Кобрата: Готов съм да се бия с трима като Джошуа

Пулев се завръща на ринга в началото на 2018 година
25 окт 2017 13:39, Веселин Коларов
116
Кобрата: Готов съм да се бия с трима като Джошуа
Снимка: Bulphoto.com

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев обяви, че не се е отказал от мача с Антъни Джошуа заради уплаха.

Двамата трябваше да излязат един срещу друг на ринга тази събота в битка за световните титли на непобедения британец. Кобрата обаче получи тежка контузия и беше принуден да се откаже от мача. На негово място ще излезе Карлос Такам. "Не съм се уплашил! Исках този мач и се стремях към него! И пак казвам, че такъв мач ще има! Ще се подготвя много добре и да го победя! И трима като Джошуа да са в ринга, аз пак ще изляза, ако е за парите. При мен е по-важна победата, а не олимпийския принцип", заяви Кобрата, който ще се възстановява от травмата около месец.
 
Той каза още, че следващата му битка най-вероятно ще се проведе в САЩ, но още не са ясни повече подробности. "Ще коментирам кога ще се завърна на ринга, но нека първо да се възстановя от контузията ми. Вероятно в началото на 2018 година. Може да играя в САЩ, в Чикаго! Важното е контузията ми да отмине и да играя за победа", добави Пулев.
 
След това той говори повече относно травмата и добави, че очаква догодина да има мач срещу Джошуа, който е убеден, че ще спечели. "Контузията си е контузия. Изчакахме да поотмине, но не се получи. Лекарят установи, че има разтягане и леко разкъсване на един от мускулите при подмишницата, при гърдата. Една седмица тренирах без спаринг, защото травмата не го позволяваше. Правех упражнения, пих витамини, но не се подобри. Това не е Градско първенство на София да побеждавам с една ръка, а е мач за световна титла. С треньора ми преценихме, че е по-добре да откажем мача. Това е много специфична контузия, боли при точно определени удари с дясната ръка. Смятам, че най-късно догодина ще има мач с Джошуа. Сигурен съм даже, че ще го победя, защото знам какво мога, знам собствените си сили", каза още Кобрата.
 
Боксьорът коментира и пропуснатия награден фонд от мача му с британеца, като според медиите на Острова хонорарът на Пулев щеше да е между 2 и 3 милиона паунда. "Не знам дали повечето хора и критици си дават сметка, че става дума за наистина много пари. Пари, които и аз не съм изкарвал и не съм сънувал. От друга страна е правилно да казват, че трябва да се кача на ринга. Моята идеология не е такава. Става дума за много пари, които много хора изобщо не могат да изкарат през целия си живот", завърши Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе сега гледах интевюто му. Тия от сайта бая са ви манипулирали с това заглавие. Пулев каза че ако става върпос за пари и срещу трима като Джошуа е готов да излезе, да го пребият, но да гепа кинтите. Само че той не излизал само за пари и затова не е искал да излиза на ринга.
93
0
 
3
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Жалък *** ! Защо не е отиде да се биеш ?! Щяхме да гледаме боят с Кличко ! Може да се биеш с трима в чалготека....
92
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо беше жестока травма скъсване на цял мускул и се чудеха дали да го оперират. Сега вече е разстежение и преумора, за което е достатъчна местна упойка и няма даже да го усеща, ако предположим, че наистина го е получил, а не се преструва. Поне да си мълчи, че става по-смешен.Сега като му се размина много се разприказва.
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сменя гащите и продължава напред, що е то ? - най-добрия български боксьор
90
0
 
10
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
Вчера гледам някакво интервю с нашия дискотечен бият, в което казва че пътищата им с Джошуа пак щели да се пресечат ....КОБРА ... ДЖОШУА ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ХВАНЕ С ПРЕСЛАВА СА СЕ ЗАСЕЧЕТЕ В НЯКОЯ ЧАЛГАТЕКА ... НЕ СЕ НАДАЙ
89
0
 
9
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
Нелепият край на една непосредствена кариера на човек, който нигока не се контузи за парти в чалгатека.
88
1
 
9
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Други изключват спаринга от тренировките една седмица преди състезание.
87
1
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Всъщност *** май ще се окаже прав. Наистина има методисти, според които спарингите се спират около месец преди състезание. Изцяло. Това наистина не го знаех. Може би разлика във вижданията на различните треньори.
86
1
 
19
 
! Отговори
Шамил преди 6 години
Кубрате, досега единственият ти сериозен противник беше Кличко. Можеше да те довърши още в първия рунд, но рекламите спасиха тоталния провал. Сега се уплаши и е време да се откажеш, а не да плямпаш глупости. Това, че не излезе ме води на мисълта, че не си толкова *** и няма да го направиш въобще. Но поне спри с приказките, че ставаш смешен.
85
1
 
4
 
! Отговори
гост преди 6 години
До АнонименТи си мнн ***!Точно преди състезание се правят спаринги
84
1
 
2
 
! Отговори
gost преди 6 години
До Рок енд рол Двигателния навик го е придобил още като е разучавал ударите като ученик.Не се прави на много Ентелигентен.ВИждам че си чел по тмст
83
0
 
14
 
! Отговори
Дам преди 6 години
И за трима бой ще ядеш
82
2
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
За другото, което казваш съм съгласен. Писах го и по-долу, че преди мач не се прекалява с натоварването.
81
0
 
5
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
И нямам предвид тежки спаринги. Иначе има риск да се контузи състезателят преди мачовете.
80
2
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Не пиша за формиране на двигателен навик по време на спаринг. Казвам, че се формира преди това в основния период.
79
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Рок енд ролЗа какви двигателни навици чрез спаринг преди състезание пишеш ?! Ти изобщо не си влизал в боксова зала , а и да си влизал ходил си там около 1 месец и си се отказал ,затова не знаеш че преди състезание спарингите за забранени поне от един месец преди състезанието ! Преди състезанието се скача на въже ,играе се бой със сянка ,икрае се на крушата и чувала и се правят леки физически упражнения с малки тежести !
78
0
 
10
 
! Отговори
vincent преди 6 години
Кобрата: Готов съм да се бия с трима като Джошуа....AMA ДРУГ ПЪТ.
77
2
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Разбирам повече отколкото си мислиш. Освен практика имам и теоретична подготовка. Учил съм някои неща, държал съм изпити... Не се изнервяй. Просто водим културна дискусия. :)
76
3
 
2
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
До Рок енд ролПАК ТИ КАЗВАМ ,НЕ СЕ ИЗЛАГАШ ! ТИ НЕ ПРАВИШ ЕЛЕМЕНТАРНА РАЗЛИКА МЕЖДУ СПАРИНГ И ТЕХНИЧЕСКА ПОДГОТОВКА , А СИ СТАНАЛ ДА ФИЛОСОФСТВАШ ЗА БОКСА ! НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ ,ЧЕ ПРЕДИ СЪСТЕЗАНИЕ ,НА ТРЕНИРОВКА НЯМА ДА ЗАСТАВАШ СРЕЩУ ДРУГ И ДА ИГРАЕШ БОКС ! НО ТОВА НЕ Е СПАРИНГ ,А ТЕХНИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ,ИЗПЪЛНЯВАТ СЕ ЗАУЧЕНИ ПОЛОЖЕНИЯ КАТО ИГРА ФАЙТЕР , ЕСКИВАЖИ И МНОГО ДРУГИ ! НО ТОВА НЕ Е СПАРИНГ ! НЕ МЕ РАЗБИРАШ КВО ТИ ПИША ,АМА КАКТО И ДА Е ! ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ И ПОВЕЧЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ
75
1
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
До Шампион. Именно! Основата на спорта са физическите качества (пет на брой). Без тях нищо не става. И едва тогава идва техниката, която ти позволява да използваш оптимално тези качества. Но без тях, само с техника нищо не става.

Спонсорирани публикации