Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние

Лекарите във Варна го оперират
Обновена: 20 мар 2013 13:54 | 20 мар 2013 13:54,
186
Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние
Снимка: архив, Булфото

Самозапалилият се 40-годишен мъж в силистренското село Ситово вече е във варненската Военноморска болница, потвърдиха оттам. Той се намира в Клиниката по изгаряния, където докторите се борят за живота му.

Пациентът е в критично състояние и в момента е в операционната зала. Той е с над 90% изгаряния и живота му е в опасност.

По думите на лекари от клиниката състоянието му е много по-тежко от това, в което е бил приет Пламен Горанов.

Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

Още по темата
По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално е приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
> Какъв е смисъла от демокрацията когато българските политици не я разбиратМного добре я разбират, но по свой си начин, който гласи: "Демокрацията не е власт на народа и за народа, а е власт на демократите и за демократите!"
35
1
 
14
 
! Отговори
до 32 преди 11 години
К'ва саможертва бе, ***? Саможертвата беше на оня пенсионер дето очисти 3-*** *** оня ден и се простреля. Ето това е саможертва. Като се самозапалват тия отчаяни хора каква е саможертвата им, освен да очернят роднините си? Кажи ве, разбирач? Тиквата ли ще се откаже от властта или Гея? Или КОстов заради тия самоубийци?
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българските политици разбират само от кражби и далавери,те не разбират от демокрацията като такава Разбират я единствено като средство от което се възползват за да напълнят собствените си джобовепо безнаказан начин
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е цялостна кампания, разгърната от продажните медии, в изпълнение на нечия политическа поръчка и изцяло в очърб на булгарското общество. Това е напрактика геноцид срещу българския народ! Колкото и да са безумно *** българските журналисти, изключвам възможността да не са чували за "ефект на Велтер" . Този ефект доказано действа, без значение в коя държава, това е елемнтарна човешка психология. Колкото по-често се рекламират самоубийствата, толкова по-често се намират подражатели. Факт!
32
6
 
3
 
! Отговори
slut преди 11 години
направо да го евтаназират кво ми харчат здравните осигуровки за глупости като иска да мре да го оставят..
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
32, о, да - разчу се и сега започнахте да апелирате за чувства и морал... Ама какъв морал у комунисти.... Ясни сте ни!
30
0
 
2
 
! Отговори
Безработник преди 11 години
Някой старомодници оставт с впеатление,че беспорната тиха война срещу България и българите се води чрез предполагаеми нанотехнологии.
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Форумци,няма Европейски съюз-има Еврейски съюз!За ЕС пишете като съюз на хитри и лукави еврейчета-за тях печалбата,за вас разходите!
28
4
 
12
 
! Отговори
IavO преди 11 години
Всеки, който дори си помисля, че някой би си сложил край на живота по такъв мъчителен и безпощаден начин поради някакви други причини или подбуди - освен пълната безпътица, отчаяност и нищета - е бездушна черупка, която никога няма да разбере, за какво й е даден този живот, както и никога няма да може да осъзнае степента на една такава саможертва! Помнете бездушни *** - самоубийството =/= на саможертва!
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
22 мога да разгадавам я представи си и не съм очудемн когато декмври или януари ми дойде най-голямата пикова сметка за ток , това си е вреда на нещата и намя абсолютни никакво знаечние дали с засечени 30 или 20 или 40 дни , анадъм
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е смисъла от демокрацията когато българските политици не я разбират
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕС не ви е виновен, виновни сте си сами, че сте загубени и не знаете какво е ЕС и как можете да се възползвате от него. И че избирате *** типове да ви представят в ЕС, та говорят глупости и лъжи вместо да отстояват някаква свястна политика за страната.Ей това е робско мислене.
24
4
 
6
 
! Отговори
РОДОЛЮБЕЦ преди 11 години
АЗ НА ТАКИВА ТЕРОРИСТИ ИМ ВИКАМ БОРЦИ ЗА СВОБОДА. ТА ТОЯ БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТЕРОРИСТ И ЗАЕДНО С ГЕРБ И МИНИСТРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ГЕНОЦИД И УБИТ ПУБЛИЧНО НА ПЛОЩАТА!
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
25, що да млъкнат? Да не ви издадат ли? :)))
22
4
 
20
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
С 90 на сто изгаряния...не искам да съм лош пророк, но няма големи шансове човечеца. А мръсните Гербери да млъкнат. Партиите плащали на хора да се палят. Вие нормални ли сте? То бива безочие, наглост и простащина, ама това вече минава всякакви граници.
21
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
18 за това по нищо не се различават зомбираните тълпи излизащи от петъчната молитва и обуикалящи като мухи без глави протестиращи по софийските и варненските улици , така се започва , после идват радикалните ултра леви движения .
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен А ти например можеш ли да я разгадаеш-сметката си за ток? Но тук вече не става дума само за тока,става дума за цялостната ситуация в която се намира Държавата,незнам дали си способен все още да вникнеш в нещата..Но пътя на които е стъпила я води в..........
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
18, няма, защото не им плащат за това. За сега е само самоубийство и никой не рови и не им следи сметките. Но ако стане 2в1 и убият някого ще ги разследват и ще се разсмърди работата.
18
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
15 Възмутения хората се палят подкокоросани от тъпите журналисти и оюе по тъпите водачи на протрестите и не само се палят защо забраявш застреляното *** и застреляното *** семейство те също са жертва на ВОЛЕН
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това самозаплаването е едно от най-болезнените самоубийства. Защо като искаш да се самоубиеш избираш такъв мачителен начин се чудя. Ако нямаш пистолет да си пръснеш мозъка и да не усетиш нищо поне се хвърли от някой висок блок на бетонната площадка. Пак няма да усетиш нищо, освен ужаса докато летиш за 4-5 секунди.