Ротвайлер нахапа дете

Кучето нападнало момченцето и го захапало за дясната ръка
30 апр 2012 11:21,
241
Ротвайлер нахапа дете
Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка. Снимка: архив Булфото

Ротвайлер е ухапало 8-годишно момче в местността "Кирека" на град Каспичан, съобщиха от МВР.

Детето си играело с топка и тръгнало да я гони. В това време кучето, което млада жена разхождала на повод, се спуснало към момченцето.

Още по темата

Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка.

То е откарано за преглед в шуменската болница и след медицинска намеса е изписано, допълва "Дарик".

По инцидента работят служители на РПУ - Нови пазар.

Поредният случай на нападение от куче се разиграва след седмици полемика в обществото за съдбата на бездомните псета у нас.

Проблемът отново на дневен ред, след като глутница разкъса в столичния квартал "Малинова долина" професор Ботьо Тачков, който по-късно почина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
12
 
9
 
! Отговори
дого преди 11 години
Мръсни кучкарииииииииииииии
101
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мен днес ме залая един *** докато се разминавахме и то го водеше на каишка некъв ***. Да ми беше скочил щех да му направя главата мека, а после и на собственика!
100
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рот нещастнико, има и такива които отровиха или издавиха и децата ни! Такива *** като тебе направиха държавата ни печално място. Бъдете проклети!
99
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо е било без намордник? След като хапе, значи е доказано агресивно - безотговорни стопани! Трябва да има наказания за такива.
98
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До анонимника по долу.Абе ***,ти виждал ли си какво представлява една детска площадка със зеленина? Пълно е с *** от ползвателите на площадката,и *** със салфетки от същите тези деца.
97
11
 
14
 
! Отговори
хейтчо преди 11 години
Мразя кучетата като цяло . Не мисля , че животни , които са изключително непредсказуеми и непредвидими и способни да убият и наранят човек могат да са нормални домашни любимци . По тази логика да си взимаме за домашни любимци и тигри мама му стара . Кучетата са опасни и никога не знаеш какво ще им щъкне и къде ще хукнат да хапят някого . Или пък да оставиш куче да пази малко дете само в къщата . Абсурд пълен . Кучетата са за пазачи , за вили и толкова . Само малките може да са дом любимци.
96
12
 
12
 
! Отговори
! преди 11 години
Има решение - кучето се връзва за теглича на колата и после газ - спирачка, газ - спирачка и след петия път само газ. после процедурата се повтаря и със собственичката. явно и двете са еднакво безмозъчни. колко народ изпохапаха и колко трябва да умрат за да се вземат мерки ?
95
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
К'во значи "нямам му нищо ??? Ти знаеш ли какъв стрес е за едно 8 годишно дете, тази случка ? А сещаш ли се че цял живот може да се страхува от кучета, точно заради тази случка ??? Аз бих съдил собственичката на псето най-малко за нанесена морална вреда ! В закона кратко точно и ясно пише, как се разхожда куче на публично място - повод и намордник. Крайно време е някои хора да си получат наказанието !!! П.П. Не мразя кучетата, а безотговорните им собственици !
94
4
 
6
 
! Отговори
ВВ преди 11 години
Гледай да не се отровиш и ти. А иначе тая кака трябва да я разкостят от глоби.
93
18
 
10
 
! Отговори
рот преди 11 години
Четейки коментарите, за пореден път разбирам каква проста нация вирее в нашата държавица. А на тея дето тровят нарочно животинки им пожелавам някой да натрови децата им. Айде със "здраве"!
92
2
 
0
 
! Отговори
Хах... преди 11 години
То тротоарите и следи от наркомания съдържат...Ще те дам на майка ми, 105- да знаеш!
91
1
 
16
 
! Отговори
До 103 преди 11 години
Травмата не е само физическа.Представи си ти да си 8-годишен и да те захапе звяр от една от породите бойни кучета.Малките деца в такава ситуация получават силен стрес, някои, вследствие на подобен инцидент, започват да заекват и понякога това им остава недъг за цял живот.Други получават страхови комплекси, нервни тикове и т.н.Да не говорим,че занапред ще се страхува от всяко куче, а кучетата усещат тези неща - щом почувства,че те е страх от него,то става настъпателно,та дори и да е с кротък нрав
90
1
 
19
 
! Отговори
мама на двама преди 11 години
Солена глоба за собственика, че кучето му е без намордник - белким се научи. Като не могат да ги удаържат, защо си взимат такива големи животни. Писна ми от ***, които се правят на важни. И аз имам куче, дребно е, но когато сме на обществено място го държа близо до себе си - не всеки обича животни, някои ги е страх..В крайна сметка не живеем сами със себе си, около нас има и други хора и сме длъжни да се съобразяваме
89
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кучкари, да ви е6а майките! Не стига че тротоарите са целите ***, а и *** ви хапят децата. До сега съм отровил над 10 песа, ще продължа!
88
1
 
4
 
! Отговори
98 преди 11 години
Пак ти казвам, ЧОВЕКЪТ е хищник. В природата ни е.
87
35
 
5
 
! Отговори
Ай стига де! преди 11 години
То е откарано за преглед в шуменската болница и след медицинска намеса е изписано, допълва "Дарик".Няма му нищо , кво сте се развикали?
86
3
 
2
 
! Отговори
До 98 преди 11 години
Каква конспирация? За децата "индиго" се е писало още преди повече от 20 г.На Запад оттогава още изследват този проблем, защото са го осъзнали.Този тип хора имат много качества, за каквито ние можем само да мечтаем, но нямат нашата душевност. За разлика от нас, те успешно могат да оцелеят в един далеч по-враждебен свят. Едва ли са ни ги пратили от Космоса. Просто условията на живот се променят и човекът се мени съобразно с тях.Щом въдим и защитаваме зверове,ще озвереят и децата ни, за да оцелеят
85
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив, обичам животните но мразя безотговорните стопани.
84
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега всички които мразят кучета и изобщо животните ще ревнат в един глас без да осъзнават ,че ги манипулират и отвличат вниманието от многото ПО-важни проблеми в държавата!
83
4
 
2
 
! Отговори
До 93 преди 11 години
Пак конспирации, ти сигурно си пимбяно. Човека е хишник не преживно животно.