Гришо с трудна победа срещу Миша Зверев в Монреал

В третия кръг родният тенисист среща холандеца Робин Хаасе
10 авг 2017 07:22,
10
Гришо с трудна победа срещу Миша Зверев в Монреал
Снимка: Reuters

Григор Димитров стартира с победа участието си на турнира от сериите Мастърс 1000 в Монреал, Канада.

Хасковлията надви опитния германец с руски корени Миша Зверев след 6-3, 3-6, 6-3, като мачът определено бе изключително труден за родния тенисист.

С победата си той се класира за третия кръг на турнира, където ще срещне холандеца Робин Хаасе.

Последният надви днес американеца Ернесто Ескоберо, който влезе в основната схема като "щастлив губещ" заради отказването на Томаш Бердих преди броени дни.

Това иначе бе втора победа на Гришо над Миша Зверев, след като нашенецът го победи и в Ротердам.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Мунчо преди 6 години
Погледнете истината , всички които величаете Григор! А тя е, че той е лесна плячка за почти всеки който малко от малко го е разучавал... Слаб бекхенд, много слаб! Никакво чувство за смяна на вариантите в играта, отстъпление от предишната си форма когато беше при Рашид! С този слаб начален удар може да затрудни дамите и децата които сега тръгват по чалънджъри. Ама вие си го харесвайте, като няма друг и аз го гледам. Нямам избор, другите са още далеч в подножието на планината. :)
7
2
 
1
 
! Отговори
ДО 2 и 5 преди 6 години
,,Слаба ракия" ,,След 30 място".Явно сте футболни ултраси или невежи хейтъри.Какво ще кажеш за 2та и 3та ни ракета Лазов и Лазаров-380ти и 580ти.Те ли са по добрите бе мушмороци завистливи.Да не го харесвате и завиждате го разбирам,но да говорите лаишки небивалици които и от,,самолет се виждат" е смешн
6
2
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Уточнил съм -ГОДИШНАТА ранклиста за 2017- 9-ти е, а не 11-ти. Вчера духаше изключително силен вятър, който причини двойните грешки. Това си пролича и от факта, че бяха събрани в 2-3 гейма- когато имаше силни пориви. Не казвам, че сервиса му е на нивото на което може да бъде. Казвам, че си хейтър :). И освен това, е теоретично почти невъзможно до края на годината да изпадне от топ30. Никога в историята досега, не е било тенисист със 2060 точки за годината, да не е в топ 30! Лаик си!
5
4
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
В края на годината ще е отново извън първите 30. Стой само и гледай! И аз съм си задавал въпроса как тенисист само с един недодялан форхенд може да е 11-ти / не 9-ти /. Вчера направи 7 двойни грешки и не му е за пръв път. Та жените правят по-малко. Бекхенда дори няма да го споменавам, защото той липсва тотално. А уж си беше починал, станал егоист, дрън, дрън.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Играта му била за извън топ200 а в годишната ранклиста за 2017-та е 9-ти. Как така?
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Зверев атакува всеки по-удобен сервиз. Има агресивен стил на игра. Григор сервираше с повече сила и гонеше линиите, за да не даде шанс за любимата игра на съперника " сервиз-мрежа". Съвсем нормално е да има повечко двойни грешки. Това е добра победа, защото затвърждава превъзходството на нашето момче, над един играч неудобен за много тенесисти.
2
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както се казва - слаба ракия! Гришоооо,Гришо слаб си ама много! Играта ти е като за играчи извън 200 в ранглистата!Добре че Миша е още по слаб, такъ *** мач не бях гледал отдавна. Ако не беше българин на 10 минута щях да те отсвиря. "Професионалисте" недей да плямпаш по медиите а се взимай в ръце! Трагедия си, не го ли виждаш! Къде ти е сервиса? Къде са ти ретурите? Бекхенд с една ръка.... ало, сляп ли си??? Викай Рашид, да ти удари един хубав пердах, да ти изкара бръмбарите
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като за първи мач става. Вятъра беше много силен и това е основателна причина за слабия сервиз вчера, но притеснението у мен остава

Спонсорирани публикации