Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние

Лекарите във Варна го оперират
Обновена: 20 мар 2013 13:54 | 20 мар 2013 13:54,
186
Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние
Снимка: архив, Булфото

Самозапалилият се 40-годишен мъж в силистренското село Ситово вече е във варненската Военноморска болница, потвърдиха оттам. Той се намира в Клиниката по изгаряния, където докторите се борят за живота му.

Пациентът е в критично състояние и в момента е в операционната зала. Той е с над 90% изгаряния и живота му е в опасност.

По думите на лекари от клиниката състоянието му е много по-тежко от това, в което е бил приет Пламен Горанов.

Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

Още по темата
По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално е приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10 щом се чувстваш колониален роб , бягай в тайгата там е свободата. волен ви научи на една дума и я повтаряте като папагали без и понятие да си имате какво означава тя.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
11, да, а ние сме Тибет... ***!
14
4
 
23
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 11 години
АБЕ НЯМА ЛИ ЕДИН СВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА/ИЛИ ВСИЧКИ СА *** НА ГЕРБ/ И ДА ПОПИТА БОЙКО БОРИСОВ И ЦЕЦО, ФИДОСКАТА, ДЯНКОВ -ЗАЩО ХОРАТА МАСОВО СЕ ПАЛЯТ СЛЕД ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ. АМИ ТО ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ! ТОВА И В СЕВЕРНА КОРЕЯ ГО НЯМА! ДА ГОРИШ В АДА БОЙКО ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ! *** ГАД! НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ! ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА ГЕРБ!
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези наши политици превърнаха цялата държава в организация от мафиотски тип.Сега и на останалия свят ще му е по-лесно да намери повод за да ни изтрият от лицето на Земята.Какъв смисъл има демокрацията когато политиците в България не я разбират и обвиняват народа си?
12
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миналата година горяха коли тази година хора , какво искате от един народ който продължава да вярва на врачки и ясновидци , който гласува доверие на плитици като Волен , който не може да си разгадае сметката за ток. Заслужаваме си го всичко си заслужаваме .
11
15
 
9
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
Има Европейски съюз и умните хора са много доволни от него. На простите няма да им е угоден и Съветският съюз, и Европейският съюз и Еврейският съюз и каквито и да е съюзи. Простаците във всяка една система са обречени!Сори!
10
2
 
18
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Да, БСП плаща и на хората в Тибет да се палят, не знаеш ли? ***!!!!!
9
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8, ти заслъужаваш единствено и само *** катун
8
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Форумци,няма Европейски съюз-има Еврейски съюз!За ЕС пишете като съюз на хитри и лукави еврейчета-за тях печалбата,за вас разходите!
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С 90% изгаряния няма никакъв шанс човечецът.
6
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Демокрация,демокрация...псувахме бай Тошо (и аз в това число)ама толкова мъка и безпътица както сега когато сме в свободния свят никога не е било.
5
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се как комунистите спят с чиста съвест, как се прибират вечер при децата си, как изобщо се понасят, след като са толкова долни да плащат на хората да се самозапалват! А, да! Те нямат съвест! За тях е важна само властта без значение колко чужда кръв ще пролеят, за да я имат...
4
2
 
29
 
! Отговори
сиси преди 11 години
вижте до къде ни доведе България....без думи съм просто
3
1
 
40
 
! Отговори
Джугашвили преди 11 години
Едва ли ще оцелее, но дано не се мъчи! Всеки ден 3-4 самоубийства! Никога не е били такова нещо!
2
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се как издържат нервите им на българските политици като гледат докъде докараха народа си...Няма ли някои от тях да се запали,бе
1
1
 
43
 
! Отговори
Най-виновни са... преди 11 години
... ПРОДАЖНИТЕ български ЖУРНАЛИСТИ, ТЕЛЕВИЗИИ, ВЕСТНИЦИ, НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ и най-вече ВОДЕЩИТЕ НА СУТРЕШНИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ БЛОКОВЕ и предаванията в събота и неделя! Почти 4 години, а и още 2 преди 2009-та, тези продажници постоянно облъчваха хората с физиономиите и словоизхожданията на Борисов и Цветанов! И правеха всичко това ЗА ПАРИ! Превърнаха политиката в търговска реклама - за който плати повече! Продаваха ни конско вместо телешко! Ей това се случи през последните години!