Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи

Кадрите са заснети от друг мотор в Кресненското дефиле
Обновена: 13 апр 2015 16:22 | 13 апр 2015 13:03, Красимир Ангелов
193
Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи
Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От предишния клип не ставаше ясно какво е станало. Но от този, на шофьорът на колата трябва незабавно да се отнеме книжката. Той най-демонстративно влиза в насрещното платно. Ами ако изпусне волана в този момент какво ще стане?
59
17
 
6
 
! Отговори
Spiro преди 9 години
До д-р ХаусАми по същата логика "разбирачо", и аз да те попитам - а ти как разбра, че "голфа иска да убива"?! Ами ако му е прилошало, ами ако има неизправност по автомобила, ами ако муха му е влезнала в окото, ами ако го е ужилила оса?? 90% от моторите по пътищата се движат с превишена скорост или задминават в нарушение. Този хубавец на видеото също е с превишена скорост. А ти ако искаш разправяй друго. Както казах и преди - "Едни *** на пътя предизвикват други ***" и после плачат
58
5
 
25
 
! Отговори
свинаря преди 9 години
Деленето на столичани и провинциалисти е тъпотия.Който е чел история знае защо София е столица. Истинските столичани са великотърновци
57
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Несофиянците са с деградирали от злоба и завист мозъци(до колкото са им останали такива), че не те, а ШОПИТЕ СМЕ СТОЛИЧАНИ!
56
3
 
8
 
! Отговори
оле преди 9 години
Като го намерят да го подведат за опит за УМИШЛЕНО убииство. Колко дават за тва?
55
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1. потърсете "Фейсбук търси убиец на пътя, блъснал моторист" прочетете за убит моторист преди година от същия вид голф2. потърсете "Фолксваген Голф удари нарочно моторист в Кресненското дефиле" ще видите наскоро друг клип същия голф блъска нарочно моторист3. Поздрави от Сидни Ав$тралия уикенда се спускам пак в кораловия риф с камерата, така че ако ви трябвам занаете къде да ме намерите
54
2
 
47
 
! Отговори
д-р Хаус преди 9 години
Като чета част от коментарите и разбирам защо сме толкова зле и защо никога няма да се оправим. Моториста бил карал бързо. Колко бързо е карал бе разбирачи? Засякохте ли му скоростта? Ако сте кажете скоростта с която се е движил, а ако не сте по-добре не се излагайте да пишете глупости! И да ви попитам само, каква е връзката между скоростта на моториста и това, че гоуфаря иска да убива на пътя? По същата логика някое дете или човек, ако пресича неправилно, трябва да го сгазите. Много сте зле..
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 48Щом направиха столица на "дивите шопи" направи си сметка какви са останалите "българи"...
52
4
 
7
 
! Отговори
ма я го знаме бе преди 9 години
От младост 3 или 4 е.На тоо същия едни моторисчета таковаха приятелката му и той от тогава ги мрази.Тя пак се влачи по събори и ...Не няква страхотна ама не е запета та затова ...
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше в САЩ, тоя вече щеше да е общата булка на банда латиноси за следващите 15-20 години в затвора Пеликън Бей.
50
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за да видите varg арестуван напишете в търсачкатаПресякоха порно на гробищата шумен Ивелин Георгиеви още напишетеИвелин Георгиев Хайка за влак - има статия за varg и влаковете му ще го видите на снимка с къса коса след като са го арестували.поздрави от сидни ав$$тралия
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 48Щом живее в Младост можеш да бъдеш на 90% сигурен, че не е шоп.
48
18
 
4
 
! Отговори
Таксито преди 9 години
напротив чоека просто е испуснал волана ... кво го бърка тва.. а моториста си е умрел още като се е качил на моторо... немое да вкараш човек в затвора че е изпуснал волана най много да му пишеш акт..а моториста ако му е станало нещо в следствие на испускането на вулана той да си му мисли се пак е мутурист..
47
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То е ясно, че шофьора на голфа е изперкал, но кога за последен път сте виждали на пътя мотоциклетист,който се движи според ограниченичта за скорост, преди маневрауказва на останалите ясно какво ще предприеме и т.н.В повечето случаи мотоциклетисите обичат да се движат на зиг-заг като изпреварват поредица от коли последователно.Или голфаджията вкара ония *** с моторите в мола?
46
7
 
11
 
! Отговори
дедо Гошо преди 9 години
Че тоя с Голфа е за бой е ясно ама и тия *** с моторите са за бой. Днес един за малко да удари дете на пешеходна пътека с над 100.
45
2
 
3
 
! Отговори
Ники преди 9 години
До BMW E36 RasingВсичко се връща ,и ще го ядеш ;)
44
10
 
2
 
! Отговори
Ники преди 9 години
Е защо а единия клип голфа и мотора се движат в една посока ,а в другия един срещу друг?
43
1
 
2
 
! Отговори
postavka преди 9 години
ima cameri deto snimat i v dvete posoki i imat edna postavka varhu kaskata :-) :-) :-) :-) :-)
42
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Карам кола от 12 години и имам около 200-300 хил. км навъртяни с различни видове автомобили. Знам че не е много, но е достатъчно. Също така карам мотор от 2 лета и имам не повече от 2-3 хил. км. Можеби факта, че не се чувствам достатъчно опитен мотоциклетист ме кара да се движа със скороста която си карам и колата. Като опит мога да споделя, че досега мотор мен не ме е засичал, но разни бабайти с мерцедиси, беемве-та или голфове...случай колкото искате. Не казвам че мотористите карат нормално!
41
1
 
2
 
! Отговори
mol преди 9 години
a tova e s aktion cam rolei 5mp i gps :-)