4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора

Шофьорът не е бил под влияние на алкохол или наркотици
Обновена: 3 юни 2014 12:38 | 3 юни 2014 09:58,
104
4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора
Снимка: Булфото

Инцидентът, при който в Стара Загора беше сгазено 4-годишно дете, се е случил в пешеходна зона. Трагедията се е разиграла в централната част на града около 19 часа, на метри от училище и в близост до 1-во РПУ в града, съобщава Нова телевизия.

Още по темата
По думите на областния директор на полицията Иван Чолаков става въпрос не за висока скорост, а за маневра, която е правена по някаква причина на пешеходната зона.

Инцидентът се е разиграл пред очите на родителите на детето. Шофьорът е около 45-годишен, от Стара Загора. Той е задържан. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт при ПТП.

Старозагорци описват инцидента като трагедия. В социалните мрежи хората са се обединили в група. Призивът е в 10 ч. с цвете в ръка хората от Стара Загора да се съберат на мястото, където вчера беше сгазено момчето, и по този начин да подкрепят близките и да се обявят за справедлив процес.

Междувременно говорителят на МВР Стара Загора Ваня Кръстева съобщи в ефира на bTV, че водачът на джипа е бил с отрицателни проби за алкохол и наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за 24 часа и предстои да бъде взето прокурорско решение за задържането му до 72 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
10
 
! Отговори
26 преди 9 години
26, напиши му трите имена тука.
21
1
 
18
 
! Отговори
57 преди 9 години
Познавам го,но не искам да съм го познавал. Дано си понесе каквото трябва. Съд трябва и да полежи . Но каквото и да е наказанието няма да е достатъчно за жалост.
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КРИЕТЕ ЛИ ГО БЕ...ПОСТНЕТЕ МУ СНИМКАТА ТУКА БЕ *** КОМУНИСТКИ САЙТ
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма нужда да пиеш, за да бъдеш ***. Достатъчно е да си българин. Сори!
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убиецът на детето явно е нависоко в йерархията на местната болшевишка мафия.Даже името му не казват!
17
1
 
25
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Пежеходна зона - не пешеходна пътека. Предполага се, че коли нямат място там, камо ли да правят маневри. Родителите в никакъв случай не са виновни. Да не говорим, че на няколко метра от инцидента има начално училище... Шофьорът е в грешка, от където и да го погледнеш.
16
2
 
14
 
! Отговори
15 преди 9 години
Каква пешеходна пътека те гони бе. Сички сме виновни че ходиме там където летят коли - тротоарите, пешеходните зони, пътеки и подлези надлези. По стълбите и ескалаторите още не съм видял коли, но както върви българщината и простотията нема да е далече и този момент. БАЩАТА ДА ИЗБОДЕ ОЧИТЕ НА ТОЗИ ПСЕВДО ТАРИКАТ. НЯМА ДРУГО НАКАЗАНИЕ
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 105E ne e predumishleno...a po nepredpazlivost...kakto i da e facte che edno dete zagiva nelepo...vinata e v shofiora...bavna manevra s mnogo oglejdania niamashe da dovede do tazi tragedia, daje i na nerazresheno miasto...shofiori pazete detzata i peshehodtzite-utre tova moje da e vasheto dete, jena,sestra iliu roditel...PO STROGI NAKAZANIA I NE NA LESNOTO DAVANE NA SHOFIORSKI KNIJKI...
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този го виждам отървал панделата, като малък перушан с Държавен Рейндж на магистрала. Още вчера стана ясно с тоя обратен завой дето правил. Ще изкарват детето виновно. Но не е късно бащата да прегризе гръцмуля на убиеца.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Тъжно, ноТи деца имаш ли?
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, наказания трябва! Във Франция спират само като наближиш пешеходна пътека и не тръгват, докато не се отдалечиш достатъчно. Защото знаят какви обезщетения ще плащат. Наказанията са превенцията. Пази, Боже!!! Това е нечовешко - 4-годишно детенце си отиде. Майка съм, мъка ми е на сърцето. Боже, пази децата!!!!
11
1
 
6
 
! Отговори
евала на онбашията преди 9 години
Коментарът му е най-точен.
10
29
 
2
 
! Отговори
Тъжно, но преди 9 години
Жалко за детето, станало е жертва на чужда глупост - тази на шофьора и на родителите си... а именно КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ 4-ГОДИШНО ДЕТЕ САМО НА ПЕШАХОДНА ПЪТЕКА?????!?!?!?!?
9
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 9 години
Самооправляващи те се автомобили ще решат проблема с катастрофите.
8
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А колата струва 17-18000лв, всеки 3-4-ти българин може да си купи такава, не смятам, че парите са фактор. Ако караше лада по-малко виновен ли щеше да бъде? Стегнете се!
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименИстината е, че на мен самия ми се е случвало да обръщам на същото място - *** човешка припряност, но вярваш или не, обръщането на пешеходната зона изглежда по-безопасно отколкото сред десетки деца излизащи от училището. А кво да му гледат на джипа, не е много скъп. Точно преди седмица видях човек с баничарка да прави същата маневра...и той ли търси внимание? Всички шофьори трябва да се замислим и да бъдем по-внимателни, когато караме, защото всички правим нарушения волно или не...
6
0
 
33
 
! Отговори
!@#$% преди 9 години
С цветя няма да стане....Жалко за детето!!!
5
3
 
33
 
! Отговори
105 преди 9 години
Съд за предумишлено убийство!
4
2
 
37
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 9 години
Признаците , че ще го отърват: 1. Няма имена 2. Дойдоха лично областен управител и зам.кмет да "видели" 3. Полицията и очевидците са с отделни крайно изключващи се изявления 4. Вече официално не е пил и друсал, коеот може и да е така, но много показно лично от говорителя на МВР 5. Кара кола за пари, които в Бълагрия много малко хора са ги изкарали честно, и то е обикновено с бизнес/работа с/в чужбина НЕЗАВСИМА по никакъв начин с "държавата" или партиите и техните обръчи от фирми = НАШ ЧОВЕК
3
1
 
31
 
! Отговори
Илия преди 9 години
Детеубиец!