Невероятно! Германия е в играта след гол в 95-ата минута!

Световният шампион надви Швеция с 2:1 в истинска драма
Обновена: 23 юни 2018 23:05 | 23 юни 2018 23:05, Елка Василева
257
Невероятно! Германия е в играта след гол в 95-ата минута!
Снимка: Reuters

Германия победи Швеция с 2:1 в спиращ дъха двубой от група F на световното първенство по футбол, игран на стадион "Фищ" в Сочи.

Световният шампион наложи зверски натиск още от началния съдийски сигнал, но изпусна своите положения и постепенно скандинавците изравниха играта. Бундестимът допускаше груби грешки в защита и логично в 32-ата минута Ола Тойвонен матира Мануел Нойер с майсторски прехвърлящ удар.

Секунди преди паузата шведите можеха да нанесат втори удар, но Нойер се намеси блестящо при прецизното изпълнение с глава на Маркус Берг. Пропускът на "Тре Крунур" беше наказан малко след подновяването на играта, когато Марко Ройс изравни резултата.

През второто полувреме Германия имаше осезаема доминация, но не успя да вкара своите възможности. В 82-ата минута Джером Боатенг беше изгонен, а във втората минута на добавеното време Юлиан Брандт нацели гредата.

В 95-ата минута Тони Кроос вкара златен като стойност гол за Германия, защото реализира по диагонала след късо изпълнение на пряк свободен удар.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
10
 
19
 
! Отговори
Политкомисар преди 5 години
Не си мислете, че германците нямат по-добри германци от турчетата и негърчетата. Просто, треньорът им изпълнява политическа поръчка, а той е изпълнителен, абе германец !
109
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След ксто е силна във футбола германия, защо съдиите леко я побутваха, накъсваха игрста на шведите, на немците не.
108
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия е много "удобен" противник защото винаги е в настъпление .Слабите отбори раз4итат на слу4айна контраатака и каквото стане .Трябва да стане така :ако един отбор не премине централната линия в продължение на 5 минути -да се отсъжда дузпа в негова вреда .
107
6
 
12
 
! Отговори
точно така преди 5 години
Като не даде съдията дузпата на Швеция Германия са много велики -БИЛИ СА НЯКОГА
106
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия си е Германия, рядко срещан дух, непримиримост и желание за победа. В крайна сметка всичко това им донесе победата в този инфарктен мач.
105
4
 
32
 
! Отговори
До 200 преди 5 години
Не знам кой мач гледахте ... ама ако е същия, който и аз ... германия не е жалка никак....Може класата да не е предишната, но жалки не са в никакъв случай....Играят с 11 човека настъпателен футбол и побеждават. Да не говорим, че и на пейката имат и по-добри футболисти....Дай Бооже и ние някой ден да имаме подобен жалък отбор....Никога не подценявайте националния отбор на Германия. Ние сме по крайностите.
104
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Германците"7495 са трагични.
103
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Германия е в играта" ...........ама не за дълго.С този отбор и Кореа може не победят.Жалки са.
102
2
 
15
 
! Отговори
ДО 184 преди 5 години
Явно гледаш за първи път световно първенство .Или си малък.Помниш ли как Италия стана световен шампион 82ра?С каква игра и какви резултати в групите.И никакъв нов световен ред не дойде.Не може отначало да се играе като на финал и винаги е било така. така
101
13
 
24
 
! Отговори
X преди 5 години
Вермахта крачи победоносно към пета световна титла.
100
2
 
3
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
До ТюркИмаш много поздрави от Полша и Англия ! Ама много -по 8:0 и от двете държави !!!
99
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шопопреди 1 час "Един германец е мъртъв,когато главата му е на 3 метра от него !!! Но и тогава не е сигурно..."Това е вярно, но за истинските германци, а не за пришълци като Йозил, Кедира, Боатенг и другите "нови германци".
98
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неярийците в немския отбор нямаха съвсем никаква мотивация да играят и не играха. Съмнява ме да възприемат Германия като родина, за която си заслужава да си дават зор. Затова германският нац отбор трябва да е от истински арийци. Неарийците не полагат усилия да играят за Германия. Само отбиват номера.
97
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трагични германци, трагични аржентинци, бразилци, французи, испанци, англичани - хич ги няма, а италианците пък даже не са на първенството. Във футбола явно идва нов световен ред.
96
0
 
17
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Коментиращият на мача на полувремето ме изкефи: " Шведският отбор са като мебелите в Икея - надеждни, евтини и в правилния цвят" През първото полувреме наистина бяха истински шведи.
95
1
 
14
 
! Отговори
Недоволен преди 5 години
Личат си немците в състава....Евала на тях.
94
7
 
7
 
! Отговори
Стар Левскар преди 5 години
Германците не заслужават повече от 16тина финалите ! Трагични са за ниво световен шампион...
93
17
 
5
 
! Отговори
Тюрк преди 5 години
Пак го обърнахте на Турция и България, само да вметна, че когато Турция е играла на световно в България не са чивуали за него нито са имали ТВ за да го гледат камо ли да са участвали там !
92
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очертават се мачове Франция - Арцентина и Бразилия - Германия още на 1/16 финалите и разбира се защото футбола не е много закономерна игра вторите от групите си вероятно ще елиминират първите !
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много лошо в последната минута ахтунг забиха гол не е по божески това. Иначе немците хич ги нямаше самите те не знаеха кьде пращат топката