Жена се удави край южния плаж във Варна

Инцидентът е станал при жълт флаг и леко бурно море
6 юли 2013 14:16,
28
Жена се удави край южния плаж във Варна
Снимка: архив, Булфото

Жена се удави в морето край южния плаж във Варна, съобщи д-р Иван Иванов, управител на ДКЦ 1 "Света Клементина", който отговаря за медицинското обслужване на плажовете. Инцидентът е станал в тази сутрин в 8,40 часа при жълт флаг и леко бурно море.

Жената е плувала навътре в морето, след шамандурите, изведнъж е подала сигнал за помощ и внезапно потънала. Веднага е извадена от спасителите.

Медицинските екипи са приложили пълна реанимация, но жената е била извадена мъртва от водата. Тя е на видима възраст около 50 години и с тегло около 110 кг. Самоличността й още не е установена, каза д-р Иванов.

Лекарите предполагат, че е получила сърдечен пристъп, но причината за смъртта ще бъде установена след извършването на аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: мореВарнаудавяне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
spasitel преди 10 години
jenata ne se odavi,dori ne e potynala..momchetata si q iskaraxa navreme,malko predi brega obyrna ochite i pripadna..lekarite q svestixa..i sled minutka dve, izleze pqna ot ustata i tova beshe...lineikata doide sled 23 minuti ;)
13
4
 
3
 
! Отговори
adi преди 10 години
В изречението: "Жената се е удавила, защото си е позволила, да си повярва." , имам предвид, че е пренебрегнала правилата за безопасност.
12
1
 
6
 
! Отговори
E преди 10 години
До adiИ защо да са прости хората. 100 кг. човек си е дебел, от където и да го погледнеш, още повече 100 кг жена. Това, че вината не е нейна, че не е от лакомия, а има хормонален проблем е отделен въпрос. Те хората от къде да знаят, не го пише на челото й. И аз имам медицински проблем, който ми се отразява на външния вид, но на никого не се сърдя ако чуя негативни коментари. Не става въпрос за наднормено тегло, друг е проблемът, но така или иначе, грозното си е грозно. Красиво не можеш да го наречеш, нито можеш да се сърдиш на хората, че не те харесват.Носиш си кръста, търсиш решение на п
11
6
 
16
 
! Отговори
adi преди 10 години
Много сте прости. Жената се е удавила, защото си е позволила, да си повярва. Как може да говорите за килограмите й? Вашите майки на нейните години, модели ли са? И да са, да са живи и здрави. Имам приятелка модел, която напълня след раждане и има голям проблем с хормоните. От модел, сега е 100 кг и няма сваляне. Всички й се подиграват, но тя си гледа детенцето и се усмихва през сълзи на хорската простотия. Дебела била...прости, прости.
10
2
 
6
 
! Отговори
darcas преди 10 години
С тези килограми и зад шамандурата, риска си е бил на жената и никой не носи отговорност за това. Мир на праха и
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Леко бурно море"-интересен термин ,сътворен от журналист ,който живее на 500 км от морето.За река Перловска става,но морето е нещо по голямо.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със извинение но на тези килограми няма работа на дълбокото. Трудно е за самия спасител да действа.
7
1
 
56
 
! Отговори
55 годишна преди 10 години
До до 4Не ги съди хлапетата. Когато си на 17 г., е нормално хора на 50 да ти изглеждат вече взели-дали. И аз бях така на техните години - когато видех некролог на човек, на когото цифрата на възрастта започваше с 4 т.е. на 40 и над 40 г., си казвах : Е, той този вече не е за жалене. Сега вече гледам на 40 годишните през рамо - като на хора 15 години по-млади от мен. С ужас си представям, че един ден 55 годишните ще ми изглеждат млади. Обаче това го разбираш, когато стигнеш съответната възраст - като дойдеш на мяра, тогава хващаш вяра. А до тогава, остави ги хората да си бъдат млади.
6
14
 
8
 
! Отговори
лумпен преди 10 години
Не взимайте живота много на сериозно, малко черен хумор какво толкова :) И да, ако беше близък човек, не е приемливо, само че не е....
5
9
 
18
 
! Отговори
жена преди 10 години
Жалка ***. Това са *** - извратеняците, коментиращи по-долу! Нямате ли капка уважение!
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименkak не те срам да пишеш такива глупости....ами ако беше твоя близка дали щеше да обиждаш??
3
1
 
46
 
! Отговори
Нормален човек преди 10 години
Пфу, как е възможно да има толкова хора с изкривена психика! Светла памет на жената! Нарушител или не, още един човешки живот си отиде!
2
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ne gi razbiram takiva , koito vlizat tolkova navatre v moreto
1
38
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво е правила след шамандурите? Може да си го е търсила!