Щастие, радост и емоция... Кубрат Пулев за целувката с Джени Суши

Боксьорът съжалява за случилото се, не би го направил отново
7 апр 2019 19:25,
73
Щастие, радост и емоция... Кубрат Пулев за целувката с Джени Суши
Снимка: Youtube, Jenny SuShe

Превъзмогнах себе си, ударите, аркадата и целувката бе израз на радост и на щастие, на емоция. Така Кубрат Пулев коментира станалата скандална целувка между него и репортерката Джени Суши.

"Джени Суши дойде още докато се снимах с българите след мача ми с румънеца. В четвъртия рунд усещах, че губех мача, нямаше нужда да ми казват от ъгъла", спомня си Кубрат вечерта на мача.

Още по темата

Той сподели, че познавал Джени Суши, въпреки че тя отрича двамата да се познават.

"Не знам кой я покани на партито след мача, тя просто си дойде, пиеха и танцуваха. Говорихме си съвсем нормално с нея", обяснява боксьорът.

"Сядаше до мен, а аз ставах, защото не исках чак такава близост. Още вечерта  й казах - виж това с целувката беше майтап, ни го излъчвайте. Не искам да плюя по нея, не я мразя, въпреки че си измисля какви ли не глупости. Търси неморално дивиденти, има жени, които наистина са били сексуално насилвани", отсече спортистът пред bTV.

Кубрат Пулев заяви, че съжалява за случилото се и ако можеше да върне времето назад не би го направил отново.

"На Андреа първия ден й беше много гадно заради хорските мнения и тя се повлия. На другия ден ме подкрепи, каза: "Познавам какъв човек си". На Суши явно са й дали лош съвет, един ден може да станем приятели", завърши Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
18
 
! Отговори
Mister Cro преди 5 години
Абе стига вече сте ни занимавали с дертьовете на тази т.ъ.п.а "Кобра" бе, да го е.ва и кобрата, ненадмогнала манталитета на мутра в дискотека в Студентски град!
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще станете "приятелите с хитрушата и с адвокатската и,няма начин да не станете!
27
1
 
22
 
! Отговори
Селчо преди 5 години
*** хубаво де целунал си целунал си !Радвал си се ,след мача кефил си се еуфория,перчил си се,твоя си работа! ЦЕЛУВКИ Ама сега иде ред да плащаш,що се дърпаш КЕФА ЦЕНА НЯМА КОБРА !
26
2
 
10
 
! Отговори
у фитнеса преди 5 години
После защо българките гледат като отровени. То да не се усмихне човек, веднага почват намеците и насмешките. Тая Суши трябваше да се прави на женски катър или вампир, не вампир пак не става, тия и на това рипкат.. На тъпо *** трябваше да се прави.
25
5
 
20
 
! Отговори
ГРУ преди 5 години
За тези които са неосведомени! Знаменитият му прякор "Кобрата" не е защото Пулев е страшен като въпросната опасна змия,а заради известния факт,че до седми клас(който не завършва!!!) собственоръчно е изписвал малкото си име така-"кОбрат" и от там са му викали всички деца в даскалото "Ето го кОбрата",бре!Просто журналистите преди Олимпиадата в Атина през 2004 година смениха ударението и вместо "кОбрата" стана "кобрата",а пък на него много му хареса!!!Иначе е "велик" боксьор и велик целувач!Герой!
24
5
 
22
 
! Отговори
Dtrumppp преди 5 години
Колко трогателно! Отивам да плача.Срам ме е от този абсолютен дебилДа изчезва вече - дано го разори американката.*** си мисли че като се дьржи жена свободно и значи го иска. Американките са такива- уверени, знаят какво искат, забавляват се и са нахакани
23
4
 
10
 
! Отговори
Къро и Църо(брат му) преди 5 години
Да се чете : натурален примитив!!!
22
3
 
18
 
! Отговори
Къро и Църо(брат му) преди 5 години
кОбрат Пулев е натурален *** ,който и в Живота и на ринга и пред медиите се държи арогантно,нагло и агресивно!Факт неоспорим-преди, повреме и след побоя който му нанесе д-р Стоманен чук!А срещу Дину се видя за 101 път,че е и подлец,който нанася мръснишки удари в тила на паднал боксьор!Страхливец,който опищя орталъка,че ще пребие(!!???)Антъни Джошуа и избяга от боя!!!
21
5
 
11
 
! Отговори
най-после преди 5 години
КОБРА !кажи ми братко,,,,Какво се случи по време на мача с Кличко ?????че сън от тогава не ме хваща.ДОГОВОРИХТЕ ЛИ СЕ ???? не те съдя ! ПРОСТО ВЪПРОСЧЕ
20
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спортните журналисти в САЩ получават мизерно заплащане. Тая удари джак-пота.
19
2
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Господин- Пулев,.Е, със- българско, гражданство,...Ако- чуете, лоши- новини,.Обърнете- се, към- правосъдната,...Министершата ......
18
1
 
16
 
! Отговори
Тролъ преди 5 години
КоНеСамо в България може всеки да си прави каквото си иска ,хем да не плаща ,хем безнаказано да се шляе напред назад!
17
10
 
5
 
! Отговори
Свой преди 5 години
До 19 гледай малко в you toube и ще видиш колко много хора раздават целувки наляво надясно и никой не ги съди
16
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя *** сам си го забива все повече. Дава интервюта, обяснява се, пуска разни видеоклипове с тая кифла, които той си мисли, че са в негова полза, но всъщност може да го съдят за тях отделно. Чу се че златотърсачката искала 600 000 долара за да оттегли жалбата си. Да си намери адвокат нашия Пульо и да спре да прави глупости, щото сумата ще набъбне и няма да остане за нов силикон на Андреа
15
11
 
14
 
! Отговори
Отврат преди 5 години
Всеки нормален човек по света не целува другите, само Бай *** се нахвърля на силиконени чалга парцалеси и ги целува от радост, че не е пукнал на ринга за няколко смрадливи долара в повече. Единствената грешка на съдията ще бъде, че няма да прати и Опулев и Суши на електрическият стол !
14
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЩАСТИЕТО Е ЗА ДЖЕН СУШИ КОБРА ОЧИЛАРКА КОЯТО СЕГА ЩЕ МУ ПРИБЕРЕ ДОСТА ПАРИ И ДАНО СА 7-ЦИФРЕНА СУМА И ТО В ЩАТСКИ ДОЛАРИ :D
13
0
 
22
 
! Отговори
Мохамед бин Салман преди 5 години
Този случай е показателен защо не трябва да давате фира на емоцията.
12
4
 
7
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
казвам само, че да показваш филми с тая "журналистка" е удар под кръста. за всеки спортсмен...
11
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми е много приятен Пулев, но точно тази *** след целувката я видяхме как се натиска на всеки мъж. Не изглеждаше на съкрушена, напротив, търсеше някой
10
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно Джошуа след някой мач, както е потен и кървав да награби Андреа и да и пусне един език ?