Протестен поход през България тръгна от пл. "Независимост"

Целта е да се подаде ръка на демонстрантите от цялата страна
Обновена: 3 авг 2013 12:47 | 3 авг 2013 11:06, Петя Славова
166
Протестен поход през България тръгна от пл. "Независимост"
Жена размахва българското знаме на протеста на 2 август. Снимка: БТА

Пешеходен поход през България в подкрепа на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски и излъчилата го политическа класа тръгна днес от пл. "Независимост" в София.

Целта е да се подаде ръка на протестиращите от страната и да покаже, че протестите не се случват само в София.

Участниците в похода ще изминат разстояние по трасето София - Пловдив - Стара Загора - Бургас - Варна - Резиденция Евксиноград, пише БТА.

Очаква се част от тях да се включват според времето и възможностите си.

Официално стартът бе даден в 9.00 часа пред МС. Краят ще е в Евксиноград на 14 август. Целият маршрут е дълъг 450 км.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
35
 
! Отговори
Кубрат Пулев преди 10 години
Тези много ми приличат на платените от Папата рицари от Вторият Кръстоносен поход,които имали голямо желание да минат през Българската земя,но останали" неразбрани "от Българите и нашия цар КалоЙоан и доста от тях оставили костите си тук.
42
8
 
38
 
! Отговори
Sofokal преди 10 години
Няма да минат през Плевен за жалост, че и ние от Февруари не сме протестирали и е време вече да грабнем сопите и до тук са ( С денс фор Ми) !!! До Бургас има бая път и достатъчно приятни места от които да ги съберат и доставят тук наблизо в Белене и Ловеч например, ще *** доста камъни, за да завърши БОКО -Тиквата и магистрала Хемус !!! Ще го направим младши командир на бригадата, да ги брои вечер и да рапортува на Дружинната - Цачева !!!
41
7
 
26
 
! Отговори
lyudmil stoyanov преди 10 години
А в Евксиноград какво искат, не ми е ясно?
40
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да поход с парите на мафията!!!нали криза от къде пари за походи???
39
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До с.Варна Ей, морски!Бургас да не би да е терен за цирк "***"? А са дошли, а сме ги научили да викат "Вай,вай, изтрепаха ни!" или "ВЪХ ,въх олеле"!
38
22
 
8
 
! Отговори
Нико преди 10 години
Някой по долен плашеше че щели да се изсипели от Бузлуджа на София - че тия на Бузлуджа ходят там само за безплатните кебапчета и бира , а в София освен едно кафе друго няма , а пък и тука не могат да пикаят на воля както са свикнали по поляните .
37
1
 
18
 
! Отговори
делиормана преди 10 години
чакаме ви!елате ни на гости, посрещаме с бяло сладко,ама доведете и някой друг депутатин.
36
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле какви тояги ще ядат разглезените софиянци в бедните градчета и села.Те затова няма и да минат през тях.Хората изкрват с пот и мизерия хляба си ан плето , тея ми се разхождат в посока към плажовете на морето....
35
10
 
42
 
! Отговори
с.Каменар преди 10 години
Организаторите тръгнаха ли с тях?Или те ще се качат на самолета София-Варна?
34
16
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
200 души, а пък вдигат врява все едно цяла България протестира. Заемете се с нещо по-сериозно, тъпия ви поход няма никаква подкрепа освен от структурите на ГЕРБ, които ги извозват с автобуси.
33
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
стига с тия протести,бене ви ли писна
32
17
 
39
 
! Отговори
няма да излязат пове преди 10 години
Ако минат през В.Търново няма да излязат повече от града уверявам те. Хората тук така са им набрали че сигурно ще ги изядат с парцалите..
31
13
 
33
 
! Отговори
с.Варна преди 10 години
НеидвЪйте във Варна,нали и без това софиянци не ни харесвате много, както и ние вас ,затова останете си в любимия Бургас.Недейте да ни плашите чужденците,че те шопските дървени глави не увират лесно
30
17
 
45
 
! Отговори
км преди 10 години
ей палячовци не ви искаме във Варна имаме си достатъчно циркаджии и тук !!! а за блокирането на нашите пътища към плажовете и курортите пак си помислете !!! няма да ви търпим своеволията в нашия град !!!
29
7
 
41
 
! Отговори
Киро преди 10 години
Сутринта по TV-то един репортер го отрази така-''Тук са се събрали десетина... ъъъ... десетки хора''.Така ,че да ви е.. и телевизиите и протестите.
28
8
 
14
 
! Отговори
сизиф преди 10 години
Дългата разходка няма да доведе до спиране на дългата почивка. Но иначе нека, Август е месец за отдих и туризъм, за жалост на едни ще им се подуят краката от вървене, а на други гушите от почивка. Да не казвам, че ако започна работа сега ще мога да си взема пълната почивка чак след 8 месеца, но хората които ни управляват не мислят така, да не кажа, че някой от тях са ги писали тези закони. Много ме притеснява факта, че по пътя ще има доста паланки, където всички са за БСП, дано няма ягресия.
27
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този "протестен поход" се състои от четирима души, които днес са били изпратени на пл."Независимост" от 15 души. Пише го прокопиевият "Дневник", който е нещо като официоз на протестантското движение. Четирима души! Тук дори ви е срам да го напишете. Немам думи, какво величаво събитие, какъв героизъм, каква журналистика!
26
18
 
13
 
! Отговори
Сорос преди 10 години
"Не народ, а ***..."
25
11
 
42
 
! Отговори
xy преди 10 години
*** от цяла България, съберете се на едно място да ви изринем по лесно!
24
16
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правителството е законно избрано. Хубаво-лошо е друг въпрос. След следващите избори, ако се изсипят всички от Бузлуджа на жълтите павета какво пра'им. Или тогава бихме подкрепили по-твърди действия на полицията срещу безредиците.