Левски с пълен обрат, спечели дербито с ЦСКА

Млад вратар герой за "сините" за победата с 2:1
Обновена: 4 мар 2017 16:41 | 4 мар 2017 16:30, Красимир Ангелов
86
Левски с пълен обрат, спечели дербито с ЦСКА
Снимка: Булфото

Левски победи ЦСКА-София с 2:1 в дербито на 23-ия кръг на Първа лига.

"Сините" успяха да направят обрат с два бързи гола на Прохазка от дузпа и Яблонски през втората част и донесоха победата в повторния дебют на треньора Николай Митов. "Червените" поведоха през първото полувреме с гол на Арсенио Нунеш.

Като цяло ЦСКА-София доминираше през по-голямата част от мача, но не успя да стигне поне до точка, като главен виновник за това бе младият вратар на Левски Николай Кръстев, който спаси чисти положения пред вратата си.

С победата Левски се утвърди на второто място и вече има 6 точки аванс пред третия ЦСКА.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: левскиЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
13
 
14
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
Срам и позор е да има отбор с името на нац. герой. Това го няма в никоя друга страна. Какво е това някой си бил Левски 6 пъти поред. Срам.
38
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левски е ново дружество и следователно няма нищо общо със стария истински Левски.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало Лиска ли си или миска.Ти познаваш ли историята на Комунистическа България?
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ще ви плаща дълговете?БКП ли?Тя ви създаде по подобие на Кемълския ЦСКА.
35
17
 
11
 
! Отговори
Л И С К А преди 7 години
ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, същата Д.С., която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА тип Белене . # България е член на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия В. Д., който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две
34
5
 
16
 
! Отговори
Тончев преди 7 години
"Като цяло ЦСКА-София доминираше през по-голяма част от мача":)))))))) Абе Вие,другари драскачи,или сте ***,или мислите Нас за такива,или сте гледали друг мач:))))))))
33
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левски да спечели мач - събитие веднъж на 1000 години :)
32
20
 
19
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Засадата на футболист на Левски беше тънка, но реална и голът беше отменен правилно. Дузпата за Левски с която изравниха беше плод на въображението на чернодрешко.
31
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отборът на ЦСКА-София също си има история - историята на Литекс и Чавдар от Етрополе, но няма как да купят историята на ЦСКА. Не очаквах, че много от феновете на ЦСКА така бързо ще се пребоядисат и ще станат фенове на друг отбор. Жалко за Чавдар от Етрополе, отбор с история от 1922 година.
30
7
 
18
 
! Отговори
IC XC преди 7 години
Бихме турците от ЦСКА ша-ла-ла-ла-ла!!!
29
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и чист гол отмениха на Левски. тия засади само в руското първенство се свирят. два милиметра засада и да се отменя гол. хванаха се катоа удавник за сламка съдиите, само и само да отменят гола.
28
1
 
12
 
! Отговори
коки преди 7 години
Няма по-голяма напаст от "журналист-гъзолизец". Винаги съм казвал,че истинския журналист е като истинския доктор-такъв се става в името на ЧОВЕКА и ИСТИНАТА. Всички медии, журналисти и т.н., опитващи се да правят аналог между хибридчето на Ганчев и ЦСКА, попадат в графата.....виж думата в кавички по-горе. ЦСКА фалира и вечно дерби, вече няма. Иначе мачовете с отборите на Ганчев - Лекс, Ловеч, Литекс, Олимпик-Галата и сегашния Цска-София-Литекс-Чавдар-Етрополе и т.н. винаги са били интересни.
27
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дерби няма. Левски срещу Чавдар /Етрополе/ не е дерби.Иначе етрополци доста добре се представят тзои сезон, браво на тях.....
26
4
 
23
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Естественно отбора на народа спечели. То като няма армия няма армейци има люляк.Доказано тези които биха ЦСКА с 8: 0 сега се наричат така .В музея на славата като как е формулирано това.,,Как бихме себе си"и снимка на голмайстора Стоилов.Интересен,,казус".Но е НЕОСПОРИМ факт.
25
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само "ЛЕВСКИ" олеее!!!
24
4
 
19
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
Няма такава държава!Да блокираш движението в половин "столица" заради някакви си ритнитопковци?! Това си е пълен идиотизъм!
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя зализан пернишки *** го заставиха да вземе фк лафка а му подариха виваком
22
3
 
12
 
! Отговори
До 27 преди 7 години
Ами те и чорбата докато същесвуваха, живееха и дишаха само за това. Литекс нямат аурата на победители и това си пролича.По мъжкарски се държаха Левскарите.Но като цяло футбола ни е зле.Няма изявениБЪЛГАРСКИ футболисти в нито един отбор.А колкото до шесте поредни победи,Левски има седем такива със онова поколение на Наско,Гибона,Коев,Спасов и т.н.
21
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честото на отбора на свинчока делян цял диарбекир няма да спи тая вечер
20
4
 
15
 
! Отговори
1913 преди 7 години
ЛЕВСКИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВА С ТАЗИ ПОБЕДА В ДЕРБИТО. ЦСКА БЯХА МНОГО ПО-ДОБРИЯ ОТБОР. ОТНОВО МНОГО СПОРНА ДУЗПА ДАДЕ ТОЧКИТЕ ЗА ЛЕВСКИ. НО НАЙ- ПОЗИТИВНАТА НОВИНА ЗА СИНИТЕ Е , ЧЕ ОТНОВО НАМЕРИХА КАЧЕСТВЕН ВРАТАР. ЗАСЛУЖЕНО Е ИГРАЧ НА МАЧА!