Кметът на Бургас: Честит празник, бургазлии, отдъхнах си

Димитър Николов щастлив от решението за Бургас-Александруполис
Обновена: 7 дек 2011 17:23 | 7 дек 2011 17:23, Красимир Ангелов
61
Кметът на Бургас: Честит празник, бургазлии, отдъхнах си
Снимка: Булфото

"Отдъхвам си и ликувам заедно с всички бургазлии, които ясно и категорично бяха против изграждането на тръбопровода Бургас-Александруполис“, обяви кметът на морския град Димитър Николов в специално обръщение до медиите.

Той определи днешното решение на правителството за оттеглянето на България от проекта като „двоен празник“.

"Благодаря на премиера Бойко Борисов и на правителството, че поставиха интересите на страната и Бургаски регион над всичко. Осъзнавам, че решението им не беше никак леко заради огромните икономически интереси към проекта", отчита бургаският градоначалник.

Още по темата

 
Той допълни, че няколко години местното население е живяло в напрежение от неизвестността, които крие проектът.

"Разминахме се с една огромна опасност за екологията, съчетана с недоказана икономическа полза от него", отчете Димитър Николов.
 
"Щастлив съм, че окончателно се сложи край на този проект и сега ще можем да се захванем с истинските перспективи на Бургас. Честит празник, бургазлии!", завършва кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
2
 
! Отговори
руснак преди 12 години
На въпроса - бърз отговор, тук сме защото в тайгата има само кал и комари, а вие сте в ЕС. След сто години ще ви стигнем, само ни чакайте.
58
3
 
7
 
! Отговори
sari преди 12 години
Бургазлии нямат нищо против руснаците и руските туристи. Въобще въпросът тук не е дали тръбата е руска или американска, ползите са никакви, рисковете огромни, това е. И стига плюхте по кмета, предпочитам да се облажва но и да работи, пред това само да краде. Така са и 73% от бургазлии, докато и вие не го разберете това, няма да станем нормална държава, защото дори и там е така. Не виждате че докато се карате кой точно да изяде на баницата мекото, всички стоим гладни. Все ми е едно дали е забогатял, с него града върви напред, това е важното. Успех кмете!
57
12
 
0
 
! Отговори
руснак преди 12 години
кажи му българин и не го обиждай )май глада доста е преобразил разсъдука на някой българи , до толкова че да станат ***
56
4
 
7
 
! Отговори
kir преди 12 години
Няма нищо по-смешно от пиян руснак хахахаха. И един стих току що измислен.На Луната на Земятана руснака чашка все му е в ръката.Руснака праща жена си в бардакащото само водка иска той да шляка!Хахахаха. Алкохолици!!!
55
1
 
5
 
! Отговори
до руснака преди 12 години
а ти какво търсиш тук?това ,което го казваш се отнася за рускините,които МНОГО СИ ПАДАТ ПО БЪЛГАРИТЕ И ТУК Е ПЪЛНО С ТАКИВА-ЗАБЕГНАЛИ ОТ РУСИЯ ,ЯХНАЛИ НЯКОЙ ЯК БЪЛГАРСКИ ***.
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бе къв руснак си ти, злобар някакъв, както искаш се обръщай към хората, твоя си работаи *** се звери на гърците, ти казах, че те едно евро не вложиха в тоя проект за толкоз години, само разиграват руснаците, че и останалите покрай тях
53
12
 
2
 
! Отговори
руснак до 50 преди 12 години
бдяд ли ? ха ха ха знаеш ли как ви викаме ? викаме ви " ебанный болгар " заще ли , мисля че ще се досетиш
52
8
 
5
 
! Отговори
KOSAN преди 12 години
Абе кмете смотан къде ти беше гражданската позиция 2,5 години назад. Мълчеше като ***. Гиди слагачите гербаджийски. Самата истина е че нямаме пари да финансираме проекта, а не че правителството мног се с загрижило за Бургас.
51
1
 
10
 
! Отговори
bg преди 12 години
ДО 45!!! На никой не му дреме за Б-я, това е ясно (малки сме),ама като имате толкова много природни богатства,защо нямате пътища на 300 км от москва и живеете като мизерници в тайгата, за разлика от американците например.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
44гърците вместо само да говорят, да бяха вложили някое евро в проекта, ахайде те да изградят тяхната отсечка, ние после веднага се включваме като е такава велика далавера
49
2
 
11
 
! Отговори
исо преди 12 години
45,*** ***,като си кух ***,заминавай за раша бе ***
48
1
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 12 години
Аре брат,поеми си въздух и слагай отвреме-навреме някоя запетайка!
47
1
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 12 години
Кажи му ТИКВА и му гледай сеира!
46
5
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
45 мътните ви взели всичките! След 1879та година само злини носите!!! *** скапана, свобода за Волжска БЪЛГАРИЯ!!!
45
2
 
14
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
44 ти разсъждаваш като изключително ограничен човек. Колко ти е малък .... мозъка и колко ти е ниско самочувствието за да нямаш собствено мнение и да слушаш само какво говори врага. Византийците имат далавера разбира се. За какво им е (макар и различен тип) конкуренция в туризма в още една близка и евтина държава? Те петрол си имат, че и малка рафинерия в областта. Сега ги е яд че не можаха да ни хранят с трохи и даизвлекат само ползи от този проект. Браво на "взелия" и отстояващия решението!
44
15
 
4
 
! Отговори
за 39 преди 12 години
ей *** , пише ти един руснак , с удоволствие бих ти избил зъбките ,що се отнася до скапаната ви държава никой не го вълнува . айде чупка изроде
43
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,току-що гърците съобщиха,че българите заради американците правят тоя ход!Какво ни чака,просто фантазията ви е бедна!Някой още чака царевицата от Америка!
42
3
 
2
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Е ти кво искаш ние нищо няма и да прайм.
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Процентно от цялата печалба за България оставаха трохите, докато Русия и Гърция въртят алъж вериж.
40
12
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Това е трагедията на българите, за бургазлии добре да му мислят добруджанци. По същият начин - протестират зърнопроизводители, пречат н тракторите, протестират БДЖ - искам да пътувам с влак и т.н.Затова ни яхат най от мутренското управление.Честито овчедушие !