Рафаел Надал дари 3 тона храна на нуждаещи се

Беше трудна година, заяви тенис звездата
26 дек 2020 17:27, Красимир Ангелов
10
Рафаел Надал дари 3 тона храна на нуждаещи се
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал дари чрез своята фондация 3 тона храна на страдащите заради кризата от Covid-19 в Майорка, разкриха от местната власт.

Тенис звездата обяви, че се надява да "подпомогне семействата в настоящата тежка ситуация и да се чувстват защитени поне от това, че ще имат основни хранителни продукти".

Надал поздрави феновете си с коледните и новогодишните празници и добави: "От нас зависи да направим нещата по-добри".

"Изпращаме трудна година и за нас е по-добре да я забравим по-бързо. Беше много трудна година, най-трудната, която аз помня и искам да изпратя искрените си съболезнования към тези, които изгубиха любими хора. Надявам се нещата скоро да се оправят“, каза още Надал.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
1
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Милионер, дарил храна за 15 000 $ , това ако не е реклама. Когато даряват посочвайте, колко процента от богатството 'което ще си вземат и на оня свят' са дарили. Другото е прах в очите. Циркаджии журналисти, но вие, българските сте само едни преводачи на статии.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Надал. Както и на Джокович и на всички останали които заделят от своето да помагат на нуждаещите се.
3
8
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 3НАЧИ ИЗКАРВАШ ПО 1 МИЛИОН НА ГОДИНА!!!АМА КАТО ДАРИШ 1 000 ЛЕВА И СИ ГОЛЕМИЯ ДАРИТЕЛ!!!НЕ НЕ СИ НИКАКЪВ ДАРИТЕЛ, А ЦИРКАДЖИЯ ТОЧНО КАТО НАШ ГРИШО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ КОГАТО ОЩЕ СТАВАШЕ ЗА ТЕНИС!
2
9
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
3 тона значи 3 000 килограма!!!едно кило брашно 1 евродарил е 3 000 евро :D--------------И ТОВА ДОРИ СЕ АФИШИРА КАТО НОВИНА!????????????????????????---------------------------ДА ДАРЯВАШ ЗНАЧИ ДА ДАДЕШ ПОНЕ 1% ОТ СПЕЧЕЛЕНИТЕ СИ ПАРИ НА ГОДИНА!ТОЯ НЕ Е ДАРИЛ И 0.1% ОТ СПЕЧЕЛЕНИТЕ СИ ПАРИ ПРЕЗ ГОДИНАТА!
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато си истински и не го правиш за пиара и без сметки,хората виждат че си човек.Колко са далеч нашите псевдо звезди ,които знаят само да обиждат народа си и единственото дето им иде на акъла е ,не ни завиждайте.Затова нямаме спортисти,а пачкаджии.