Екшън по "Тракия": Тир кара с 90 км/час в насрещното

Камионът изминал поне 40 км
Обновена: 20 сеп 2013 23:03 | 20 сеп 2013 22:55,
104
Екшън по "Тракия": Тир кара с 90 км/час в насрещното
Снимка: архив, Булфото

Цистерна измина близо 40 км, движейки се в насрещното, със скорост 90 км/ч на магистрала „Тракия” между Пловдив и Пазарджик, предаде bTV.  Шофьорът спрял едва пред третия полицейски екип, след като други два преди него са се провалили.

Инцидентът стана минути след 20 часа в района на 129-и километър от аутобана. На телефон 112 постъпили множество сигнали за случая и към мястото били изпратени два полицейски екипа, които пресрещнали камиона, в правилната посока на движение.

Една от двете патрулки при опит да отбие вдясно, за да избегне удар с камиона, се ударила странично с преминаващ автомобил. Втора патрулка също не успяла да го спре и той продължил да шофира в продължение на поне още 15 км. 

Когато тирът най-накрая спрял, той останал в изпреварващата лента за движение на магистралата. Водачът, който излязъл от кабината, е арестуван от трети екип на полицията.

„Обърках се и няма излизане”, бе коментарът на шофьора, след като излезе от спрелия камион. От полицията в Пазарджик съобщиха, че при проверката с дрегер не е установен алкохол в кръвта на шофьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
11
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
Да му скъсат книжката......
64
2
 
22
 
! Отговори
Груйчо преди 10 години
и в крайна сметка, четейки *** коментиращи случая виновни били полицаите, че не са го застреляли !!нищо, че по този начин жертвите биха били неизброимо повече, нищоче цистерната може да избухне ....важното за бай ти *** е, че пак полицията е виновна за нещо !
63
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако всичко беше обозначено както трябва едва ли щеше да има такъв инцидент. Една табела като хората няма един знак, после шофьора виновен бил. Защо измествате вниманието от истинския проблем с това какъв бил по раса шофьора...
62
2
 
40
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Даже и да се е объркал, спира и обръща там ,където може. Тук не може да има никакво оправдание. Добре, че няма пострадали при това безумие.
61
3
 
27
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Мутра си кара мерцедеса по магистралата, когато прятел му се обажда: Брато, внимавай защото преди малко съобщиха, че някакъв луд кара в насрещното на магистралата, а мутрата му отговорила: Не е един, много са!
60
1
 
15
 
! Отговори
Гнафт преди 10 години
Да не е имало ракия в цистерната ?
59
4
 
13
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Малеееее добре че не е станала тежка кътъстрофа
58
7
 
15
 
! Отговори
една преди 10 години
Отделене въпроса. че ТИП с патрулка трудно можеш да спреш. При положение, че си видя, че той не спира. Тъпите милиционери не са се сетили да спрат движението и да използват хеликоптер...със стрелба. Безкомпромисно за такива ***.
57
1
 
21
 
! Отговори
ДОН КОЛЯ преди 10 години
Абе незнам как се е объркал ,защото да влезеш в магистрала в насрещното е много трудно ,то входовете и изходите ,са направени така ,че да не можеш да влезеш в насрещно движение ,ама този си го е направил нарочно,ок влязъл е по някакъв начин ,ми спри бе *** или 90км в час в насрещното си е голям кеф,а пък за ченгетата няма какво да кажа ,те също са като него ,не може ли да го спрат ,дабе да,има начини ,по добре ли е тъпака да убие незнам си колко човека ,но както и да е всичко минало .
56
3
 
7
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Интересно как е направил обратен с тази цистерна само в двете ленти на едното платно?!?!?!?!?!
55
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО СТОЯНОВА Шофьорът спрял едва пред третия полицейски екип, след като други два преди него са се провалили.КАК СПОРЕД ТЕБЕ СЕ СПИРА ТИР ?НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЗНАЕЩИ ЧЕ ХОДИ ГО СПРИ ТИ ТИРА .БИЛИ СА ПРОВАЛИЛИ ДВАТА ЕКИПА МНОГО СТЕ ОТВОРЕНИ НА ПИСАНЕ
54
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
110% e турчин.при тях важи само правилото,,Аллах напред и аз след него,,-*** работа.Ако е нормален човек,ще спре в аварината лента,ще пусне аварийни и ще се обади за помощ!
53
1
 
10
 
! Отговори
birata преди 10 години
това да не е било сцена от Непобедимите 3
52
3
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 10 години
До АнонименАхаа и за тва вместо евентуален контролиран удар, по-добре го остави да си кара и да се удари в некой случаен. Тогава щото нали нема да има проблем с това дето кара. Сигурно и ченгетата така са си казали, на тех им хареса некой друг да им върши работата, вчера регулировчик, утре некой таран ... Убава работа
51
4
 
35
 
! Отговори
Пафката преди 10 години
Ако това е истина, това е безумие ! Трябва да му се отнеме книжката за цял живот, да бъде арестуван и уволнен.Обществено-полезен труд най- малко 2 месеца. Така е по света.А ... и сигурно е турчин, но това не се споменава а? България - държавата на толерастията. Затова тук е РАЙ за престъпниците и АД за нормалните хора. Брааво
50
2
 
39
 
! Отговори
ксдгс преди 10 години
егати *** нямало излизане,ми или спираш или отбиваш в аварийната лента бе,***
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
V Germania takiva 6ofiori , koito obarkvat posokata na dvijenie po magistralata, gi nari4at Geisterfahrer.6to katastrofi pri4iniha i 6to hora izmriaha , neprekasnoto saob6tavat za tiah po radioto.
48
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проверката не била установила наличие на алкохол, ама за наркотици дори не са го проверявали. Пък и как да го проверят, като публично /по телевизията/ обявиха, че нямат тестове за установяване на наркотични вещества в кръвта, скъпи били. Подобно поведение обаче говори че шофьорът е бил насрусан и неадекватен. и да се е объркал, нормалното е да спре и да не създава риск за околните.
47
3
 
66
 
! Отговори
недоволен от кат преди 10 години
Аз едва не се натресох в него в 8,30 със 130, а вече беше спрял и си стоеше в изпреварващата лента и нямаше никакви ченгета, нито патрулки и дори триъгълник не бяха сложили пред него! Да не говорим защо не са го преместили веднага в аварийната. Катаджиите са ***, но 2 км. след това в посока Пловдив си имаше патрулка, спряла кола за проверка....
46
2
 
65
 
! Отговори
7 преди 10 години
Айде бе, объркал се бил и нямало излизане. Навремето един такъв *** с тир така малоумно тръгна да изпреварва колоната, въпреки че очевадно много по-бързи от него коли пъплехме зад също толкова *** тир и като видя, че ще го ударят от насрещното тръгна веднага да се изтегля отгоре ми - ако не го бях предвидил, щеше да ме изкара от пътя, така че и тоя *** лъже като *** - тия заслужават ефективни присъди и публичен бой с тояги, сума ти и народ си отиде заради *** тирове