Щастие, радост и емоция... Кубрат Пулев за целувката с Джени Суши

Боксьорът съжалява за случилото се, не би го направил отново
7 апр 2019 19:25,
73
Щастие, радост и емоция... Кубрат Пулев за целувката с Джени Суши
Снимка: Youtube, Jenny SuShe

Превъзмогнах себе си, ударите, аркадата и целувката бе израз на радост и на щастие, на емоция. Така Кубрат Пулев коментира станалата скандална целувка между него и репортерката Джени Суши.

"Джени Суши дойде още докато се снимах с българите след мача ми с румънеца. В четвъртия рунд усещах, че губех мача, нямаше нужда да ми казват от ъгъла", спомня си Кубрат вечерта на мача.

Още по темата

Той сподели, че познавал Джени Суши, въпреки че тя отрича двамата да се познават.

"Не знам кой я покани на партито след мача, тя просто си дойде, пиеха и танцуваха. Говорихме си съвсем нормално с нея", обяснява боксьорът.

"Сядаше до мен, а аз ставах, защото не исках чак такава близост. Още вечерта  й казах - виж това с целувката беше майтап, ни го излъчвайте. Не искам да плюя по нея, не я мразя, въпреки че си измисля какви ли не глупости. Търси неморално дивиденти, има жени, които наистина са били сексуално насилвани", отсече спортистът пред bTV.

Кубрат Пулев заяви, че съжалява за случилото се и ако можеше да върне времето назад не би го направил отново.

"На Андреа първия ден й беше много гадно заради хорските мнения и тя се повлия. На другия ден ме подкрепи, каза: "Познавам какъв човек си". На Суши явно са й дали лош съвет, един ден може да станем приятели", завърши Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десислава Радева като целуна президента на Словения и му изтри червилото не е ли същото?
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, и Кубрат стана емоционален.Навремето само жените преливаха от емоции,сега вече и мъжете масово.Вече няма разговор в който да не я чуеш тази дума емоция.Много изтънчени по европейски станахме.Пфу,много лигаво
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Андреа му е разказала играта, май това му е предостатъчно, но ще го ковнат заслужено
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастен комплексар, време е да го изхвърлят изцяло от спорта, защото не играе спортсментски, а чалгаджийски.
45
2
 
14
 
! Отговори
Станой от Софстрой преди 5 години
В България трудно се разбира, че когато една жена го е правила с Пешо, Гошо, Бацо, Гацо, с комшията, с попа и бръснаря, това е нейн избор какво да прави с тялото си, и визитката на тази жена не дава право на Пули да я награби, с аргумента, че щом с другите, как тъй с него не може.
44
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колкото повече Пульо дрънка, толкова повече си вкарва автогол и сумата за обезщетението на Сушито ще расте! Няма ли кой да му каже да се скрие и да си хване адвокат? Тая глупост с пускането на видеото на Суши след мача беше върха! Всеки юрист знае, че вече рискува да го съдят освен за целувката, но и за излъчване на снимки без съгласие на другата страна .. Сега в това интервю пак глупости говори... Не знам, май Анрдеа ще остане без пари за силикон за дълго време!
43
7
 
8
 
! Отговори
granik преди 5 години
Въпреки,че е 1,95 и 115кг., въпреки ,че е атлет и с бойни умения на най високо ниво.......той по душа си остава едно страхливо момченце. Докато има надмощие и другите се страхуват от него ,той е надменен и арогантен насилник.Но когато е притиснат до стената ,става най обикновен пъзльо. Цяла вечер му е парило в стомаха и е бягал от Суши ,като ученичка. Кубрат Пъзлев.
42
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като почнете да говорите, щели да му искат половин милион, един милион.А да му поискат цялото имущество, още малко и всичко де що има.То дай да си искаме кво ли не. 10,20, 30 хиляди долара и толкова. Кво повече.То така се дава половин милион. И той наема адвокати, и ще стане люта битка, та накрая ще се стигне до извън съдебно споразумение с тая "репортерка" и дъртата кобра. Не че нашия не си е *** в случая, ама...
41
9
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
"Превъзмогнах себе си, ударите, аркадата и целувката бе израз на радост и на щастие, на емоция"Аха, значи ако един мъж е превъзмогнал себе си, и жената трябва да отвори краката? Един вид, това е награда някаква? Тоя що не вземе просто да млъкне и да спре да се излага?
40
3
 
8
 
! Отговори
Пич преди 5 години
"Сядаше до мен, а аз ставах, защото не исках чак такава близост."Ехееее, ухааааа, хахахаха. Евала Кобра, ти си истенски МАЖ!
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАКАЗАНИЕТО НА ПУЛЕВ Е ДА БЪДЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 ГОДИНА ВСЕКИ ДЕН ДА Е ЦЕЛУВА
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе Пулевщини.
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига ни занимавахте с тоя сел.янин!
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
селско изпълнение си е.момчето си мисли че се намира в селската дискотека и мо'е си прави квот' си поиска.Но, туй е Америка, а не село.Ще му турят глоба 500 000$, но ще стане известен по света и ще си избие парите.така че - всички са щастливи
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега селският бияч ще си плати за дяволъка.
34
13
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Ей това не е тенис, това е бокс и особено тежката категория е съвсем друго. Зашо се изказвате като не разбирате от бокс? Т
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бaгата ли го е учил да дърпа жените ? https://youtu.be/lq3R_j3uYSA?t=450
32
4
 
12
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Възпитанието и държането на братя Пулеви, правещи се на боксьори, предизвикват въпроса: те българи ли са или...? Може би някой знае.
31
10
 
2
 
! Отговори
SJW преди 5 години
Всички мъжкари трябва да бъдат скопени, за да не занимават феминистичното общество и обществото на джендърите с примитивните си "Щастие, радост и емоция"!!!!!!!
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобреди,я да те питам как си защити магистърската тиза в нса и кой ти я написа....

Спонсорирани публикации