Успешно начало! Гимнастичките ни се връщат с 3 медала

Ансамбълът ни спечели сребро на топки и въжета в Гран при на Москва
19 фев 2017 21:35,
12
Успешно начало! Гимнастичките ни се връщат с 3 медала
Снимка: БФХГ, Facebook

Ансамбълът по художествена гимнастика на България спечели сребърен медал на съчетанието с три топки и две въжета на Гран при на Москва.

Нашите получиха оценка 17,450 точки за изпълнението си на композицията по музика от саундтрака към филма "Шерлок Холмс".

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Ели Бинева, Мадлен Радуканова и Теди Александрова играха добре, допуснаха леки грешки, които не бяха в рискови елементи.

Така българският отбор с треньор Весела Димитрова, помощник треньор Михаела Маевска и хореографи Маргарита Будинова и Гоча Будагашвили си тръгват от Москва с три медала.

Сребърен в многобоя, златен от финала на пет обръча и сребърен във финала на три топки и две въжета. На първо място във финала на три топки и две въжета финишира Русия с оценка 18,550.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приличат на елфи :)
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хейтър-Неуспял, песимист,черногледец,***,неудачник,неразличаващ доброто от злото;красивото от грозното....Меко казано повреден човек.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе не да засягам останалите, ама това момиче в средата и крайното вдясно, ще направят милиони в хорър филмите на Холивуд, без майтап.
4
1
 
12
 
! Отговори
аз преди 7 години
Aве, простаци безродни, дежурни платени хейтърчета мръсни, я се първо погледнете в огледалото и тогава обиждайте децата! И са красиви, и са талантливи, и са млади, и са УСПЕШНИ, за разли!!ка от вас, *** гнусни! Дето и майките си сте готови да продадете за паница леща!
3
8
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
малее *** са скумрии
2
0
 
14
 
! Отговори
българин преди 7 години
Браво момета !
1
9
 
5
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
До 1Щях да напиша същото.Леле какви уши имат.Браво иначе за медалите!

Спонсорирани публикации