Откриха още една жертва на водното бедствие в Аспарухово

Все още не е ясно дали намереното тяло е на издирвания Марин
Обновена: 26 юни 2014 13:45 | 26 юни 2014 11:47,
24
Откриха още една жертва на водното бедствие в Аспарухово
Снимка: Булфото, ахрив

Открито е тяло на още една жертва на потопа във варненския квартал "Аспарухово", съобщават от местната полиция.

По неофициална информация тялото е на дете. То е намерено на ул. "Гривица" при почистване на съборена къща, но не се знае дали е на издирвания 6-годишен Марин, или на някой друг. 

Още по темата
Работници насипват чакъл, тъй като наоколо има много кал, за да могат да извадят тялото, съобщава БНР.

Малкият Марин  изчезна на 19-и юни вечерта, когато приливна вълна от 2-3 метра заля кв. "Аспарухово". Сестра му, 3-годишната Жана, също бе в неизвестност, но трупът й беше открит на 23 юни. 

Роднините на 6-годишното момче протестираха заради това, че тялото му все още не е намерено и не могат да го погребат според християнския обичай. Те блокираха за кратко движението по Аспаруховия мост, като заявиха, че са готови на крайности, ако детето не бъде намерено.

Разрушителният потоп във Варна отне живота на 12 души, сред които три деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Аспаруховожертвипотоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
16
 
10
 
! Отговори
! преди 9 години
Как не ви е срам! Загинало е дете. А вие си играете още на етноси и дрънкате врели- некипели. Същите сте по манталитет като онези, от които толкова много желаете да се откроите.
11
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами бабата, която ги повлече да блокират моста - едва на 38 г., но с десет деца и три внучета, работела еди каква си в Германия и им пращала пари, е няма такъв отврат!!! Сега ще мирясат, зорът им беше, че няма ли труп - няма 10 000 лв.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде да се успокои , откриха и ***.
9
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правителството, което уби най много деца в историята на България при управлението си!
8
3
 
9
 
! Отговори
kiril преди 9 години
само да ви кажа че жертвите са много повече от 12 но пак се опитват и медии и държава да ни заблуди аз съм от варна и знам за поне 20 загинали само в една къща има 7 загинали е една кола са 4 на центара една майка с дете и още поне 8 други на различни места а жертвите си стоят все 12 как става така незнам *аси държавата
7
4
 
25
 
! Отговори
Гб преди 9 години
Най-голямото природно и икономическо бедствие за България е *** ската излет, за едно *** част, държавата дава пари като за 5 българската. От малки увисва на бюджета и данъкоплатците на вратовете
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nezakonnite kashti i smetishteto ne sa napravini prez poslednata godina. Oresharski gi e zavaril no i toi nishto ne napravi za tiahnoto sabarane kakto nishto ne napravi da sprat maichinstva i pomoshti za *** za da sprat da rajdat i da tejat na glavite ni.
5
1
 
10
 
! Отговори
? преди 9 години
До ИСТИНАТА СЕ КРИЕАми след като мъжа ви е бил свидетел какво чака?!?!
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо 2 и до 4 Наистина сме за смях, ама като цяло ситуацията не е смешна, трагична е. И то не това, че е имало силен дъжд, а това как оставяме *** да ръководят тая държава, как за тях няма закони и най - вече как си страдаме заради тях, но хич не ни пука.
3
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИСТИНАТА СЕ КРИЕЗлатни Ви уста, госпожо!!! Не можете да си представите какъв емоционален оргазъм получих, когато прочетох "50 трупа", защото знам, че всички са ***. Лично на мен дъждовното време много ми пречи, работата ми като цяло е две трети под открито небе, но нямам нищо против още много такива потопи, стига да не засегнат изчезващия български етнос.Хубав ден и благодаря за добрата вест!
2
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо почистват, а не съборят всичко, нали така или иначе всичко там е незаконно. Много по лесно ще стане. Нещо май не мога да ги схвана правилно тея новини и като цяло идеята им.
1
8
 
10
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Е, край на протестите )) Как да не знаят Марин ли е или не е? Не си ли знае името?