Тодор криел сърдечни проблеми от майка си, за да тренира

Разследващите със записи на охранителни камери в търсене на истината
Обновена: 23 яну 2016 14:38 | 23 яну 2016 07:30,
188
Тодор криел сърдечни проблеми от майка си, за да тренира
Снимка: архив, Булфото

Майката на 18-годишния Тодор, който почина миналата седмица във Враца след свада на пътя с братята Иван и Десислав Дамянови, не е знаела за проблемите му със сърцето, съобщава БНТ.

Ученикът умишлено прикривал заболяването си, като по този начин се надявал родителите му да не го спрат от тренировки.

Още по темата

Според становище на лекарите младото момче е можело да тренира, но не като професионален състезател, а просто за да поддържа форма.

Междувременно стана ясно, че разследващите разполагат със записите на охранителна камера на банков клон, намиращ се в близост до мястото, където се разиграла трагичната случка. Именно от кадрите следователите се надяват да изчистят противоречията, които възникнаха между свидетелите на свадата.

Вчера свидетел на фаталния инцидент заяви, че братята Иван и Десислав Дамянови са били повече Тодор, отколкото той тях.

"Удари ги някъде четири-пет пъти двамата, те обаче повече го биха. И в главата го удряха с плесници, ритаха го, в задното стъкло му удариха главата. По-слабият брат с крак удари лявото странично огледало", спомня си очевидецът Цветелин Милов, служител от Общински паркинги и гаражи във Враца.

Така основното твърдение на защитата и на задържаните за убийството на Тодор, че те не са го удряли, а само са се отбранявали, стана спорна. "Те го биха повече", категоричен е свидетелят.

По-рано вчера Мариян Иванов, който оказал първа помощ на момчето след свадата каза, че не е видял братята да го бият, но е видял как познат на момчето слязъл от такси и взел бокса от ръката на Тодор.

"Към момента, в който аз пристигам тук, виждам следната ситуация - Десислав със затворено, посинено око, след минута-две вече имаше оток, Иван беше с разбита уста, Тодор в средата стоеше, беше му доста забавно", твърди Мариан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
2
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Daite da widim snimkite na tezi ponichki ot momenta w koito sa gi wkaralo w aresta Ako tozi deto se pishe na spasitel kazwa istinata, po tezi snimki shte trqbwa da ima dosta sinio i cherweno.Lesno moje da se razbere koi lyje i koi maje.
58
11
 
11
 
! Отговори
Мафия преди 8 години
Мария Несторова защо не се заинтересува какво се говори из цяла Враца за тези ПОНИЧКИ, а пише НЕистини.НА БАЗАТА НА ХУЛИ И ЛЪЖИ СЕ ПИШЕ ЦЯЛА СТАТИЯ. СРАМ И ПОЗОР ЗА ЦЯЛАТА НАЦИЯ!
57
0
 
7
 
! Отговори
Локомотив преди 8 години
До BarniБАРНИ, виждал ли си мозъчен оток или комоцио. Ако глупостта имаше криле, вие щяхте да бъдете прекрасен гълъб.
56
14
 
9
 
! Отговори
Мафия преди 8 години
Браво на биячите и кликата около тях. Това е най - добрият метод за защита, да охулиш и компрометираш противника. Родителите на Тодор трябва да подведат БНТ под съдебна отговорност, защото се постановяватна ЛЪЖИ!!
55
12
 
26
 
! Отговори
хлъц преди 8 години
Съпоставката на свидетелите : Старши планински спасител с 15 години стаж, оказал помощ при стотици случаи ! С точна оценка на хората и ситуацията ! Само какво е видял и чул ! Другият е мънкащ служител на рекетьорите от "Паркинги и гаражи" с мнението си, че и тримата са виновни !
54
0
 
33
 
! Отговори
не син преди 8 години
Много важно е да излезе мед. експертизата и то обективна без натиск от медии, роднини и приятели !
53
8
 
38
 
! Отговори
леле преди 8 години
Таекуондиста ги удрял с бокс, а те му били шамари /ако е вярно/ ! Излязъл от колата и ги нападнал ! За каква жертва говорите ?!
52
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как така,той си снел бокса от ръката,и някой му го взел веднага и се скрил без братята да го хванат,доказателство след таз борба битка до очакване на полиция,нали тъй били казали преди да припадне като го държали и явно нямал сили и те също щом не подгонили непознатия за изясняване,как така пред свидетели бил и изчезнал яко дим.
51
23
 
8
 
! Отговори
ЗЗЗ преди 8 години
СТИГА ВЕЧЕ СЪС ПИСАНИЯТА ТО СЕ ВИДЯЛО ЧЕ ЩЕ ГИ ОПРАВДЯТ ЖАЛКО .ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ИМАЛИ ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тонка в Люлин ви знаем. Вие сте от мезозойската там.
49
12
 
13
 
! Отговори
тонката преди 8 години
Тези братя Понички са слаба ракия.Ако този малкия ей така съвсем случайно беше изскочил с бокса и ей така съвсем случайно се беше натресъл на едни мои приятели от Люлин,е тогава да видиш какво щеше да стане.Сигурен съм,че даже и кибиците и приятелкта му щяха да да бъдат много лошо пребити.
48
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Братята са прекалили.Трябвало е да постъпят с него,така както се прави с малко дете ,извършило беля: да му свалят гащите и да го напляскат по дупето.След което да му кажат "Калпазанин,повече да не правиш така"
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тя А къде е ръгнало момчето ! С бокс.
46
2
 
11
 
! Отговори
hypi преди 8 години
До hypo Като оная, дето ни поучава, че преклонената главица сабя не я сечала ли? Хайде,хайде, доста *** поговорки имаме, издаващи единствено робски манталитет и никаква мъдрост!
45
32
 
10
 
! Отговори
тя преди 8 години
тези два "бика", помлели момчето и колата му.И здрав да си ще получиш сърдечна криза при това положение!
44
4
 
37
 
! Отговори
008/ преди 8 години
АЗ ПЪК ПИТАМ:"КАКВА Е ТАЯ МАЙКА,КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ДЕТЕТО Й ИМА СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ И КАКВИ СА ТИЯ ЛЕКАРИ,КОИТО НЯМА ДА УВЕДОМЯТ РОДИТЕЛИТЕ?"СЕДИМ И МИСЛИМ,МИСЛИМ И СЕДИМ.И НАЙ-НАКРАЯ РАЗБИРАМ,ЧЕ САМО СЕДИМ.НЕ ОПРАВДАВАМ ДВЕТЕ БРАТЧЕТА.
43
6
 
38
 
! Отговори
Мишок преди 8 години
Само едно не разбрах,свидетел(охрана на автопарк) заяви ,че е видял как момчето раздава юмруци на двамата брататя!После братята почнали да го бият.Е ми аджаба ако аз съм със брат си и някакъв *** почне да посяга със бокс аз какво? "Моля ти си се не удряй брат ми страхувам се от теб ти си шампион някакъв си там по бойни изкуства" А онази овца "приятеката му" в полицията казва че Тодор е слезнал с бокс а в медиите заявява че братя та са имали бокс после се ивъртя и каза че всички са били с бокс.
42
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Stavri,pishem ot chujbina s chujdi telefoni i kompyutri koito nyamat kirilica,ne mi se pravi na po golyam bulgarin kato pishesh na kirilica,tova e koeto e za vsek i dobre e che vseki ima mnenie po temata inak vi lipsva komunizma
41
4
 
25
 
! Отговори
художника преди 8 години
...Тодор в средата стоеше, беше му доста забавно...-----------------------------------Е, вече не му е забавно....както и на останалите.
40
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ako na vas vi naletyat s boks v mucunata vi,VIE KAKVO BIHTE NAPRAVILI PITAM VSEKI????PITAM I SUDIITE?Pitatam i jurnalyata?