Григор Димитров скоростно се изнесе от Рио

Завръщането на колоездача Стефан Христов се решава до часове
129
Григор Димитров скоростно се изнесе от Рио
Снимка: Reuters

Броене часове след загубата си в първия кръг на олимпийския турнир Григор Димитров отпътува от Рио.

Първата ни ракета напусна с баща си олимпийското село в 17 ч. местно време (23 ч. българско в събота), след като сам преаранжира скоростно пътуването си обратно за САЩ, съобщава БОК.

Още по темата

Както е известно първата ракета на българския тенис отпадна безславно от турнира на сингъл на Олимпиадата в Рио, след като бе победен с лекота от хърватина Марин Чилич след 1:6, 4:6.

Българинът демонстрира изключително колеблива игра и определено си личи, че в момента не се намира в най-доброто си състояние, макар да направи добро впечатление в Торонто.

След загубата си пък Григор набързо напусна корта, като отсвири журналисти и деца, които искаха да се снимат с него.

Същевременно заминаването на колоездача Стефан Христов и неговия треньор Тодор Колев обратно за София ще зависи от състоянието на спортиста. Колоездачът се възстановява след тежко падане в шосейното бягане и в момента е на обезболяващи в стаята си в олимпиското село. След падането самият Христов дори бе откаран в болница за кратко.

Ако днес има подобрение той ще пътува през Рим с полет, който се очаква на Терминал 2 на Аерогара София в понеделник в 18.05 ч. Окончателното решение обаче ще бъде в неделя сутринта бразилско време, съобразно състоянието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Асоциатор преди 7 години
Григор Димитров е кармичен брат на Валери Божинов. Талант похабен от блянове за силикон и дамско бельо.
82
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Хехе, от тая олимпиада всеки се спасява както може. Никой не остава по-дълго от крайно наложителното. :)
81
0
 
8
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Отдавна съм казал че Григор е един голям *** 😨
80
0
 
9
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Поредния припаднал голям талант...Божинов2.Тръгнали от село,видялу някой лев и после стремглаво надолу.Баба ми казваше:пази боже сляпо да прогледа.В крайна сметка е важно селфито да върви.
79
1
 
23
 
! Отговори
България преди 7 години
С една дума Бай ***. Представяте ли си супер звездите Джокович, Надал, Федерер, да не поздравят децата в публиката и да не участват в националните си отбори. Това за тях е недопустимо. А нашият *** си е повярвял, че е нещо. По-добре да се насочи към порното.
78
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо де, на другата олимпиада ще се пусне на мини голф.
77
2
 
10
 
! Отговори
До 90 и 91 преди 7 години
Парите ги разпределя спортното министерство, така че много точно питаш министъра, но едва ли ще ти отговори. Гришо едва ли е видял и един лев от тези пари, за които му натяквате.
76
1
 
13
 
! Отговори
Балкантурис преди 7 години
Г-н Красен Кралев,Г-н министър,държавният бюджет не е *** каса и следва да изисквате обратна справка за какво се харчат парите на всички българи раздадени за подготовка на спортистите.Държавата не ви е бащиния,тези пари са на всички и искаме счетоводство и контрол.Ако така харчихте парите на *** щяха да ви отрежат главата
75
1
 
13
 
! Отговори
Балкантурис преди 7 години
Питане до Красен Кралев,за каква подготовка са платени 500 000 лева на Григор Димитров след като няма видими резултати спортистът да е подготвен? Къде и колко е похарчил Григор Димитров от парите дадени му от дътржавният бюджет за подготовка.До кога държавата ще подарява -разхищава народни пари чийто потоци на харчене не се следят и няма отчети ?Извинете ,българите не сме фабрика за селфита ,ние не можем да си позволим с нашите пари да развивате спортен туризъм
74
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кучките го подушиха,не може да се скрие от тях.А те надушат ли те че ти е слаб ангела,и ти действат,спасение няма,до там си.Този свърши.
73
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце трябваше да отиде, все пак взе някой сет на Бекер, можеше да отстрани този хърватин. Все пак Баце играе с дух и воля, ако му бяха казали по-рано щеше да свали някой друг килограм и щеше да е във форма за олимпиадата!
72
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хасковският надут плейбой катастрофирал в първия кръг. Заглавието по-добре щеше да звучи "Григор Димитров очаквано отпадна в първия кръг". Изненадани няма, а освен това със самото си присъствие грандомана разваляше атмосферата сред българските спортисти. Ето какво каза за него лекоатлетът Тихомир Иванов, който направо публично изрази разочарованието си от отношението на Григор Димитров към останалите родни спортисти в олимпийското село. Поне да поздравяваше съотборниците си
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали имаше някаква идея с Пиронкова да се пуснат на смесени двойки? Май Цветито беше ЗА. Или Гришо е предпочел да приключва и да се връща бързо при Николчето?Да се порадва още малко на поредната си леля, докато не го е изритала и тя.Ще видим коя *** ще е следващата му "голяма любов" ?
70
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано лекоатлетът Тишо се прояви като възпитан човек и му пожелае довиждане. Може и в Инстаграм
69
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
казах още вчера, че григора няма какво да разопакова багаж, а направо да си взима билет за обратен полет. Ама нали все пак е дошъл, сега да мръдне из Рио да си направи 200-300 селфита
68
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барон дьо Кубертен е казал, че важно е участието.Толкова си може момчето. Родните журналисти му направиха мечешка услуга, като пишеха за него като за някаква мегазвезда още когато беше 13-годишен.
67
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай, Гришо ! Бразилски манекенки. Само гледай да не донесеш някакви екзотични животинки.
66
4
 
19
 
! Отговори
77 преди 7 години
Много важно като си имигрант,за специален ли се мислиш ве? Аз също живея в чужбина но не парадирам с пари и възможности а мога,това е разлика между човек и селандур.Достатачно измъчени ,болни и гладни хора има в България а ти да харчиш 500 000 лева за селфита и да парадираш ,че си звезда а не си ,това е вулгарно селяндурско
65
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е голям срам за всички българи. Ама в днешно време точно такива като него и като Валерката се котират - празноглави, прости, арогантни, разюздани лигнярчета. Жалко.
64
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кое точно да му завиждам бе ***,на това ,че го псува цяла България или на това ,че сходи с баби на моята възраст,аз още налитам на ученички,на какво по точно да му завиждам ,на тениса ли ,на парите ли на какво,нищо повече не може да си позволи от мен като храна и екскурзии,имам си семейство и дтет имам и пари да живея на средно ниво,на кое да му завиждам??? Половин милон държавна пара му подариха да ходи Балкан Турсит да си прави селфита,само *** с ниска култура би подминал съотборни

Спонсорирани публикации