Натровен от ракията-убиец пак в реанимация, пак препил

39-годишният Ибрахим бил силно уплашен, че отново е пил менте
23 фев 2016 14:14,
49
Натровен от ракията-убиец пак в реанимация, пак препил
Снимка: Булфото, архив

Натровен от ракията-убиец в Якоруда преди два месеца, отново се озова в отделението по реанимация в Благоевград.

Ибрахим Юсеинов отново се натровил, но този път препил с истински алкохол.

39-годишният пациент сам пристигнал снощи в Спешния център. Настанили го в интензивното отделение, защото бил силно уплашен и притеснен, че може пак да се е отровил с метилов алкохол.

Още по темата

Признал си, че е пил няколко дни наред с приятели. Почуствал се зле, почнал да губи зрение и затова потърсил помощ.

Изследванията показали, че той е получил интоксикация от поетото голямо количество алкохол и ще се оправи.

Лекари коментираха пред "Труд", че след отравянето му с ракията-убиец пациентът е трябвало да се въздържа и да не пие 6 месеца, както и да приема специални лекарства, но явно якорудчанинът не се е съобразил с предписанията.

Юсеинов бе един от деветимата оцелели от Якоруда, които пиха метилов спирт.

От отровната ракия през декември месец миналата година починаха шестима млади мъже. А бизнесменът продал им напитката бе арестуван. Тогава всички, които се спасиха, се зарекоха че повече никога няма да пият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Много сте жестоки хора! Опомнете се малко трябва да бъдем и човечни. Очевидно е, че човека обича да пие и има проблеми с това. Трябва да му се помогне. Знам, че ситуацията подтиква хората да се озлобяват, но не бива да го правите милостта и човечността трябва да присъстват у вас. Този човек не е престъпник, за да го нападате така, просто има проблем с пиенето.
29
0
 
2
 
! Отговори
Салим преди 8 години
Мали аверчето се натровило,е язи с кого че пием сега?
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя яко източва Здравната каса. Стига сте го лекували.
27
1
 
9
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
тоя да го депортираме директно при главорезите от Ислямска Държава. просто им го оставяме с бележка - мюсюлманин прекалява с алкохола. те неговите авери по религия ще му тръкнат зелката подобаващо като преди това ще го изнасили цял батальон един по един.
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този вече е безсмъртен.
25
1
 
15
 
! Отговори
T преди 8 години
Затова и си има естествен подбор. Пияният си е пиян, простият ***, не можеш да им помогнеш. Въпрос на време е да се гътнат, или блъснат в някое дърво с 200-та...
24
1
 
20
 
! Отговори
osho преди 8 години
До Сеир = БГПреди 100 години в селата е имало 10 пъти повече мизерия, но хората са имали поминък, работа от сутрин до мрак и подкрепа от религията, моралната санкция на общността също. Ядели са природосъобразна храна, спазвали са пости, така че и да се поолее някой чиляк в кръчмата, ще го навести попа да го сгълчи и като цяло това "произшествие" няма да го прати в гроба на 45 години. Това нашето е духовна мизерия. Празноглавие и нищонеправене. Яко при това!
23
3
 
15
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Абе Ибрахимеее, твоя бог не забраняваше ли пиенето бе? Или вие сте муслими само когато трябва да сте против нас, българите, така ли бе Ибрахиме? А кога е за ИЕдене и пиене няма бог, няма нищо? А? Ееех аз колко пъти повтарям че религията ви е двулична, ама само минуси ми пишат и ми се пулят.
22
1
 
7
 
! Отговори
gishena преди 8 години
Тоя и Господ не може да го спаси.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анон преди 8 години
Никога не казвай никога
20
0
 
5
 
! Отговори
Лекар преди 8 години
До ДеянИ как да го преодолее? Като го изпратиш по живо по здраво с вяла забележка, не го вадиш от неведението, не му помагаш. Това, че си му преточил 10 банки и си го стабилизирал не е достатъчна грижа. Ибрахим може да е ***, ама лекарят не трябва да е.
19
0
 
13
 
! Отговори
Без изненада преди 8 години
E на това му се вика рецидивизъм. И Простотия с главна буква. Оставете мизерията, човек като е *** нищо не го спасява!
18
0
 
14
 
! Отговори
Тайфи преди 8 години
Ракийката ми е убиец!
17
0
 
9
 
! Отговори
ferdy преди 8 години
То човек като преяде по празниците после има нужда от поне седмица разтоварване, камо ли такова сериозно алкохолно отравяне! Няма здравеопазване в света, което да те спаси, ако сам не носиш отговорност за себе си. Ще те оправят, но до следващия път, който може и да ти е последен! Как пък не им дотегна това пиене..Едва не си пукнал от ракия и пак посягаш.
16
3
 
4
 
! Отговори
Деян преди 8 години
До ЛекарМисля, че на "този", ако щеш цял университет да му пратиш да му обяснява, няма да те разбере, не заради етноса, а заради социалния статус. Булгарина в голямата си част все още не е надрастнал интелекта на ракийката със салатката и бой на жИнЪтЪ и дьетИту.
15
0
 
9
 
! Отговори
Лекар преди 8 години
На такива хора при изписването трябва много ясно, надълго и нашироко да седне лекар и психолог и да му обяснят какво се е случило с организма му вследствие на метила, какво натоварване е понесъл, как трябва да се грижи за себе си оттук нататък - режим, диета и т.н. за да се възстанови напълно. А не да му кажеш "Няма да пиеш 6 месеца" .. и му минава покрай ушите. Но няма кой да обясни, дори и да сплаши ако трябва и народът масово е в неведение и прави нова грешка. 40-минутен разговор!!!
14
1
 
10
 
! Отговори
Деян преди 8 години
Може и да е грубо, но пак не сме разбрали. Те не са се зарекли, че никога повече няма да пият, а че приятелите им, които са умряли от алкохолно натравяне, повече никога няма да пият.
13
1
 
7
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
Със сигурност няма осигуровки, но както издевателства над черния си дроб така, няма да стигне далеч. Тялото му е било жестоко интоксикирано и вместо поне половин година да се пази, за да може организмът да се справи с последиците от отровата, той вкарва още и изправя тялото си на ръба. Това е типичен пример за масовата и тотална неграмотност и безхаберие към собственото здраве.
12
1
 
14
 
! Отговори
Сеир = БГ преди 8 години
мизерията по селата е убийствена
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, четейки статията, тоя ще си пукне от пиене, дори и да не е на ментета. Въпрос на време е.