Момиченце на 2 г. избяга от детската градина

Входната врата е била отключена
11 юни 2024 16:25, Инна Ангелова
33
Момиченце на 2 г. избяга от детската градина
Снимка: БГНЕС

Момиченце на две години избяга от детска градина “Иглика” в Бургас. Днес е било първото посещение на детето в градината. За инцидента се разбира от пост в социалните мрежи на жената, която го е намерила.

Тя твърди, че е минавала през градината, когато е видяла момиенцето да плаче. Било е уплашено и е треперило. Жената веднага го е върнала в детската градина.
 
Директорката на детска градина "Иглика" Стоянка Атанасова заяви за БНТ, че не е ясно дали малкото момиченце наистина е излязло извън двора на градината.

В същото време входната врата на детската градина вече е била отключена  Директорката допълни още, че не е била уведомена от своя служител за инцидента. Всичко се е случило в рамките на около 5 минути.

Тя е категорична, че от утре отговорният служител няма да бъде на работа в детската градина. "Грешката, която колежката е допуснала, че влизайки в павилиона е трябвало да заключи входната врата", обобщи директорката Стоянка Атанасова.

По думите на директорката майката на избягалото момиченце е казала, че то има навик на излиза извън двора на къщата, в която живеели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: детедетска градина
Още от Страната
Българка и фермата ѝ за люти чушки в селекцията на Forbes
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 1 седмица
До До 12 - И други деца са научавали азбуката много рано. За такива се е случвало да чета по вестниците. При мен това стана 1 година по-късно и то без да ме учи някой. Взимах вестник и карах някой от домашните да ми посочи коя е "моята" буквичка, коя е на мама, коя е на татко и т.н. Посочваха ми обаче винаги най-едрите букви от заглавията. Имам ясен спомен за първата дума която написах. На един лист, в смисъл върху цялата повърхност на листа, с много едри букви написах "МАМА". :)
31
0
 
0
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 седмица
Хойкаджийка, значи. Толкова малка, а вече имала навика да излиза извън двора на къщата, в която живеели.
30
0
 
1
 
! Отговори
не е избягало преди 1 седмица
До Анонимен 11 Просто е излязло да провери къде може да си смени пола!:)))
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Намалете децата в детските групи- вижте в Европа как е за 10/15 деца се грижи персонал от 6/7 служители- заключвайте вратите!
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Държавните хрантутници,в частност истеричките, отново вменяват вина на децата. Две годишно дете тръгнало да бяга от яслата,разбираш ли,и нито дума че даскалици и сестри лaпam мухите по цял ден. Така са и по училищата, винаги децата виновни,а самите те че са от безхаберен шматарок нагоре, нито дума. Жалка картинка.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 1 седмица
Помня че когато аз бях в детската, а това беше преди около 26 г., едно ***** (*ромче*) реши да прескочи до тях да си вземе някаква играчка. Къщата му беше буквално срещу детската, от друга страна на шосето. Издебна момента и излезе от вратата. Едната от госпожите го видя през прозореца как бяга, хукна след него, догони го, върна го при нас в общата стая и му тегли здрав пердах пред всички. Изрично е да казвам че повече опити за бягства от негова, а и то наша страна нямаше.
26
2
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 1 седмица
Добре че ядрена физика не си учил на четири.
25
1
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 1 седмица
Че, той твоя син много издръжлив бе. Чак на втория ден му се припикало.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Правилното е детето да се предаде в полицията, сега градината може да си съчини оправдателна версия за мърлящината и безотговорността. Горките родители да разчитат на подобни институции за децата си!
23
2
 
7
 
! Отговори
жоро преди 1 седмица
избягало детето от детска ясла а не от детска градина оправете си понятията
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Моля, уточнете от яслена група в ДГ ли е избягало детето? В яслените групи персонала е от 2 медицински сестри и помощник възпитател. Важно е да се уточни.
21
0
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 1 седмица
Ти си от същия тип М::::лячи, кът персоналъ на детската гадина!
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В детската градина се приемат деца в първа група навършили 3 годишна възраст. Или след 15.09. могат да се приемат деца в първа група, които навършват 3 години до 31 декември. Няма как през юни да има две годишно дете в детска градина.
19
4
 
1
 
! Отговори
Рендето преди 1 седмица
Пишеш колкото да не заспиш!
18
1
 
10
 
! Отговори
Рендето преди 1 седмица
Две годишното дете не е "избягало", а персонала на детската градина си е чесъл оня работа!!!!!
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
затова всички с чипове, като на кучетата и да се знае по всяко време къде е....
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пишете "избяга". Този глагол предполага умисъл. Добавете: по предварителен план.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Детето-беглец, свобода и права да, но никакъв чипс, никаква газирана кола.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Същата история с моя син. На втория ден в детскта грдина попитал учителката къде е тоалетната. Тя не му обърнала внмане. Той излязъл от сградата и видял зад шосето нашия блок. Решил, че в къщи ще си свърши работата. Много уплашен попитал преминаваща възрастна жена "Ти баба Яга " ли си? Тя се досетила и го завела при директорката. Но те все пак не му показали тоалетната. Когата отидох да го взема го намерихме скрит на дъното на един шкаф омазан и ухаещ.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Момиченцето не е избягало. То е излязло на разходка.