45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива

Това е основната версия за открития вчера овъглен труп в Пловдив
Обновена: 15 мар 2013 21:57 | 15 мар 2013 21:57,
144
45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива
Мястото, на което бе открито тялото на фризьорката. Снимка: Bulphoto

45-годишната Даниела Накова се е самозапалила. Това е основната версия, по която работят разследващите, след като откриха овъгления й труп на една от алеите на Младежкия хълм в Пловдив.

В четвъртък около 7,40 часа сутринта минувачи сигнализираха за обезобразеното тяло на едно от пловдивските тепета. Прокуратурата е назначила съдебно-медицинска експертиза.

Още по темата
„Самото дело, което водим е срещу неизвестен извършител, който евентуално е склонил лицето да се самоубие, но ние сме длъжни да изчистим всички възможности.”, заяви за Dnes.bg говорителят на Районна прокуратура – Пловдив Атанас Илиев. „Има голяма вероятност заради свои заболявания жената да се е самозапалила.”, добави прокурорът.

По информация на разследващите тя е имала психични отклонения. Поискана е справка от диспансера за психични заболявания в Пловдив.

Аутопсията обаче е отхвърлила версията за убийство.

Близките на жената, която е работила като фризьорка, са потресени от случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
9
 
13
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
Герб с най малката вина от всички крадци на прехода. Всеки луд който е решил да се пали проблема си е само негов. Най безболезнено е да ползват хапчета или да се бесят.
78
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦИНИЧНО И ДОЛНО Е ДА СЕ ИЗПОЛЗВА СЪРТТА НА ХОРА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ.ПРЕСТАНЕТЕ С ТОЗИ ГЕРБ!ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ВИНОВНИ ЗА 23 - ГОДИШНИЯ ГЕНОЦИД, НА КОЙТО БЯХМЕ ПОДЛОЖЕНИ.
77
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния кървав данък платен заради гейберастията.
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива"-много тъжна новина,и точно толкова ми е тъжно за българската журналистика!Как е възможно да има,такава неграмотност???
75
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ДА БЪДЕ САМОЗАПАЛЕН.
74
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до това ни докара Боко Тиквата. Отчаяние и безизходица...
73
0
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
Абе кво стана бе !??? Тия хора що се палят всеки ден !? Тва не е реално , като се палят коли се палят яко ЕПИДЕМИЯ , като се "слагат" бомби , се слагат яко , сега почнаха да се палят всички ? Много странно !!!
72
1
 
18
 
! Отговори
до 88 преди 11 години
Никакви оръжия ,просто стана мода и вид геройство!Българина е толкова отчаян и объркан ,че ценностната му система е тотално объркана!
71
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не може да ме убеди, че жена па било то и отчаяна ще избере самозапалването за да сложи край на живота си и то в гората.Стават странни неща.Никой не каза с какво се е полял човека пред Президенството, който се запали.Ако не е мистично това което става, значи е последна дума на психотронните оръжия..Не искам да си фантазира, но загадките стават много..
70
1
 
14
 
! Отговори
Ех, Българио ! преди 11 години
"самозапалила." ? Разследващите намериха лесното в тази нашумяла дума днес. Така ще си мързелуват на заплатка и няма да търсят виновен убиец
69
2
 
3
 
! Отговори
ПИРОКИНЕЗАТА! преди 11 години
Доста оригинална версия за възникването на пирокинезата изказва японецът Харуги Ито. Според него, причината за спонтанното самозапалване на човек е в изменение на течението на времето, когато вътре в организма рязко се забавят физичните процеси (в това число движението на атомите), а на повърхността на кожата те си остават постоянни. В такъв случай изработената топлина просто не може да се излъчи в пространството и изпепелява човека. А някои изследователи свързват явлението с неговото вътрешно емоционално състояние, например с дълбок стрес.
68
5
 
5
 
! Отговори
НАЙ-УСПЕШНОТО... преди 11 години
...МЕРОПРИЯТИЕ НА СЛУЖБИТЕ НА КГБ И ДС В БЪЛГАРИЯ , ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ НА НЕДОВОЛСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ИКОНОМИЧЕСКАТА СИСТЕМА--ЗАМЕНИЛА /"СОЦА"--по руски образец/!..малко дрога с алкохол и ---"поредната жертва на "КАПИТАЛИЗМА".... е готова за употреба!ЕЛЕМЕНТАРНИ ТРИКОВЕ НА "ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ", С БОГАТ АРСЕНАЛ ОТ ПСИХОТРОПНИ ВЕЩЕСТВА И МЕДИКАМЕНТИ!НИЩО НОВО, ЗА ОСВЕДОМЕНИТЕ!
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
81/Абсолютно прав си-хората с такива психични отклонения са опасни повече за околните. А и от психиатриите ги пускат и не им дреме какво вършат, а и наказателна отговорност не носят.
66
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 69Написах го по повод твърдението в статията, че жената имала психични отклонения.Иначе и ти си прав, но е истина и че ЛУДИТЕ НЕ СЕ САМОУБИВАТ.
65
0
 
16
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
Стреса и отчаянието водят до психични проблеми, НО ЛУДИТЕ НЕ СЕ САМОУБИВАТ! --Някой те е самозалъгал, драги! Лудите не само се самоубиват, но убиват и други, някои от тях са сексуални маниаци, други са подпалвачи... Прочети поне един учебник по психиатрия и ще ти настръхне косата какви неща правят лудите. Ако не вярваш на книгите, разпитай някой, който работи в лудница или в психиатричен кабинет.
64
1
 
6
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Туй не може да бъде бе-как тъй жива ша са запали...първо требваше да умре пък тогаз да си драсни клечката...
63
0
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
Аз се самоизнасилих. -Със свещ, с показалец, с цяла ръка, с водопроводна тръба, с гира? Моля дайте подробности. Медиите и от Позитано се интересуват.
62
1
 
4
 
! Отговори
До 77. АЛО преди 11 години
Голям си *** бе АЛО ..Ти няма ли да станеш пенсия или ще умтеш преди това . Голяма простотия те гони да кажеш един по-малко за изборите .
61
10
 
2
 
! Отговори
Ехо преди 11 години
Добре, добре, лудите си намериха моден начин да ни освободят с натрапчивото си присъствие, пък и един избирател на Станишев (жена от пролетариата) по-малко. Остават два месеца до изборите, Станишев е притеснен, понеже скота (пенсиите) *** със темп от 6000 на месец, което ще рече една-трета по-малко процентчета до изборите.....
60
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Добро оправдание за убийства... И за полицаите е лесно не разследват много ... не пишат много ... не се занимават много ... доволни са ;)