Много шум за нищо: Никой не даде 10 млн. за Кафу, остава си в Разград

Лацио давали 6 млн. евро, но Домусчиев искал повече
29 яну 2017 13:46,
14
Много шум за нищо: Никой не даде 10 млн. за Кафу, остава си в Разград
Снимка: Булфото, архив

Случващото се около Джонатан Кафу и Лацио се мени на всеки час. Вчера италианските медии разкриха, че шефът на римляните Клаудио Лотито е наредил на сръбския мениджър Милинкович да движи сделката.

Оказа се обаче, че от Лудогорец изобщо не са уважили офертата от 6 млн. евро плюс един милион бонуси за своята звезда.

Собственикът на разградчани Кирил Домусчиев вече обяви, че ще продаде бразилския техничар, само ако някой извади 10 млн. евро.

Фактът, че от Лудогорец изобщо не са се позаинтересували от предложението на Лацио вбеси спортния директор на римляните Игли Таре. Пред местно радио албанецът заяви, че клубът изобщо не иска бразилец с български паспорт, визирайки Кафу.

Все пак се очаква развитие по трансфера на бившия играч на Сао Пауло да има в началото на другата седмица, когато затваря януарския трансферен прозорец. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ЛудогорецЛациоКафу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Радослав_ЗабавникМирослав Забавник. Последният най-класен футболист на армията!
10
0
 
9
 
! Отговори
РККА преди 7 години
нека си ритка за нашите,пък ако и в Лига Европа направи някой и друг гол па ще му ги вземат тези 6 молиона,човека играе не съм му душманин,ама тези хиени го искат за 5 и на лято да го джътнат за 25.Правилно правят от Разград или доиш кравата до дупка или мачкаш с вола,имам в предвид че ако се утвърдят като стабилен евр. отбор от средна класа нема да смеят да ти предлагат наполовина от искането за футболист..вижте за какви суми продават Базел и динамо Загреб...и то по слаби играчи..
9
0
 
12
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Албански и италиянски се гневят че не им минават номерата . Може да е всякакъв Домусчиев но показа че има топки. А топки с пари и професионализъм водят до резултати . Които са налице . Надявам се скоро и в други наши отбори .
8
3
 
8
 
! Отговори
8 преди 7 години
До Анонимен 4"Видехме колко е качествен срещу малко по силните отбори. Не знаеше къде се намира"Гол и асистенция срещу Арсенал, а срещу ПСЖ той сам изработи втория гол - какво ли щеше да бъде ако "знаеше къде се намира"?
7
4
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 7 години
Кафу е добър футболист. Лудогорец е отбор от средноевропейско ниво. Но зависи само от волята на Домусчиев. Утре ако каже -край, край и на лудогорец. Без да обиждам хората от Разград но там трудно може да се развие трайна футболна школа.
6
2
 
6
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Този случай ми напомня един друг случай с продажба на футболист ,но онзи беше на ЦСКА .Имаше един чех ли беше словак ли ,не помня ,но името му започваше на З и искаха нашите да го продават на Зенит в Русия . Зенит даваше 800 000 евра ,а нашите искаха 1 милион , така и не се стигна до продажба на чеха в Зенит ,заради 200 000 евро . След година -две ЦСКА го продаде за 200 000 евро някъде по соц лагера .
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е добра новина за Лудогорец, все пак Кафу е отличен нападател и голмайстор.
4
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видехме колко е качествен срещу малко по силните отбори. Не знаеше къде се намира.
3
5
 
42
 
! Отговори
8 преди 7 години
Западните отбори са свикнали бедняците от изтока да им продават качествени играчи за жълти стотинки, които после те да препродават за луди пари, затова са вбесени. Само че Домуса има друг начин на мислене - със силен отбор вади достатъчно пари, Кафу му донесе вече 15 милиона евро (ако не беше той отпадаха на 100% от Звезда и нямаше да има ШЛ), за какво му е да го продава за 6 милиона? А тъпия *** дето се продава за 500 лева на месец не може го разбра това и плюе
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ясно, кой пък вярва на джурналистите в Бантустан.
1
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Домусчиев сие мошеник че сие мошеник! Какво му има на нас Бьлгарите?