Европа. Точен за българите в мача на националния стадион "Васил Левски" бе Кишада, а попадението за гостите вкара Гай.

С това равенство българите със сигурност ще заемат едно от първите две места в групата си, дори и да загубят оставащите си два мача - гостуване на Динамо Загреб и домакинство на ПСВ Айндховен.

Първото полувреме не предложи особени футболни достойнства, като на терена преобладаваха основно здравата битка и многоходовите разигравания в средата на терена, головите опасности пък бяха рядкост.

В началото на второто полувреме българите избухнаха и успяха да вкарат, но след това допуснаха нелеп гол и позволиха на Черноморец да владее играта до края на мача.

За щастие не се стигна до ново попадение за гостите и така Лудогорец заслужено е в следващата фаза на турнира.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
mm преди 10 години
sory za kirilicata .mrazq vi vsi4ki koito mrazite ludogorec ,vieste nkadarni bokluci koito samo zavijdate ,az ne sam ot provinciqta nose samnqvam che vsi4ki fenove na grandovete sa istinski fenove na futbola s tapashkite im komentari.
28
1
 
2
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Честито на Лудогорец! Повече от похвално е ,че продължават,но има едно голямо НО. Всеки който им е гледал мачовете дори и лаик ще забележи ,че късмета е на тяхна страна и чисто футболните им предимства са силно съмнителни. Колкото до мача с ПСВ ,ми те излизнаха със 7 резерви дали не ги бяха подценили!? Вижда се ,че идея в играта няма, пасовете са грешни задържането на топката липсва. Не може треньра да каже "и аз не знам какъв е нашия стил на игра" Стискаме им палци ,но само с късмет ......
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОКОЛКОТО ВИЖДАМ ПОВЕЧЕТО ДРАСКАЧИ СА ТАПИРИ-СОФИЯНЦИ , ГЛАДНИ И МИЗЕРНИ !
26
20
 
3
 
! Отговори
столичан преди 10 години
До zxzcПо мизерия ще сте първи у провинцията. Ние в столицата сме се уредили, и магистрали за морето ни напоравиха, и метро с държавните пари, и заплатите ни са добре, и администрацията е при нас. Ние сме друга Балгария, у провинцията ряпа да ръфат. Само Лефски и ЦСКА, и банката на държавната спестовна каса. Другото е провинция и трябва да се тъпче, както ви тъпка Бойко. Ама ние ще си го върнем и той ще ви доразкаже играта.
25
2
 
17
 
! Отговори
zxzc преди 10 години
Радвайте се, бе, ***!!!Докато се делим, все първи по мизерия ще сме!!!
24
30
 
4
 
! Отговори
столичан преди 10 години
Вчера отидох на мача, от чисто любопитство. Може би имаше полза, защото така имаше 2 агитки за украйнците: тяхната си и нашата столична агитка, и една малка агитка за делиорманците. С украинците си викахме да ги подкрепяме, по едно време те се усетиха и дори питаха, абе що така аджеба викате за нашите? Ами щото сме столичани и ние не харесваме провинциален футбол. Така че, е нормално да нямаше победа, публиката тук беше третия играч за украйнците.
23
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе еднодневка или не ще докарат отбор от ранга на Тотнъм примерно в София. А столетниците още от съблекалните излизат при 0-1 и то с никому неизвестни отбори. А за попеда над ПСВ в Холандия може само да сънуват.Браво на отбора. Само... Стоев не е за треньор. Иначе е симпатичен.
22
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Реалист"Жалко отборче с платена публика и празен стадион... Господ да ни пази от такъв "български" отбор!!! АМИН!"По добре е от "велики" отбори с пълна публика, които губят от иртиш-и и феновете им са *** вандали, които правят насилствено порно на бъдещи треньори като ги събличат голи при пресконференция и цял свят им се смее - чак BBC world ги отрази.
21
2
 
31
 
! Отговори
Борат преди 10 години
Равенство с Черноморец не е лошо, при положение, че ги бихме предния път. Е, не е като да загубиш от Иртиш...
20
27
 
3
 
! Отговори
Домус преди 10 години
Поредният мафиозки отбор-еднодневка !
19
2
 
27
 
! Отговори
гагауз преди 10 години
Браво,момчета
18
3
 
45
 
! Отговори
СЛАВИС ! преди 10 години
Лудогорец победи : Слован от Братислва , партизан от Белград, Динамо от Загреб , ПСВ от Айдховен , Левски от Поадуяне , ЦСКА от Волуяне ! Шапки долу пред Лудогорец.
17
31
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Жалко отборче с платена публика и празен стадион... Господ да ни пази от такъв "български" отбор!!! АМИН!
16
2
 
6
 
! Отговори
Тодор Кирилов преди 10 години
До муспиДвамата "бяли" ххехехе.Единия е славянин да но другия не е .И изобщо защо се изказваш след като от футбол разбираш толкова колкото *** от опера!!!
15
1
 
26
 
! Отговори
hidko преди 10 години
Гледах само първото полувреме и черноморци играха доста по-добре. Нашите играха по-слабо отколкото като гости, там и още по-слабо отколкото срещу Загреб. Ако са си повярвали и мислят, че нещата могат да станат от само себе си - някой трябва да им напомни, че не е така. Треньора, може би ще трябва да имкаже, че премии няма да видят, ако не се раздават. Снощи играта им приличаше на типичната за нашето първенство. Надявам се да да не се задоволяват само с постигнатото, макар да не е малко.
14
20
 
6
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Този на снимката е ***, турчин, североафриканец но не българин, двамата бяли са очевидно славяни. За радодст и там се играе на празни стадиони.
13
6
 
44
 
! Отговори
Az преди 10 години
До ЕдинТи бе льольо - всички 4 мача в лигата ли бяха късмет. Биха Айндховен и Черноморец и Загреб, направих равен с черноморец тук. Първи са в групата на БГ, ти ли ще ми говориш за късмет, смотани чорбари и подуенски бекове
12
19
 
12
 
! Отговори
Един преди 10 години
Пичове,вие напълно сте изтрещяли!Ок,съгласен съм,атаката при гола на нашите беше добра,но да ми говорите и възхвалявате играта им...От това,което видях в двата мача с Черноморец Одеса за пореден път доказа,че играта ни е напълно аматьорска.Лъжем себе си,че футбола ни е тръгнал във възход,напротив-абсолютно аматьорски и безрезултатен,както в последните десет години,за съжаление и това е самата истина.Успех на Лудогорец занапред!
11
2
 
44
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
браво на Лудогорци... ако ги нямаше бг футбола щеше да умре с Левски и ЦСКА... радвам се че най после се появи отбор които да вдигне нивото на БГ футбола...
10
5
 
40
 
! Отговори
левски цска ууу! преди 10 години
левски цска - срам! засрамете се!!!