Друг не може да изгради оградата за това време и цена!

Найденов доволен, съоръжението готово до 20 юли
Обновена: 17 юли 2014 22:46 | 17 юли 2014 22:42, Веселина Йорданова
47

Снимка: БТА

Военният министър Ангел Найденов инспектира строителството на граничната ограда край Елхово.

Няма друга структура в страната, която да е в състояние да изгради близо 30-километровото съоръжение по българо-турската граница за това време и на тази цена, заяви Найденов пред журналисти.

Още по темата

Министърът посочи, че изграждането на съоръжението е отнело пет месеца, а стойността му е малко повече от 7.7 милиона лева и направи сравнение с подобна 10-километрова ограда в Гърция, която е завършена за 9 месеца и е струвала повече от 9 млн. лева.

Разходите от бюджета на Сухопътните войски са около 1.4 милиона лева и министерството очаква да му бъдат възстановени, предаде БТА.

Министърът заяви, че оградата преминава през най-трудно достъпните места по границата и целта й е да насочва бежанците да преминават през официалните гранично-пропускателни пунктове.

Засега няма искане за продължаване на оградата.

Командирът на Сухопътните войски генерал-майор Андрей Боцев докладва, че второстепенната ограда от граничното съоръжение по българо-турската граница с дължина 29 331 метра е напълно готова, както и 18 755 метра от основната ограда.

Военните са сигурни, че до 20 юли съоръжението ще бъде готово. След този срок ще бъдат оставени три групи за довършителни работи до края на месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джон гледаше от Вала, как Другите идат......
37
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
s kakvo vsa6tnost se hvali tozi ***?? Ministarkata na van6nite raboti na Switzerland be6e tam predi 1 sedmiza, no koi v BG znae kolko pari4ki nalq CH v tazi ograda ???
36
3
 
3
 
! Отговори
IVO преди 9 години
Абе,***,отиди първо на турско-гръцката граница да видиш там какви огради има и тогава приказвай !
35
2
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Каквото правителството такава и оградата,още не започнали да строят им откриха далаверите с поръчките,но което куче е свикнало да влачи *** и с бой не спира.Ако спре бежанците нащите да си берат железо едва ли ,нищо ,че престъпността е преборена.
34
2
 
5
 
! Отговори
койчо преди 9 години
До тук добре!!! Без никакво забавяне да се почват следващите 30 км ограда. И така до покриване на цялата граница с Турция.
33
6
 
11
 
! Отговори
бобо преди 9 години
Много обичам такива *** като Найденов акто се изказват толкова компетентно!! Боже,Боже, колко много простотия има по тея червени ***!!!
32
4
 
6
 
! Отговори
No name преди 9 години
Аплодисменти .... "САМО" 263лв на линеен метър
31
2
 
16
 
! Отговори
gtf преди 9 години
Не 30км. Цялата граница трябва да е опасана с ограда. На теория, ако 5 млн. крайно бедни индийци тръгнат за европа, според всички корумпирани ***, ние сме длъжни да ги приемем. Де ще ги сложим, кой ще ги храни, кой ще им осигури работа на никой не му пука.
30
4
 
15
 
! Отговори
Южната граница преди 9 години
Няма друга структура в страната, която да е в състояние да изгради близо 30-километровото съоръжение по българо-турската граница за това време и на тази цена, заяви Найденов...Както и няма друга партия която да е в състояние да разсипе и окраде държавата за N-ти път за толкова кратко време .Велики сте Г-н Найденов ,бравос ,току що чух ,че и строителната камара апелира към своите членове да преустановят работа ..нема пари ......А защо ..!!!?!?!?
29
5
 
15
 
! Отговори
kvbm преди 9 години
Как няма да е доволна тая гнида, кой знае колко хиляди левчета са скочили в джобчето му!? А може и милиони, тези *** комсомолски биха всички рекорди-за 14 месеца, теглиха 14 млрд. лв. А ОВЦЕТЕ, които ги избраха им се радват в ступор.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещастници, кой, кой премахна съоръженията по южната граница. Съд и в затвора. А сегашните само се чудят къде да прахосат парите на хората. Никакво плащане. И без това нищо не са направили - бежанците минават както отдолу така и отгоре на скъпоструващия ***.
27
2
 
14
 
! Отговори
Спец преди 9 години
Друг не може за толкова кратко време да открадне толкова много пари, от една ограда! Комунистите са световни шампиони по кражба, предателства и подлост!
26
3
 
19
 
! Отговори
Един емигрант преди 9 години
Поредните добре откраднати милиони. Аплодисменти!
25
2
 
9
 
! Отговори
преди 9 години
спешно копувам тресчотки да си играят децата нема какво да се яде само лажат карат ме да дзидам и да копам съм сас образувание само лажат децата искат да ядат да си купат жисием нема ляб изкаме работа имам пети клас гръмотен сам и жената иска да учо като се земахме трети клас само лажат не дават да издаваме жица и шахти и релси дома не се седи нема какво да се яде само на сателит не се живее тая ограда много далга децата изкат да се расодиме на ескурзиа да го видат много дълга
24
3
 
9
 
! Отговори
тома неверни преди 9 години
Друг не може да изгради оградата за това време и цена!-е това ако е хвалба,здраве му кажи,щото на мен ми звучи-толкова скъпо,и толкова през пръсти.....
23
7
 
8
 
! Отговори
о.з. Полковник преди 9 години
Един лешов *** - Зелю разруши 259 км. съоръжения на българо-търската граница. Днес се радваме на 30 км. изградени от Найденов за 7.7 млн. лв. Оградата ще бъде завършена на 20 юли, но ще бъде открита ( с рязане на лента) през октомври от друг лешов *** - Будю в присъствието на Вселенския патриарх, Лиляна Павлова и Общинския поп в гр. Елхово - Клюнков. БТВ и Нова ТВ ще излъчват събитието още преди да е започнало. Следващата година събитието ще се повтори.
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между другото такваз ограда се събаря с точно един танк точно за половин час. Танка се движи с 60 километра скорост, 30 километра, кат я подкара от единия край и тръгне по нея за половин час е готов.
21
2
 
14
 
! Отговори
Вилхем Тел преди 9 години
Да не се чудят а да продължат оградата за да опашем цялата граница. Това е нашия мини вариант на великата китайска стена.
20
4
 
10
 
! Отговори
ай на бас преди 9 години
Много метал.Мане брята роми сега бързо на вторични суровини.Децата гладен жената и той.20 роми със 5 каруци за 2 седмици най много могат да я демонтират бас ловя със всеки.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оградата е добре но не е помислено нощно време да се пуска ток по нея защото и нашите *** не спят.