Тракторите идват в София, но в понеделник

Протестите на зърнопроизводителите продължават
2 дек 2011 22:11,
203
Тракторите идват в София, но в понеделник
Снимка: Булфото

Протестите на зърнопроизводителите ще продължат в София.

На 6 декември 170 трактора ще ществат из столицата, "разходката" им ще завърши с митинг на площад "Александър Невски".

Още по темата

Това решение бе прието на състоялата се в Арбанаси среща на Националния протестен комитет в сектор "Земеделие".

В обръщение до гражданите, прието от участниците в срещата се посочва, че зърнопроизводителите ще бъдат с машините си в София, защото от две години водят с управляващите безрезултатен диалог за правила и прозрачност в бранша.

"Единственият работещ сектор в България е наказан с държавния бюджет за 2012 г. Наказани сме и от природата с незапомнена суша в резултат на която са компрометирани 10 милиона дка с пшеница, 3 милиона дка с ечемик и 2.5 млн.дка с рапица. Очертават се загуби за стотици милиони и всичко това втвърдява нашите позиции.

Ние не сме терористи и гражданите на столицата не трябва да се притесняват, защото както през изминалите девет дни от началото  на протеста, така и следващата седмица организацията ще бъде на ниво", твърдят в заключение фермерите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
11
 
! Отговори
до 130 преди 12 години
Ами, ти какво искаш? Всички да обичаме БСП, за да си доволен ли? Ми много ясно, че ще има омраза. Ето, директно ти казвам, че такива *** ***, фенове на изпедерастеното БСП като теб не мога да ги дишам. Винаги ще има омраза, докато сте живи, другарю Олиг. Като измрете до крак, омраза няма да има, защото няма да има и комунисти.
136
6
 
13
 
! Отговори
Stas преди 12 години
И какво излиза, селяците ще си пият през зимата винцето, ще си ядат луканчицата, ще си тропнат хорце в столицата, а ние ще се чудим как да се придвижваме до работата си и ще им търпим селянията. Затова полицията трябва да си свърши работата и да осигури спокойствието на хората.
135
0
 
5
 
! Отговори
до 135 анонимен преди 12 години
Простакът си ти,проличава се още в първото ти изречение,ако го разбереш самият ти ще се сетиш,ако не можеш обади се ще ти разясня за да не демонстрираш повече *** мозък.
134
2
 
13
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
да дойдат танковете!
133
1
 
14
 
! Отговори
с преди 12 години
ТРАКТОРИТЕ ЛИ ? А ТАНКОВЕТЕ КОГА ЩЕ ДОЙДАТ ?
132
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
134 и к'ви правила са нарушили бе кукуруз?Мислиш ли, че Цвъковите рушветчии няма да ги проверят поне десетина пъти до София?*** то в момента пишете само платените герберси гъдулки.ЕДИН ГЕРБЕР-мярка за тъпота...*** сте за два гербера...поне.
131
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
131 *** си проззз проззз си като гъдулка.Или си пъпчив писарушка с жълто около устата.То герберите са капацитети по нищоправене и бърборене.
130
4
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИ........ преди 12 години
...ИМА ЧУДЕСЕН НАЧИН ДА ГИ СПРЕМ ТИЯ С ТРАКТОРИТЕ :..ДА БЛОКИРАМЕ СОФИЯ С КОЛИТЕ СИ НА ВХОДНИТЕ МАГИСТРАЛИ---НЕ НАКАЗУЕМО , АКО АВАРИРАШ НАСРЕД ПЪТЯ!!!!!НЯМА ЗА КАКВО ДА ТЕ САНКЦИОНИРАТ ОТ КАТ!ТЯХ-ТРАКТОРИСТИТЕ .....КАК НЕ ГИ САНКЦИОНИРАТ ОТ ДОБРИЧ......ДО СОФИЯ при нарушаване на правилата на движение??????
129
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама като стане хляба 5 лева друга песен ще запеете.
128
3
 
6
 
! Отговори
Stas преди 12 години
Цецкоо, родната ти милиция е длъжна да ми осигури спокойствието, а не шумотевицата на тракторите, които ще задръстят София. Това е нарушение на обществения ред, което се преследва от закона.
127
4
 
14
 
! Отговори
Аен преди 12 години
Интересно е, откъде накъде държавата ще субсидира тия селяни. Да не би аз като въртя всеки ден геврека на автобуса държавата да ми налива нафтата. И като ги гледам с тия нови и модерни трактори, хич не са го закършили завалиите.
126
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето това постигна тази партия ГЕРБ - ОМРАЗА между българите. Вече си мисля, че те работят тенденциозно към настройването на българите едни срещу други. Бедни срещу богати. Тяхната политика е тотално безхаберна социално и икономически, но пък перфектна към насаждането на омраза!
125
5
 
5
 
! Отговори
дсда преди 12 години
Селяните са ни достатъчни, не ни трябват и тракторите им!!!Ще ни намачкат Цариградското шосе!
124
5
 
7
 
! Отговори
комунист преди 12 години
И какво искат тия ***-искахте си земята, работете и не мъркайте. Не искахте Тошо, било ви лошо. Не може да ви се угоди.
123
2
 
7
 
! Отговори
Фех преди 12 години
И като държавата налива в зърнопроизводството, да не би на хляба да са свалили цената. Тия комунистически *** синдикати само подвеждат хората.
122
1
 
1
 
! Отговори
12345 преди 12 години
Не си точен - кой ликвидира ТКЗС, върна земята на хората, които нямаха с какво да я обработват, кой създаде поземлените комисии и допусна с кошаревски свидетели да се доказва собственост на земя и гори - това трябва да се потрудиш да го потърсиш в годините. Като търсиш - не подминавай министъра на земеделието от това правителство, защото точно той е един от първите големи земевладелци!! След това ББ бе шеф на МВР!!!
121
1
 
7
 
! Отговори
АКО СМЕ ИСТИНСКИ.. преди 12 години
.....БЪЛГАРИ , МИЛЕЕМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА И ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО....БЕЗ ДА БЪДЕМ РЕПРЕСИРАНИ И УНИЖАВАНИ ОТ РАЗНИ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ НА БКП/бсп и сродните им разновидности,.....ДА ДАДЕМ РЕШИТЕЛЕН ОТПОР НА СЕЛСКИТЕ РЕКЕТЬОРИ С ТРАКТОРИТЕ , ДОШЛИ В СОФИЯ ЗА ПАРИ !!!!!!!!!!!!!!!НИМА ,БЪЛГАРИ.....ВАШИЯ БИЗНЕС И РАБОТА , НЯМАТ НУЖДА ОТ ПАРИ......??????!!!!ПОМИСЛЕТЕ СИ ДОБРЕ---ХЛЯБА В БЪЛГАРИЯ , НАИСТИНА ЛИ СТРУВА ТЕЗИ ПАРИ...ПРИ ТОЛКОВА ТЕХНИКА И ПАРИ ОТ ЕВРОПА....????ЗАПОМНЕТЕ: ТОВА СА РЕКЕТЬОРИ
120
5
 
11
 
! Отговори
Berta преди 12 години
Тия селяни, докога ще си разиграват коня, няма ли кой да ги спре, наводниха блоковете, превърнаха Сф в гето, сега и с тракторите. Докога ще нарушават спокойствието ни.
119
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
122 а когато герберите спрат да ти плащат да дращеш по форумите ще запееш друга песен.
118
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито едно производство от което се печели на ПАЗАРА не трябва да се субсидира .Нито един човек не трябва да взема помощи в пари за да не ги харчи за друго освен за храна за което му се дават