Без наказание за полицейския шеф, играл канадска с арестант

"Когато плуваш в едно блато, не може да бъдеш с бели ръкавици”, смята Георгиев
Обновена: 21 апр 2012 20:51 | 21 апр 2012 20:50,
260
Без наказание за полицейския шеф, играл канадска с арестант
Главният секертар на МВР Калин Георгиев не оправда обаче грубия език. Снимка: архив, Булфото

Началникът на Областната дирекция на МВР в София комисар Николай Николов няма да бъде наказан заради скандалния видеоклип, разпространен в интернет, заяви в Пловдив главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Според него наказание би могло да бъде предвидено само за извършено дисциплинарно нарушение или за нарушение на Етичния кодекс на МВР.

Във вътрешното министерство имало и срокове, в които би могло да бъде разпоредена проверка за извършване на нередности, които вече били изтекли.

Калин Георгиев обаче е категоричен, че няма основания за проверка на Инспектората по случая, тъй като от психологически-оперативна гледна точка комисар Николов не е извършил нещо, което да се тълкува като нередно.

По думите му за работещите в други сфери такова поведение би изглеждало грубо.

Още по темата
  „Но когато работиш с хора, подозирани в тежки криминални престъпления, понякога се налага да приемеш друга форма на общуване, защото някои разбират само от това”, смята главният секретар на МВР.

„Не оправдавам използването на грубия език, на използването на нецензурни думи в общуването. Но тогава, когато плуваш в едно блато, не може да бъдеш с бели ръкавици", добави той.

Скандалният видеоклип с шефа на областната дирекция на полицията в София комисар Николай Николов беше пуснат в интернет. Във видеото Николов играе канадска борба със задържан и го обсипва с цветисти обиди и псувни.

Самият Николов не се смути от поведението си в клипа и потвърди, че на кадрите е самият той.

Полицейският шеф каза, че не си спомня точно конкретния случай, но предположи, че записът е от преди 6-7 години. Тогава той е бил началник на групата за разследване на тежки престъпления в столичното Първо районно управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
9
 
! Отговори
USIN преди 12 години
Точно определение,БЛАТОТО ГЕРБ няма нищо общо с чистите бели ръкавици.
190
1
 
9
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 12 години
Калинчо сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава по кабеларките, прави народа на *** и будалка дори собствените си привърженици. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Калинчо е жертва на собствената си глупост!
189
2
 
8
 
! Отговори
морален подбудител преди 12 години
Т.н. герб не може да съществува без насилие! Герб се гради на насилието! *** е, че т.н. герб иска да насади модела си на цялото общество! Пожарникарят, на върха на стълбата, насилва и се гаври с Цецо Апартаменто и шантажира ситния плевел, унижава до дупка Калинчо, тероризира психически всеки българин, който не е съгласен с него, лее тонове помия срещу опозицията, насъсква българите един срещу друг и е морален подбудител за физическото насилие и гавра, провеждани от полицията. Лъжата, политически мотивираното насилие и гаврата са издигнати в ранг на партийна политика! Ако няма насилие, няма да има и герб!
188
3
 
4
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 12 години
Явно на "полицая" му се е биело и момчето е било по неподходящо време на неподходящо място. Но "полицаите" не разбират, че провокираното от тях насилие, след това им се връща тъпкано, по стадионите и на демонстрациите!
187
1
 
7
 
! Отговори
до 222 преди 12 години
Аз те разбирам правилно,но това пак не оправдава поведението на този!Аз искам и няколко рунда с полицаи,замесени в контрабанда на цигари,с корумпирани полицаи,с тези,покровителстващи нарко-каналите...От малък град съм,в който всички се знаем(кой с е с контрабандата,кой е с наркотиците,кой е с проститутките),но полицията и полицейските шефове не са с обикновените хора с другите...-сега разбираш ли срещу какво негодуваме?А заплатите ви ги даваме ние-останалите!!!
186
2
 
8
 
! Отговори
страхливият пожарник преди 12 години
Положението е такова, защото страхливият пожарникар и неговия пудел Цецо, управляват ЕТ герб, държавата и МВР, както се управлява гангстерска банда - с интриги, ултиматуми, заплахи, репресии, психотерор и политически мотивирано насилие! Цени се само безкритичната лична вярност към главатаря!
185
0
 
1
 
! Отговори
нищо не става преди 12 години
Аз пък станах гей!
184
1
 
3
 
! Отговори
до 219 преди 12 години
Разбираш ли естеството на простотиите,които си написал.Ако не,то много жалко за теб.
183
4
 
6
 
! Отговори
нищо не става преди 12 години
Когато от някой нищо не става, той става полицай!
182
2
 
6
 
! Отговори
покровителството на преди 12 години
За да работиш в репресивния апарат на режима на пожарникаря, трябва да си най-малко бияч. Още по-добре, когато си садист. Тогава ще се ползваш и от покровителството на Калинчо!
181
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Политическата поръчка оплюване на полиция,учители,лекари,административни служители,военни-нека започне-СТАРТ!!!Кога беа нашите от тройната горепосочените-БЕЕА най-оти от тЕх нищо не зависеши или се мълчеше и за лошо и за хубаво,а сега треби да са неграмотни,оти са от ГЕРБ,като ни изберат нас от тройната,или от петорната ,същите ще са най-можещите,така налага партийната доктрина-нашите могат и знаят,на врага-не...
180
3
 
1
 
! Отговори
до 216 преди 12 години
Смешен си ти и се излагаш пред много хора!Аз съм сигурен че и образование си нямаш!!!Сигурно си от тези учили само до 6 клас ...защото преди в МВР взимаха само такива като теб неграмотни и ***!!!!
179
3
 
2
 
! Отговори
до 213 полицайчето преди 12 години
Полицейската работа е много натоварваща, това всеки го знае. Въпроса е че малко полицаи си дават зор, а това което казваш за този началник, може и да е така, а може и да не е. Базирайки се на поведението му в ареста, по-скоро бих заложил на това, че не е стока.
178
0
 
2
 
! Отговори
До 213 преди 12 години
Разбирам,че не ти е приятно от коментарите във форума и си пристрастен,но не може да не се съгласиш,че 90% от полицаите за нищо не стават.Не може да имаме толкова полицаи,и толкова престъпления(а за корупцията няма да говоря)!Значи ти ми изтъкваш свършената от него работа,но аз ще ти кажа,че нито аз,нито някой друг го е карал да се захваща с нея(той сам си е избрал да бъде полицай),а и за тази работа му се плаща!Проблемът е СЕЛСКОТО му поведение!Ако този сега е виновен,следващия може да не е...
177
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мечо Пух,живей си в приказката и не давай "компетентни мнения"-работата в полицията не е приказка,това е една от най тежките и стресиращи професии в света-може да ползваш гуглето,за да се просветиш за десетте най...а другото са приказки на килограм според политическата конюнктура,предпочитание и нещо за "яхане" на момента....Гадно е да те запиши колега,за да го използва за лична облага,за мен това е морално укоримо.Господи,пази ме от приятелите,от враговете ще се пазя сам....
176
2
 
0
 
! Отговори
Лука Брази преди 12 години
До 208. Гледайки твоят коментар се обеждавам че и вие говорите чужд език,но за съжаление само ФРЕНСКИ.Вие сте някой нископоставен полицай категория Б или просто от хората който дават акъл,но само пред телевизора когато обществото е недоволно и протестира.
175
1
 
2
 
! Отговори
? преди 12 години
По какво се различава този комисар от престъпник???
174
3
 
2
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
До 200 Има и престъпно и скандално в този клип.Няма значение кога е правен записа.Въпроса е принципен, за разлика от безпринципната позиция, която е много ,много странна за главен комисар на цивилизована държава.
173
2
 
4
 
! Отговори
???? преди 12 години
Този МИЛИЦИОНЕР няма акъл и за пет стотинки,а е станал някакъв началник-МЪКА,МЪКА,МЪКА!!!Представям си тогава другите какви *** са тогава!За пореден път ми се потвърждава мнението,че в днешно време полицаи стават само тези,които за нищо не стават!Само тези,които ги мързи-че чак и ги боли от мързел.Много сме далеч от ЕС по всякакви критерий и то заради такива *** като този началник!Да го ... и тъпака мизерен!Да си седи с 1000 лв. заплата и да мизерства-заслужил си го е!!!
172
3
 
2
 
! Отговори
хем сърби,хем боли преди 12 години
Хайде сега - всички да хукнем да искаме уволнение на полицая... А какво ли си мислят хората, пострадали от този "канадски борец", който е заловен за тежко престъпление???!!!