Екшън по "Тракия": Тир кара с 90 км/час в насрещното

Камионът изминал поне 40 км
Обновена: 20 сеп 2013 23:03 | 20 сеп 2013 22:55,
104
Екшън по "Тракия": Тир кара с 90 км/час в насрещното
Снимка: архив, Булфото

Цистерна измина близо 40 км, движейки се в насрещното, със скорост 90 км/ч на магистрала „Тракия” между Пловдив и Пазарджик, предаде bTV.  Шофьорът спрял едва пред третия полицейски екип, след като други два преди него са се провалили.

Инцидентът стана минути след 20 часа в района на 129-и километър от аутобана. На телефон 112 постъпили множество сигнали за случая и към мястото били изпратени два полицейски екипа, които пресрещнали камиона, в правилната посока на движение.

Една от двете патрулки при опит да отбие вдясно, за да избегне удар с камиона, се ударила странично с преминаващ автомобил. Втора патрулка също не успяла да го спре и той продължил да шофира в продължение на поне още 15 км. 

Когато тирът най-накрая спрял, той останал в изпреварващата лента за движение на магистралата. Водачът, който излязъл от кабината, е арестуван от трети екип на полицията.

„Обърках се и няма излизане”, бе коментарът на шофьора, след като излезе от спрелия камион. От полицията в Пазарджик съобщиха, че при проверката с дрегер не е установен алкохол в кръвта на шофьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 25!Има, има! Само погледни в огледалото и ще се убедиш, че има!
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно полицията е реагирала след множество сигнали а не веднага тоест от първия сигнал до решаването да пратят патрул им е отнело сигурно половин час. А и щом е имал време да измине има няма 40 км с скорост от 90 км в час. Представете си колко им се е занимавало на полицията и колко адекватно и "сериозно" са приемали сигналите на хората за летящия в насрещното камион. Полицията е реагирала изключително бавно на сигнала, като вкл. и в това число че е предизвикала ПТП. нещата не са добре.
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре бе, а защо поне не спряха движението докато се оправят с него ? тия нашите ченгета откровено почват да ме притесняват. От това постоянно висене и криене по шубаците май съвсем им е изпила чавка мозъка.
22
1
 
4
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Хахахах те последните месеци така минаха много такива.
21
3
 
33
 
! Отговори
o_O преди 10 години
Е, това нормален човек не може да го направи - този е директно за лудницата/затвора!
20
2
 
18
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 10 години
Не беше един, много бяха, все леки коли и няколко патрулки. ;)
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да му се прави психо тест и/или да му се отнеме правоспособността да шофира каквото и да е
18
7
 
20
 
! Отговори
супер сте! преди 10 години
Отново "блестяща" работа на КАТ! След като на 16.9.2013 на възлово кръстовище в столицата нямаше регулировчик при нужда повече от час... СЕГА И ТОЗИ случай!!! После- да ми плачат за заплати и да си хвърлят пагоните на протест! Е*ати авторитетните ДЪРЖАВИ служители! Тая помия наречена "държава" дето се намира на територията на България... Само Пиночет може да я "оправи"! Да става от гроба и да ни започва ВЕДНАГА! По- добре ДИКТАТУРА, отколкото кРИВОрАЗБРАНА и фалшива "ДайЕБОКРАЦИа"
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали заради това караме на фарове . То ушеф *** , докат се изхлузи от храсталака и камиона минал 100 километра. Нека бдят нерезите и чакат пенсията.
16
3
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Наи-разумното е отнемане на книжката до живот
15
6
 
60
 
! Отговори
Далия преди 10 години
Светкавичната реакция на полицията е животоспасяваща, колите летяха със 130 към камиона който летеше със 100 в насрещното...и всичко тов в продължение на 40 км. Блокада на магистралата се прави за 5 мин с 4 патрулки... а полицията изобщо не блокира движението...съжалявам, но не мога да им дам "висока" оценка за работата!
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че ги е нямало Танго и Кеш
13
8
 
59
 
! Отговори
saki преди 10 години
Не искам да го казвам, но адекватната реакция е да го застрелят. Не спира на два пъти на полицаи, кара огромен камион с много висока скорост в насрещното . Може да избие десетки невинни хора, семейства , мънички деца и то по ужасяващо брутален ,болезнен и жесток начин. Тук няма място за скрупули. Правилната реакция е масирана стрелба в кабината, докато го застрелят.
12
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нас ня догонят!
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я сошла с ума!
10
6
 
15
 
! Отговори
наДървен философ преди 10 години
Верно е ужасно, хакерите са успели да раберат в кой крачол си го държа и сега вече не знам как ще се оправям... ужасно е... мухаххахааххаха
9
1
 
0
 
! Отговори
Do Ceci ot Dante преди 10 години
A kvo da gledat kak pomita nevinni hora li?
8
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е бил надрусан, или е толкова ***, че не трябва да има право да шофира. Като се объркаш и се усетиш след време, влизаш в аварийната лента и караш с 20 до някой изход не в крайна лява с 90.
7
1
 
11
 
! Отговори
Dei Autobahnpolizei преди 10 години
Това е като Cobra 11 на живо!
6
1
 
16
 
! Отговори
ceci_ преди 10 години
До DanteЕ как да го спрат, да го гръмнат ли? Нали ако опитат силово ще стане по-голямо мазало, а с 90км/ч не могат и да освободят магистралата достатъчно бързо, така че, добре са се справили, 3 патрула, на третия път са успяли