Любима, само ти ще ме спасиш... Ако не заспя на покрива!

Изоставен любовник спретна цирк за санданчани
17 дек 2015 09:30,
11
Любима, само ти ще ме спасиш... Ако не заспя на покрива!
Снимка: архив Reuters

Изоставен любовник вися с часове на покрива на къща в Сандански, заплашвайки че ще се хвърли.

39-годишен мъж от благоевградския квартал "Струмско" отишъл вчера сутринта в Сандански на гости при изгората си, с която доскоро живеели на семейни начала.

Само че двамата се скарали и жената го изгонила от жилището и в сърцето на изоставения Ромео била забита нова треска - жената на живота му хванала пътя и заминала на гурбет в Гърция.

Така съкрушеният мъж хванал една бутилка ракия и за 2 часа я пресушил. И в 11 часа преди обед, гол до кръста, се качил на покрива на 4-етажната къща.

Седнал в края на покрива, провесил крак във въздуха, и започнал да крещи, че не иска никой да го спасява.

Малко по-късно в драмата се включва и пожарна кола, а екипите на огнеборците го убеждавали да не се хвърля все пак. Мъжът обаче бил отчаян и почнал да замеря спасителните екипи с керемиди. Случайни минувачи също за малко да станат косвени жертви. Мъжът крещял: "Не ме доближавайте! Само Мария може да ме спаси!"

"24 часа" съобщи, че мъжът и преди е правил показни опити за самоубийство и дори бил лекуван в специализирано заведение преди време. След като обаче прекарал часове в крясъци и хвърляне на керемиди, най-накрая умората взела превес и изоставеният любовник заспал на покрива. 

А докато екипи на пожарната и полицията безуспешно се опитвали да накарат мъжа да размисли, от Гърция била спешена и любимата му Мария. Междувременно мъжът бил откаран в болницата, а по-късно ще бъде насочен и към психолози.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
джона преди 8 години
До Кирилне можах да намеря глагола спеша в нито един речник. Спешен, по спешност да. Спеша е руска дума, в българския според мен няма такава дума.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извикана спешно по селски
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво означава "спешена"?
6
2
 
8
 
! Отговори
скромен преди 8 години
Аз като изпадна в такава ситуация се качвам на покрива гол от кръста на долу и веднага се намира една нова Мария която да ме утеши
5
2
 
5
 
! Отговори
готин преди 8 години
за всеки влак си има пътници и то много
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понякога толкова трудно Ви разбирам изреченията е новините. В почти всяка статия има грешки, вземете мерки!"...от Гърция била спешена и любимата му Мария..."
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луд умора няма! :))
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва любовта е голяма работа.
1
2
 
9
 
! Отговори
boko bo преди 8 години
Това е то! Мерак. Познато ми е, но на покрив не съм се качвал и не съм мислил да се хвърлям след бутилка ракия. Обикновенно други работи си мисля и гледам да не остана само с мисленето.