Търновският КАТ глоби 21 абитуриенти за 2 дни

Причините са висене през прозорците и неправомерен превоз на пътници
Обновена: 16 май 2011 13:17 | 16 май 2011 13:17, Красимир Ангелов
13
Търновският КАТ глоби 21 абитуриенти за 2 дни
Снимка: Булфото

21 абитуриенти от Велико Търново бяха глобени за 2 дни за неправомерен превоз на пътници, неправилно возене в автомобилите и неуместна употреба на клаксон, съобщиха от областната дирекция на МВР.

С общо четири акта са санкционирани водач на автомобил и трима пътници, които са се показвали от прозорците на автомобила.

Предупредителни протоколи са съставени на други четирима нарушители на правилата за движение, а с глоба по фиш са наказани повече от десет млади водачи.

От сектор "Пътна полиция" във Велико Търново предупреждават празнуващите зрелостници, че ще бъдат безкомпромисни към всички нарушители на правилата за движение и обществения ред и че се предприемат всички позволени от закона мерки, за да бъдат предотвратени инцидентите по време на абитуриентските балове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А едни с черен SUV си фучаха из Търново, викаха, свириха с клаксон, музиката надута и покрай ченгетата минаха, но не им направиха нищо.Кой ти закача на мутрите децата...
12
4
 
8
 
! Отговори
$$$ преди 12 години
А мутрите с черните стъкла, които карат с 200, при 90 разрешени, няма кой да ги спира. Фуражките даже за някой лев са готови и *** да им направят. Иначе за тинейджърите ще се счупят да се напъват. *** и жалките фуражки и скапаната държава!!!
11
0
 
8
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Малко им е.Боя е за предпочитане за такива шилета.
10
3
 
4
 
! Отговори
НЕКАДЪРНИК Е ТОЙ преди 12 години
ОСТАВА И ДА СИ ПЛАТЯТ ГЛОБИТЕ :))))))КАТО СЪБЕРАТ ПАРИТЕ ТОГАВА ДА СЕ ХВАЛЯТ.ТЪРНОВКИЯТ ШЕФ НА КАТ Е НЕКАДЪРНИК, КОЙТО КАТО ИМАМ ПЪТ НАТАМ ЩЕ ИДА И ЩЕ МУ ГО КАЖА В ОЧИТЕ. ИМАМ ВИДЕОЗАПИС НА НЕКАДЪРНИ ДЕЙСТВИЯ НА ПОДЧИНЕНИТЕ МУ, НАПИСАХ ЖАЛБА ДО МИНИСТЪРА И ТОЯ НЕКАДЪРНИК ИЗЛЪГА СЪЩИЯ. ПРОСТО ЧАКАМ УДОБЕН МОМЕНТ ДА МИНА КЪМ ТЪРНОВО И ДА ГО НА.С.Е.РА МЪЖКАТА. ДА ВИДИМ КВО ЩЕ КАЖЕ.КВО СЕ ПРАВИ - 21 АКТА, ***.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И бой требе неможе само глоби за тия олигОфренчета!
8
2
 
19
 
! Отговори
CS преди 12 години
Така трябва.
7
0
 
19
 
! Отговори
on znae преди 12 години
към редактора -> пише се Аборигенти...
6
1
 
29
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Да ги глобяват, като са се накачурили по таваните на колите!Такава простотия не сам виждал никъде по света!P.S: Има я само в България и САШ :)
5
1
 
29
 
! Отговори
АЗ666 преди 12 години
Най-после... аз съм от ВТърново. Всички знаем, че не само тук е така. Тая неконтролируема пасмина трябва да се спре, опасни са не само за себе си, но и за околните. Жалко ще е само ако с простотията си пометат и невинни хора. Само не разбрах защо не им правят и тест за алкохол - ама няма и нужда - подушват се от километър...
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам колко са *** куките, но първите двама "умни" абитуриенти вече отидоха курбан във врачанско. А колко ли ще са до края на тазгодишната абитуриентска вакханалия?!
3
6
 
11
 
! Отговори
онзи преди 12 години
Снимката не е от Велико Търново. Някой слага каквото му дойде.
2
50
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тъпите куки знаят само да развалят настроението на хората и да прибират пари
1
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1, 2, 3, 4 .. 25лв., 30лв., 40лв. :)