Екшън по "Тракия": Тир кара с 90 км/час в насрещното

Камионът изминал поне 40 км
Обновена: 20 сеп 2013 23:03 | 20 сеп 2013 22:55,
104
Екшън по "Тракия": Тир кара с 90 км/час в насрещното
Снимка: архив, Булфото

Цистерна измина близо 40 км, движейки се в насрещното, със скорост 90 км/ч на магистрала „Тракия” между Пловдив и Пазарджик, предаде bTV.  Шофьорът спрял едва пред третия полицейски екип, след като други два преди него са се провалили.

Инцидентът стана минути след 20 часа в района на 129-и километър от аутобана. На телефон 112 постъпили множество сигнали за случая и към мястото били изпратени два полицейски екипа, които пресрещнали камиона, в правилната посока на движение.

Една от двете патрулки при опит да отбие вдясно, за да избегне удар с камиона, се ударила странично с преминаващ автомобил. Втора патрулка също не успяла да го спре и той продължил да шофира в продължение на поне още 15 км. 

Когато тирът най-накрая спрял, той останал в изпреварващата лента за движение на магистралата. Водачът, който излязъл от кабината, е арестуван от трети екип на полицията.

„Обърках се и няма излизане”, бе коментарът на шофьора, след като излезе от спрелия камион. От полицията в Пазарджик съобщиха, че при проверката с дрегер не е установен алкохол в кръвта на шофьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
51
 
! Отговори
хидко преди 10 години
Колко *** трябва да си, че да не спреш и да поискаш съдействие? Объркал се бил - добре, ами като се обърка и като го разбра, защо не спря бе чоджум? Ааа, сетих се и сам - не спря, щото си най-големия тарикат и мислеше да минеш между капките без да те усетят ченгетата. Евала, аферим и ашконсул на тебе, о велики обърквачо! Всите ний ти сваляме шапки и се уповаваме на простотията ти...Дано поне от поддръжката да разберат, че не са ясно обозначени посоките и ограниченията по магистралата.
44
8
 
7
 
! Отговори
Доктор Менгеле преди 10 години
До Дядо ПетърПешо преди да пишеш си изпий психотропните лекарства.
43
31
 
17
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
И без да се объркаш, влезеш ли в новите участъци на "Тракия" - НЯМА ИЗЛИЗАНЕ.Но гушките на приятелчетата са напълнени, комисионните - прибрани, лентичките - прерязани.А ние продължаваме да вЕрваме на "управляващите" ни разбойници.
42
4
 
42
 
! Отговори
Murjo преди 10 години
Като чета коментарите и разбирам - много лошо, че има магистрала. Много е вредна. Страшно опасно се кара по нея. Странен е българина. До скоро всяко лято десетки хора умираха на пътя до морето. Сега не умират, но ние си искаме труповете. Ние си вярваме на журналитите. Ние си повтаряме каквото ни кажат от телевизията. Ние не искаме магистрала. Ние си искаме децата ни да умират на път за морето.
41
2
 
7
 
! Отговори
sieraleone преди 10 години
ДО - ДО - ДО - ДО - ДО - ДО - ДО - ДО - ДО - ДО - 47 "Анонимен преди 1 часИнтересно че там се оказва екип на бтв-то. Нищо не намеквам само ми е итересно съвпадението "по БТВ , ГЛЕДАХ ................. ЧЕ ПЕТЯ ДИКОВА ( НА САШО ДИКОВ - ДЪЩЕРЯ МУ ) Е БИЛА В ПЛОВДИВ ( ДА , БЕШЕ , 2 ЧАСА ПРЕДИ СЛУЧАЯ , ТЯ ОТРАЗЯВАШЕ ОТ ПЛОВДИВ , КУЛТУРНАТА ПРОЯВА ОТ АМФИ-ТЕАТЪРА И ...... ТАМ ОЩЕ НЯКАКВИ ГОСТИ ОТ ЧУЖБИНА ) ЯВНО КАТО Е ТРЪГНАЛ ЕКИПА ЗА СОФИЯ - СА ГО ЗАСНЕЛИ , НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ !
40
5
 
72
 
! Отговори
Борислав преди 10 години
На 114-тия километър за малко да се ударим в тоя. Мамицата му ***... заслужава да му хвърлят един хубав бой. Като си се объркал сигнализирай някак, бе! Пусни аварийни, карай в аварийната лента. Ти даже не намали, когато карах срещу теб. Принуди ме да предприема няква уникална маневра, едва не се убихме заради теб, ***. С удоволствие ще ти следя наказателното дело, ако няма..., ще ти измисля- ***!!!!
39
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълно го разбирам човека. Аз като и разправям на жената, че тая магистрала нещо не е у ред, тя не вярваше. Три пъти тръгвам да се прибирам от Пловдив в София и три пъти стигам в Бургас. От една седмица не мога да се прибера. Едва преди малко успях да се класирам.
38
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че шофьора е луд е очевидно, добре е обаче при такива случаи да се разследва кой и как му е дал книжка за професионален шофьор.Дори и само да си водят статистика при кой доктор е минал психотеста, ако се окаже изведнъж че повечето подобни исиоти са минали при един и същи доктор, то да се поработи с доктора и да се проверят всички които са минали теста при него. Само така ще се оправим - който е нередовен - тормоз до дупка!
37
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе то да направиш блокада, ама това е цистерна пълна с дявол-знае какво. По-добре да го накараш сам да спре, отколкото да го накараш да се блъсне в нещо.
36
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно че там се оказва екип на бтв-то. Нищо не намеквам само ми е итересно съвпадението
35
1
 
11
 
! Отговори
do djadaq преди 10 години
40km s 90km/h pravi nqkade okolo 20-25 min smqtai ako ne mojesh se opravqi. Za 25 min ako mojesh da namerish buldozer i da go premestish 40km da napravish blokada evala ti ama se samnqvam. Kato cheta kvi gluposti pishesh si mislq che sa te skasali na psihoto za mvr-to
34
2
 
1
 
! Отговори
maora преди 10 години
Ei dude i az sum vuv Vegas .....text me na 7023385388
33
10
 
11
 
! Отговори
sieraleone преди 10 години
АЗ ВИ ПИША ОТ ЛАС ВЕГАС РЕДОВНО ХОДИМ ДО ЛОС АНЖЕЛИС ТАМ ВСЕКИ ДЕН ИМА ТАКИВА СЛУЧАИ И ТО ПО НЯКОЛКО ЗА 24ч
32
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТодТи май не си ходил по-далеч от комшията. В Германия всеки ден има поне 5- 10 такива, наричат се Geisterfahrer.Щом има магистрали, ще има и такива случаи, а тук в Германия, повечето са или луди или жени объркали посоките, които не се усещат и по 100км.
31
25
 
9
 
! Отговори
Тод преди 10 години
Бих задал въпроса по друг начин.Това не е първият объркал се на тази магистрала шофьор.Толкова некадърно ли е направена,че хората влизат в насрещното.И дали не е така,защото едни мутри бързаха да режат лентички?
30
12
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До СимоЗначи Будата като трябва да лети да реже ленти - веднага става номера. Но когато има истинска опасност, трябва с патрулки да спират тир? Това е повсеместният непрофесионализъм на тъпите куки. Дори да са реагирали бързо - не са реагирали адекватно - защото са *** милиционери до един като Цветанов и Йовчев - ето затова.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kato se e obarkal da spre , ina4a kursum i spirane drugoto sa nevinni jertvi i statistika
28
9
 
26
 
! Отговори
Симо преди 10 години
До АнонименПрестанете да търсите всячески начини да се оплаквате бе! Това са глупости, естествено, че са реагирали от първия сигнал, никой нормален човек няма да игнорира подобно обаждане, защото "не му се занимава". Той не е причинил ПТП, а ПТП-то се е получило вследствие на опит да се справят с проблема! Освен това тези патрулки не летят, реагирали са ДОСТАТЪЧНО бързо и адекватно. Омръзна ми от оплаквания срещу полицията и бърза помощ, като не знаете как стоят нещата. Ти не си добре!
27
2
 
12
 
! Отговори
една преди 10 години
*** пак ще оставят случая без последствия, а този *** ще се размине най-много с условна. Докато при такова провинение няма нужда от излишни проверки-фактът, че този е постъпил така е достатъчен, за да му се отнеме книжка завинаги, да му се наложи висока глоба и да се прати за няколко години да почука камъни. Следващия негов коУега като се озове в насрещното щото се бил загубил, и като си спомни за наказанието на този сега, сам ще извика полицията да му помогне навреме.
26
2
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До Анонимен 31Щото са аматьори, които могат само да пият и да злоупотребяват с власт и да изнудват да им дадеш кинти за непуснати фарове - ето затова. Мръсни ченгета.