4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора

Шофьорът не е бил под влияние на алкохол или наркотици
Обновена: 3 юни 2014 12:38 | 3 юни 2014 09:58,
104
4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора
Снимка: Булфото

Инцидентът, при който в Стара Загора беше сгазено 4-годишно дете, се е случил в пешеходна зона. Трагедията се е разиграла в централната част на града около 19 часа, на метри от училище и в близост до 1-во РПУ в града, съобщава Нова телевизия.

Още по темата
По думите на областния директор на полицията Иван Чолаков става въпрос не за висока скорост, а за маневра, която е правена по някаква причина на пешеходната зона.

Инцидентът се е разиграл пред очите на родителите на детето. Шофьорът е около 45-годишен, от Стара Загора. Той е задържан. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт при ПТП.

Старозагорци описват инцидента като трагедия. В социалните мрежи хората са се обединили в група. Призивът е в 10 ч. с цвете в ръка хората от Стара Загора да се съберат на мястото, където вчера беше сгазено момчето, и по този начин да подкрепят близките и да се обявят за справедлив процес.

Междувременно говорителят на МВР Стара Загора Ваня Кръстева съобщи в ефира на bTV, че водачът на джипа е бил с отрицателни проби за алкохол и наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за 24 часа и предстои да бъде взето прокурорско решение за задържането му до 72 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
shofiorat e milioner i biznesmen. Shte plati na sadiite i shte go pusnat.
61
3
 
25
 
! Отговори
rm преди 9 години
Трябва не само цветя н бдения на мястото, ами няколко хиляди души да отидат пред полицейското управления където е затворен този, и направо да го изкарват и към съда.Какво мислите щеше да се случи ако това дете беше някое ***, в момента полицейското управление щеше да е под блоката с изпочупени врати и прозорци, а ушевите ще се чудят къде да се покрият, за да не го отнесат и те.
60
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
токо аз например последвах съвета на родителите си и избягах в чужбина, тук хората не искат и не позволяват да се живее така както в Ромска България. Една птичка пролет не прави- ясно ти е, нямах пари за анаболи да набия батките дето ме наливаха с тупаници и чалга та се наложи да избягам ако искам нормално детство за детето си. Акъл не давам- за акъла ми се плаща предоволно тук и го давам на хора за които е полезен. Логичното се случва, не мисля че бих успял да го спра и да бях останал
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Името на шофьора е Георги Сапунджиев от Змеевоblitz.bg/news/article/271272
58
2
 
18
 
! Отговори
токо преди 9 години
Гледам че е пълно с коментари и съвети,какво трябва да се направи.Искам да попитам тези ,които наливат акъл и много знаят- вие какво направихте,от всичко това което предлагате ,уважаеми ? Зад клавиатурата всички са много силни,но ако наистина само 20% от тях правеха нещо,нямаше държавата да е на този хал.Съболезнования и кураж за родителите.
57
2
 
13
 
! Отговори
Гочо Мандар преди 9 години
Инциденти винаги ще стават, но в нашата страна стават много често, което ме навежда на мисълта че е нещо свързано с нашата балканска култура, или липсата на такава. Границите на хумора в този форум се определят от двама души - *** е царят на черния хумор, а хвъркатият турчин Ястреб му е противовеса. Не им се връзвайте много.
56
3
 
16
 
! Отговори
Това имам предвид преди 9 години
Джипа е сериозна кола, даже правя леко сравнение в ТИР-вете, откъм сериозността на произшествията който правят. Затова и не трябва да се кара от (как да нарека по-меко да не ги обиждам) "лековати хора". Трябва да си винаги нащрек. Тук във Варна е пълно с жени, който карат такива коли. Жените са тип - "Гълтам повече от джипа" ... Такива, както и мъжете който си мислят че са над всички и всичко и не ценят живота не трябва да ги карат... тези неща...
55
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почти 20 часа след бруталното убийство на детенцето "свободните" и "независими" български медии се осмелиха да напишат името на убиеца:Георги Сапунджиев от Змеево.Бивш борец, нагла МУТРА !
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във Варна парк "Приморски" или така наречената Морска градина има нужда от подлези, светофари и пешеходни пътеки- не че е позволено да се кара автомобил, но няма кой да ги спре мутрагените дето си построиха сараи по времето на Киро Дупката и плашат хората с персонала на заведенията си... в курорта "Дружба" не остана място назастроено и трева не изорана от строителна техника - копие на Слънчев Град- бившия курорт Слънчев бряг- ще ни газят и ще ни съдят че сме им одрали колата- тва е бъдещето!
53
2
 
14
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Най-тежко е да се загуби дете от 1 до 10-годинки!А ако е единствено дете е ужасяващо!
52
0
 
23
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До Джипове УбийциДжиповете не убиват хора, а невнимателните шофьори. Живея на място недостъпно за лек автомобил, не мога да ходя по 5км в калта всеки ден, но за сметка на това вианги очите ми са на 4. Никой не е застрахован от подобно произшествие, но можем да намалим опасността като приемем шофирането като нещо много сериозно и отговорно, прекалено много хора си мислят, че е игра.
51
0
 
24
 
! Отговори
stoyan преди 9 години
Мир на праха на детенцето! Дано е на по хубаво място! В такъв момент е по-добре ние "Хората" да се погледнем в огледалата и да замълчим в памет на малкото ангелче!!! Който може да бъде съпричастен с родителите нека се опита да отиде при тях дано намерят поне малко утеха.
50
0
 
21
 
! Отговори
родител преди 9 години
Вижте, хора, беше убито дете на пешеходна зона. По-сериозно от това няма. Много от коментарите са емоционални и това е нормално. НО МОЛЯ, НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИ, дори да са написани от явно нездрави хора. Трябва да опознаем профила им, за да можем се пазим от тях.
49
4
 
22
 
! Отговори
Джипове Убийци преди 9 години
Джиповете са най-големите убийци по пътя. Те имат огромни слепи точки. Нищо високо под метър няма да го видиш ако ти се мушне пред или зад колата !!! За какво са им тея джипове ?? Особено като видя някакви руси пръчки да ги карат лошо ми става.... Джипове са като тировете, ако не му виждаш огледалата и той не те вижда .... Ако въобще използват огледалата....
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много *** и кретенки се навъдиха с джипове. Карат безобразно, безпардонно и гадно. Трябва да се мачкат от обществото задължаително.
47
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен преди 9 години
Другите улици добре, но ул.Кольо Ганчев СВЪРШВА ТАМ И НЯМА КЪДЕ ДА ПРОДЪЛЖИШ С КОЛАТА, ЗАЩО НЯМА КОЛЧЕТА !!!!
46
0
 
11
 
! Отговори
Защо? преди 9 години
И какъв обратен е правил тоя там? Като гледам снимките ми изглежда все едно тръгва да си кара по центъра...
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Защо?Няма как да се затворят тези улици, преки на Симеон.Те са еднопосочни, там има големи пътеки, всеки знае че там се кара 3 км/ч.Този очевидно е ***, собственик на ресторант, голяма луксозна кола и много пари, довели до перманентно еуфорично поведение на полу-Бог...
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото ако обърне на паркинга няма да направи впечатление на минаващите по пешеходната зона Да го видят всички какво кара
43
1
 
16
 
! Отговори
В нета преди 9 години
В нета пише ,че този е прецедател на дружението на ресторантьорите в Стара Загора , основен противник за премахване на цигарите в заведенията. Явно се бори за премахване само на деца :( МЪРДИ . Изкарали пари само с кражби и експолатация на хора. НАГЛИ неуважаващи нищо в живота си освен парите.