Сираков: В сряда ще има нови разговори със Станимир Стоилов

"Той може да е положителният детонатор за избухване на синята бомба"
30 авг 2021 15:41, Красимир Ангелов
12
Сираков: В сряда ще има нови разговори със Станимир Стоилов
Снимка: Lap.bg

Шефът на Левски Наско Сираков заяви, че в сряда ще има нови разговори със Станимир Стоилов за треньорския пост в клуба.

Двамата вече говориха няколко пъти, но след идването на Palms Bet за спонсор, пред Мъри вече може да бъде представен проект за развитието на 26-кратния шампион на България.

"На този етап Станимир Стоилов е единственият избор за нов треньор на Левски. В сряда ще има разговори, за да се реши какво ще става. И най-вече да бъде запознат как ще се развива Левски. Убеден съм от разговора с Мъри, че неговото желание е да се завърне в родния си клуб. И да започне една нова синя приказка. Стоилов не е поставял условия. Иска да има минимална сигурност. Въобще не е ставало дума за пари", категоричен бе Сираков.

"Обяснил съм му моментното състояние. Казал съм на Стоилов, че той може да е положителният детонатор за избухване на синята бомба. Няма друг треньор в историята, който да се ползва с по-голямо доверие от феновете. Запознат съм и знам как Мъри работи. В този момент трябва да се мисли как да се помогне на Левски. Сигурен съм, че малко по-малко клубът ще започне да се надига от дъното, където се намира сега", заяви Сираков.

Той добави, че ако Мъри се завърне, ще съчетава треньорската длъжност с тази на спортен директор. "Не вярвам нещата да се провалят", каза още шефът на Левски.

По време на днешната пресконференция стана ясно още, че Левски ще има нов изпълнителен директор до 10 дни.

Наско Сираков обяви, че ще се търси заместник на Константин Баждеков. Той заема поста временно, след като Павел Колев подаде оставка още през януари, а през лятото официално си тръгна от "Герена" и започна работа в УЕФА.

Наско Сираков допълни, че даже не е виждал акциите на Левски на живо и каза, че е готов да ги даде без пари. "Ако се появи човек съм готов да дам целият пакет. Да го дам, не да го продам. При мен са дошли за нула стотинки, няма как да го продавам. Важно е който се появи, да даде достатъчно гаранции. Акциите са в клуба, не съм ги и виждал", категоричен беше той.

Всички новини от днешната пресконференция на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тоя Станимир Стоилов бе.....
4
1
 
9
 
! Отговори
иво8 преди 2 години
Да си минат през честният път на селските групи както го направиха Ботев,Пирин,ЦСКА,Локо Сф.В момента Левски е в една будна кома и служи само за гавра на всички останали.
3
1
 
6
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа, преди 2 години
ВСИЧКО Е ПАРИ !...А НАСКО ГЛЕДА,....МЪРИ ДА СЕ УРЕДИ !
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В интерес на истината Левски има добри футболисти към днешен момент, но нямат треньор. Относно управлението на Сираков, който още с идването си, вкара Левски с милион и половина навътре, уволнявайки Хубчев, съм доста скептично настроен. Не може подобен беден и неук човечец да управлява клуб. Няма как.
1
2
 
5
 
! Отговори
Хасковски Каун преди 2 години
Мъри Роден отбор Раев дорника съвсем е иЗперкал Мърчо беше чорбе ама не му провтрве там и кацна в Подуене заедно с ,,Пелето