На мача Турция vs Гърция – бурни освирквания

Докато отборите отдадават почит на загиналите, стадионът крещи
18 ное 2015 11:22,
186
На мача Турция vs Гърция – бурни освирквания
Снимка: архив Reuters

Турският национален отбор по футбол, заедно с гръцкия, запазиха минута мълчание в памет на жертвите от атаките в Париж. Турските футболни фенове обаче не запазиха мълчание, а вместо това стадионът бе оглушен от освирквания.

Спортните събития в Европа и Америка започваха с минута мълчание, включително на стадион Уембли, където Франция се изправи срещу Англия. Английските фенове дори запяха Марсилезата.

Турският министър-председател Ахмет Давутоглу и гръцкият му колега Алексис Ципрас присъстваха на мача в знак на помирение между страните, съобщава Ройтерс.

Вижте във видеото кадри от минутата мълчание: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V TURZI GIVEIAT OSHTE V 15 VEK
91
5
 
12
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
Преди атентатите във Франция , и в Бейрут гръмнаха 2 бомби. И там загинаха , около стотина. И те бяха хора , но света не беше толкова солидарен към тяхната трагедия. А сега де !!!
90
5
 
3
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
А относно темата : стават такива неща. По късно се установи, че в същност , две групи са освирквали. Втората е освирквала първата , че не зачита едно минутното мълчание.
89
4
 
2
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
" Но това което направихте със собственния си народ задминава всички зловещи исторически събития. От 1878 година докарахте страната до пълен банкрут. ... " . Коментар 104 направо обира точките с правотата си. До кога българите ще робуват сляпо на минали и отживели идеологии ? Заживяхме във времена в които трябва да се посочват нещата , с истинските им имена.
88
4
 
6
 
! Отговори
каймакАМ преди 8 години
Явно тоя виц ,че турците се натискат да влизат в ес , ще е доста на мода и за напред. Някой да изброи 3 причини , за да желае Турция , влизане в ес. После аз ще му изброя 30 , за да не иска.
87
0
 
11
 
! Отговори
до идиотите по-долу преди 8 години
като нямала нужда турция от ЕС, защо постоянно приплакват да ги приемем, защо цел Н1 на правителството за новия мандат е ЕС?турците са изостанали маймуни, това че се множат като бълхи е отделен въпрос!
86
1
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Самото поведение на гаджалската публика, доказва за пореден път, че Турция е една ориенталска страна и мястото й е в Ориента. Каква Европа какви 5 лева ги гони тия ***. Болни фанатични изчадия!
85
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нужда от европа защото ако не са необяснимите европейски пазари в турция не 4 евро ми 1 евро ще им стане заплатата
84
3
 
10
 
! Отговори
pa6ko преди 8 години
Че има *** сред футболните фенове има,друг е въпросът че никой в Европа не почете техните жертви преди 1 месец.Това феърплей ли е? Защо Уефа има двойни стандарти.Защо някой животи са по-ценни от други?
83
4
 
6
 
! Отговори
dimko преди 8 години
Само аз ли виждам закана от турци към българи, в постове 108,121,123 ?
82
8
 
16
 
! Отговори
koko преди 8 години
Дано най-после Меркел разбере , че Турция няма място в Европа.
81
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А французите като борбардират невинни наред с терористи, някой мълчи ли 1 мин? Изобщо цялата тази работа е голямо лицемерие. Говорят за мир и любов, а те самите разбутаха близкия изток и избиват невинни все още. Жалко за невинните парижани, но и техните ракети не падат много мирно в сирия.
80
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да очакваш от *** .
79
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турците никога не уважават минутата мълчание, вкл. и при атентата в Анкара. Така че не знам защо се прави сензация тук.
78
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надявам се в Европа да си дават сметка - какво по-показателно? Един стадион хора(представители на всички прослойки) освиркват минутата мълчание. Смешни са опитите очевидното да се изкара нещо друго.
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
123 slagai poiasa i se gramvai. Malkia ti mozak veche e na 90 % promit. Gotov si za sresta sas bezbroi destvenici . Mechtai i derzai
76
47
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 120;Ако ги нямаше тези турци и каторжните стройтелни войски сега нямаше да ги имате тези пътища, жилища, заводите които изпродадохте за жълти стотинки. Всичко което ползвате,всичко на което се радвате днес,включително и хляба ви е от труда на турчина. Но вие не го оценихте никога.Но турчинът оцени и разбра,че го лъжете и ползвате като роб. Той се събуди от дълбокия си зимен сън.Сега работим да се подготви и надигне срещу робството от 137 години. Работим за съдбовния ден-за свобода.
75
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мое мнение; Ти съдиш от самосебе си нали? Като се видиш и казваш другите всички са по-долу от мене? Погледни първо ти къде си в обществото. Става ли? Погледни се в погледалото, после в портмането, после в жилището си, в жена си, децата си, родителите си. Отговори на въпроса :"Какво съм аз за всички тях"? И тогава съди за другите. Ох да,ти нямаш семейство,деца, *** и сестра ти заедно с приятелката ти са в Гърция,Испания,Белгия да отработват твоята кръчма и дискотека. Жалки сте...
74
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До офф топик; :) Виждам, пък и знам, когат по брой надделявате ставате много смели и вилики, но когато сте самички го лапате.Знам ви , позновам ви до болка, даже и по-добре и от вас самите-повярвай ми.За всичко си има ред и време. Даже и слънцето не изгрява преди времето си, всеки сезон си има свои плодове, всеки мрак своята зора... Ще дойде времето когато ще сме единни-вие и ние в отсрещните барикади. И винавни за това положение ще сте вие недохранени и недоразвите ***.Иде съдбовния ден.
73
3
 
7
 
! Отговори
до 116 преди 8 години
Къде си мишко да ти дам "въздух" ?