Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние

Лекарите във Варна го оперират
Обновена: 20 мар 2013 13:54 | 20 мар 2013 13:54,
186
Самозапалилият се от Ситово е в критично състояние
Снимка: архив, Булфото

Самозапалилият се 40-годишен мъж в силистренското село Ситово вече е във варненската Военноморска болница, потвърдиха оттам. Той се намира в Клиниката по изгаряния, където докторите се борят за живота му.

Пациентът е в критично състояние и в момента е в операционната зала. Той е с над 90% изгаряния и живота му е в опасност.

По думите на лекари от клиниката състоянието му е много по-тежко от това, в което е бил приет Пламен Горанов.

Мъжът е безработен, с 1 дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

Още по темата
По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално е приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
76 Ако медиите не съобщават за случаите, значи ще има медийно затъмнение. Когато някой е лабилен, да не цъка на статията да я чете, да остави тази информация да му мине покрай ушите и толкова. Ако иска да коментира, значи сам се бута да човърка раната.Вие на колко сте години, бе? А пък аз си мислех, че съм чувствителен човек.
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се и съмнявам в способноста на комунистите да организират и атентати.Щом карат хората да се палят за пари.
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този със сигурност е изкарал добри мангизи за да направи подобно безумие.Нормалните бедни хора като нямат пари само от просия изкарват по минимум 20-30лв. на ден.
73
1
 
5
 
! Отговори
до 76 преди 11 години
Какъв рейтинг може да гониш тук, самото обгорено тяло не се показва, но да се правим , че не се е случило, не го разбирам?
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ли още ще трябва да стане в България, за да си признае всеки един българин пред себе си, че не някой политик, не някоя медия, не някой друг е виновен, а самият той? Щото всичко от него зависи - и политикът, и медията ...
71
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото повече, толкова по-добре. Поне да се съберат повечко и да идат в някой ТЕЦ да ги метнат, барем киловат-два ток да изкараме от тях... Тъй само пушлявят по площади и стадиони, без всякаква файда. Да се усетят малко, от кога говорим за енергийната ефективност?
70
4
 
3
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
Длъжни сте да не го показвате, да, лабилните хора се влияят от тези неща, прочети за ефекта на Вертер, медиите имат голяма власт, но и отговорност, не мислете само за рейтинг и зрелищност.
69
4
 
5
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
""Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."Това казва всичко. Не е нужен коментар." Нужен е! И коментарът е, че този лозунг ни го пробутват младите социалисти като стратегия за бутането на правителството.....
68
1
 
3
 
! Отговори
СЛУЧАЙНО ПРОЧЕЛ преди 11 години
*** ТЕБ ЩЕ ТЕ ПОЛЕЕ С ЦЯЛ ВАРЕЛ БЕНЗИН И ЩЕ КЛЮЧИМ ОЩЕ ТРИ ОГНЕПРЪСКАЧКИ ЗА ПО-СИГОРНО!
67
5
 
2
 
! Отговори
София преди 11 години
Никой на акъл няма да посегне на живота си, камо ли да се пали!
66
2
 
14
 
! Отговори
ПОМИСЛЕТЕ преди 11 години
ГОСПОДА РЕШИЛИ СТЕ ДА СЕ ПАЛИТЕ ПОРАДИ ТОВА ЧЕ ВИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА- ПО-ДОБРЕ УБИЙТЕ И ЗАПАЛЕТЕ ЕДИН КОРУМПИРАН ПОЛИТИК ИЛИ ДЕПУТАТ И В ЗАТВОРА ЩЕ СТЕ НАХРАНЕНИ, ОБЛЕЧЕНИ И ИЗКЪПАНИ! ПО-ДОБРЕ НАХРАНЕН В ЗАТВОРА НО ИЗКОРМИЛИ КРАДЛИВ ДЕПУТАТ ИЛИ ПОЛИТИК ОТКОЛКОТО В ГРОБА. И НОВИТЕ МОЖЕ ДА ВИ АМНИСТИРАТ КАТО БОРЦИ СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИТЕ! СТАВАТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИЦИ!!!!
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да имаш дете и да се самоубиваш, това е нечовешко, трябва изобщо да не мислиш какво причиняваш на психиката му. Длъжни сме да живеем заради близките си,каквото и да става!
64
6
 
8
 
! Отговори
Алов преди 11 години
До всички които смятат да се палят: Правете го така, че да не се налага да се харчат здравните ми осигуровки, вместо 1 литър бензин си подсигурете 5 литра, и за вас бързо и здравната каса няма да се охарчва напразно.
63
3
 
8
 
! Отговори
знаещ преди 11 години
абсолютно подрепям 62.....плачковците са много,а и този помисли ли за детето си????Има много начини да се самоубиешрно точно по този начин - значи не си в ред
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 59:Чиче е баща ти !Жидовско ***!
61
4
 
8
 
! Отговори
оператор преди 11 години
Медиите били виновни, къде е вината на медиите, някои работи не могат да се манипулират, камерата показва, каквото вижда - има ли запален човек -има!!! Дай да се заравяме главата в пясъка и дасе правим, че не се е случило или да крием! Истината е че няколко човека се запалиха последните седмици!
60
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комуноидите заминавайте да се регистрирате за изборите.Или като ви гледам май ще минавате в нелегални партизански движения...
59
3
 
13
 
! Отговори
АНТИМОНОПОЛ преди 11 години
ДА СЪЗДАДЕМ ДВИЖЕНИЕ - УБИЙ КРАДЛИВ ПОЛИТИК И УБИЙ КРАДЛИВ ДЕПУТАТ, ЗАПАЛИ КРАДЛИВ МУТРАФОН ИЛИ ГО УБИЙ! ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ КРАДЦИ ГЕРБЕРСКИ. СНОЩИ ГЛЕДАХ ФИДОСКАТА НЕМОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ ОТ ТЛЪСТИНИ И ЕДИН ЗАСТАНА ПРЕД НЕЯ ДА Я СКРИЕ ОТ КАМЕРИТЕ- ОЯДЕНА ОТ КРАДЕНИ ОТ ВАС ПАРИ!
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този човечец,не можа ли да запали "плевнико на кмето"??
57
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
54То не е само паленето, лека им пръст на починалите. Аз не се сещам за друго място, където хората да са толкова зависими от телевизора и от новините. А познавам много хора, които живеят в много страни. Помислете си по-добре как да обработвате информацията от медиите, а не да се давите в нея.