Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние

Лекарите във Варна го оперират
Обновена: 20 мар 2013 13:54 | 20 мар 2013 13:54,
186
Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние
Снимка: архив, Булфото

Самозапалилият се 40-годишен мъж в силистренското село Ситово вече е във варненската Военноморска болница, потвърдиха оттам. Той се намира в Клиниката по изгаряния, където докторите се борят за живота му.

Пациентът е в критично състояние и в момента е в операционната зала. Той е с над 90% изгаряния и живота му е в опасност.

По думите на лекари от клиниката състоянието му е много по-тежко от това, в което е бил приет Пламен Горанов.

Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

Още по темата
По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално е приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съвременните хора са едни лигльовци превзети, гладни ли сте, жадни ли сте, боси ли сте, какви сте, че тука по - цял ден наревавате? Предците ни толкова по-трудно са живели,имало е войни,масови епидемии,истински глад,студ,а втората световна и концлагерите,я почетете малко,разгледайте снимки,какво сте се разхленчили тука като последните ***.Яко сопата ви трябва,май.
55
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."Това казва всичко. Не е нужен коментар.
54
5
 
6
 
! Отговори
1900 година преди 11 години
населението на земята е 2 000 000 000 ,2013 година населението на земята е 7 000 000 000 България се спаси единствено ,че до 1990 година бяха затворени границите. тепърва нещата ,ще се влошават . ако ,ще да работите по 24 часа дневно по 7 дни в седмицата и 365 дни в годината ,пак няма да има за ядене . защото световният картел е решил колко да дава НА България и колкото и да работите неможе да го промените и знаете ,че е истина това което казвам .
53
5
 
5
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
Не чиче не ти пишат минуси еврейските слуги...пишат се минуси щото сме учудени, че не си в лудницата или ако си там,че са ти дали достъп до нета...
52
0
 
9
 
! Отговори
знаещ преди 11 години
да,трагедия е.....но по тази логика би трябвало да си драснат клечката близо 1,5 млрд.души или поне толкова са гладуващите по света и ще се решат много проблеми
51
3
 
6
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Толкова хора и по време на инквизицията не са горяли живи! А, вие журналистите, пишете още, бе пишете... Колко му трябва на отчаяния: Прочел, чул... тоя се запалил, оня се запалил... Ами, то е близко до акъла, че щом няколко човека са го направили всеки отчаян си вика: я и аз да взема да се запаля, колко му е!
50
2
 
20
 
! Отговори
РЕШЕНИЕ ПОМИСЛЕТЕ преди 11 години
ГОСПОДА РЕШИЛИ СТЕ ДА СЕ ПАЛИТЕ ПОРАДИ ТОВА ЧЕ ВИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА- ПО-ДОБРЕ УБИЙТЕ И ЗАПАЛЕТЕ ЕДИН КОРУМПИРАН ПОЛИТИК ИЛИ ДЕПУТАТ И В ЗАТВОРА ЩЕ СТЕ НАХРАНЕНИ, ОБЛЕЧЕНИ И ИЗКЪПАНИ! ПО-ДОБРЕ НАХРАНЕН В ЗАТВОРА НО ИЗКОРМИЛИ КРАДЛИВ ДЕПУТАТ ИЛИ ПОЛИТИК ОТКОЛКОТО В ГРОБА. И НОВИТЕ МОЖЕ ДА ВИ АМНИСТИРАТ КАТО БОРЦИ СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИТЕ!
49
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еврейски слуги ми дават минуси,като пиша за ЕС-еврейски съюз!Запомнете:Евреина признава за човек само друг евреин!И това докогато по-хитрия евреин измами по-малко хитрия евреин!
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
53, не на всички им хрумва явно - щом още има ***, които се палят.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като си ви виновни медиите, не може ли да ви хрумне да не ги гледате? Не можете ли да се информирате от по-независими източници? Нямате ли си собствено мислене, та като ви облъчват и им вярвате?
46
4
 
9
 
! Отговори
бг преди 11 години
Господата с големите евромозъци са с посрани ***.В България-самоубийства.Кипърският народ иска да се присъединят към Русия,днес финансовият им министър е в Москва.Европейският Съюз по немски модел не функционира,бедните държави не искат повече да бъдат колоний на едрия капитал.Германия е обявила официално досега единствено Франция за свой приятел всички останали сме им просто донори.Докога ще търпим тези кърлежи които смучат кръвта ни.
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо много паметливи сме станали напоследък, та им объркваме работата на комунонанистите... Например помним, че СерГей обеща, че ще свали властта с всякакви(!?) средства!
44
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това се превръща в масова психоза. Никаква толерантност и съчуствие не трябва да има към самоубийците които се палят, тези хора не са герои. Всички които ги съжаляват и героизират, които им палят свещи и изписват имената им с огън и ги митологизират подстрекават следващите самозапалвания. Това е опасна игра, това е престъпление. Медиите, политиците, църквата и хората с обществено влияние трябва да излязат и публично остро да осъдят всички които се самозапалват.
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
46, ще ти се да са повече, ама не са......
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 42Следващият протест - срещу медиите. После - срещу нещо друго, докато не се напротестирате срещу всичко. Та да вземете да разберете тогава, че всъщност трябва да протестирате срещу самите себе си, срещу собствената си глупост, неграмотност, бездуховност и неориентираност.
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е, че БСП и медиите са виновни за тези случаи. Не спряха да облъчват хората с лоши новини, апокалиптични прогнози, заплахи и драматизъм. Така лабилните хорица лесно се депресират и стигат до идеята за края. *** окрадоха държавата,а сега ще предизвикат и гражданска война,само и само пак да са на власт.
40
6
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
АБЕ НЯМА ЛИ ЕДИН СВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА/ИЛИ ВСИЧКИ СА *** НА ГЕРБ/ И ДА ПОПИТА БОЙКО БОРИСОВ И ЦЕЦО, ФИДОСКАТА, ДЯНКОВ -ЗАЩО ХОРАТА МАСОВО СЕ ПАЛЯТ СЛЕД ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ. АМИ ТО ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ! ТОВА И В СЕВЕРНА КОРЕЯ ГО НЯМА! ДА ГОРИШ В АДА БОЙКО ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ! *** ГАД!
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Демокрацията политиците ни си я разбират както и ние - всеки гледа на него да му е добре....
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ефекта на Велтер в действие. Това в нормалните държави следва да е забранено. Очаквайте със сигурност още самозапалили се.
37
0
 
14
 
! Отговори
Така повече не може! преди 11 години
Няма парламент и няма правителство, срещу които да се протестира!Следващите протести трябва да бъдат срещу ПРОДАЖНИТЕ български ЖУРНАЛИСТИ, ТЕЛЕВИЗИИ, ВЕСТНИЦИ, НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ и най-вече срещу ВОДЕЩИТЕ НА СУТРЕШНИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ БЛОКОВЕ и предаванията в събота и неделя!Те са другите виновници за положението в което се намираме!