Дядо падна от високо при разходка, загина

Възрастният мъж от дни не се чувствал добре
8 дек 2015 13:17,
8
Дядо падна от високо при разходка, загина
Снимка: архив Булфото

Възрастен мъж почина след като падна от над 3 метра по време на разходка в девинското село Брезе.
Инцидентът е станал около 14 часа вчера.

87-годишният мъж излязъл да се поразходи из селото, но от няколко дена се оплаквал, че не му е добре, разказа "Дарик". Кръвното му налягане било ниско.

Този ден бил видимо зле. Седнал на една от пейките в центъра на селото да си почине. Там стоял около половин час, но при ставането си, залитнал и се строполил от подпорната стена на намиращият се под нея асфалтиран път.

Ударът в областта на главата му е бил сериозен и човекът починал на място. Дядото живеел самичък, близките му от няколко години са извън селото.

От полицията съобщават, че първоначални данни за насилствена смърт не са установени. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 7Зарязали са го на тази възраст сам, пък да съдят сега. Хайде стига глупости!
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости, но близките трябва да съдят до дупка.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата нали ревеше че пенсионерите стрували много скъпо на държавата. Е сега сигурно ще е щастлив главанака милиционерски. Жалко за човека който буквално е убит от мърляшката държавица в която попаднал.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости!
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
edna tolkoz pe4alna istina:blizkite na dedeto mu stanali dale4ni
2
1
 
7
 
! Отговори
bros преди 8 години
Лека му пръст на човека! По-добре отколкото да се мъчи от нещо хронично. И баба ми, класическа Родопчанка, почина в съня си на 89г. От Смолян още си спомням един некролог, дето ми напълни душата "... ХХХ ХХХ ХХХ внезапно ни напусна... На 84 години". Да Боже дълголетие и свеж разум на повече хора!
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо особено. Ние сме най-хуманната държава в Европа. У нас грижата за човека е на първо място след неистовата страст на управляващите и истеричния им ламтеж да грабят, грабят, грабят народни пари. Така че, това е само изключение, защото особено за старите и самотни хора, грижите на социалните служби и на българското здравеопазване в лицето на здравомислещия д-р Смосков, са на най-високо ниво. Няма никаква директива те да бъдат оставяни да си *** свободно. По "пътеки"! С болници и джипита!