Херо с рокади в Лудогорец, 4 промени за мача утре

В Судува пък ще играят стари познайници на треньора
Обновена: 16 авг 2017 08:22 | 16 авг 2017 08:09,
8
Херо с рокади в Лудогорец, 4 промени за мача утре
Снимка: архив, Булфото

Новият старши треньор на Лудогорец Димитър Димитров-Херо планира да направи 4 промени в състава в сравнение с двубоите с Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг за Шампионската лига. В мачовете с израелците предшественика му на поста Георги Дерменджиев заложи на едни и същи 11.

Две от рокадите на Херо ще са принудителни. Първата е свързана с наказанието на Марселиньо, който бе изгонен в реванша с Апоел. Бразилецът бе санкциониран за 3 мача. Вместо него, зад централния нападател Клаудиу Кешерю ще действа Густаво Кампаняро, който започна на тази позиция срещу Верея. Втората принудителна променя е свързана с продажбата на Джонатан Кафу в Бордо. Неговото място по дясното крило ще заеме Върджил Мисиджан.Другата опция - Джоди Лукоки е контузен и едва ли ще попадне в групата.

За третата промяна в центъра на отбраната до Козмин Моци ще започне Георги Терзиев, вместо Игор Пластун, информира "Тема Спорт". Причината е, че Димитър Димитров познава отлично качествата на българския бранител от времето, когато го наложи в Черноморец Бургас. От там той премина при разградчани за сериозна трансферна сума.

На десния бек ще е Сисиньо, вместо Лукас Саша, който бе титуляр в срещите с израелците. Сисиньо е напълно възстановен от контузията си и игра в последните три мача - с Витоша Б и Верея за първенство, и двубоя за Суперкупата с Ботев Пд в Бургас.

Стар познайник на Херо пък ще е титуляр за Судува утре. Става въпрос за босненския централен защитник Семир Керла. 190-сантиметровия бранител има зад гърба си един сезон при Димитров в Иртиш. През 2016/17 Керла записва 24 мача, в които вкарва 3 гола и е бил един стълбовете в състава на тима от Павлодар.

Още един работил с Херо може да вземе участие в мачовете с Лудогорец. Това е най-новото попълнение на Судува французина Жереми Манзоро. През 2013/14 в Черноморец Бургас при Димитров халфът записва 30 срещи с 3 попадения.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изгониха кроткия но не много умен чичо Гошо, но добре балансираше. А този нервак, като го знаем какъв е, май няма да изкара дълго.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цар е на *** решения. Още утре ще се разсмърди.
5
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Марселиньо е наказан заради червения картон и не се вижда по-добра алтернатива от Кампаняро. Останалите промени са доста съмнителни.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с идването на херо започва обратното броене на лудогорец терзиев е наи яркото доказателство при положение че пластун е впъти по добър да поставиш в одбрана този посредстве фудболист а и кампаняро има още много хляб да яде за да заеме мястото на марселиньо с неговата чепата логика говоря за херо е напът да разруши тотално един отбор които беше модел на подражание за много добър фудбол колкото по рано го махнат толкова по добре
3
0
 
7
 
! Отговори
Марин преди 6 години
Грешиш Серооо...Пластун е по-добър !
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терзиев е млад и има много хляб в него
1
3
 
12
 
! Отговори
pepo171 преди 6 години
Ето първата му грешка . Терзиев на местото на Пластун . Херо бърка . Пластун е в пъти по - добър от Терзиев . Отдавна Терзиев , трябваше да го изгонят . Явно е , че му е слабост , поради , което има вероятност да вкарат голове на Лудогорец от лоша защита .....Не мога да повярвам , че е харесал този слаб защитник Терзиев ...