Пак насилие в училище: Майка удари учителка

Педагожката прибрала хилката и топката за тенис на момчето
16 мар 2016 12:07,
90
Пак насилие в училище: Майка удари учителка
Снимка: Reuters, архив

Майка удари учителката на сина си в училище в Разград, след като преподавателката временно прибрала хилката и топката за тенис на момчето.

57-годишната Шехризаде Хасанова отишла в училището и влязла в остър спор с педагожката. Тя обяснила, че ученикът се опитвал да я уцели с топката и по тази причина взела хилката. Казала му, че ще я върне на някой от родителите му.

Ядосаната майка обаче се нахвърлила върху учителката с обиди, след което я ударила в лицето пред смаяните погледи на колегите и учениците ѝ.

Пострадалата подала сигнал в полицията за инцидента, а Районната прокуратура в Разград е започнала бързо производство срещу Хасанова. Тя е обвинена в причиняване на лека телесна повреда.

Припомняме ви, че в средата на февруари баща нахлу в Националното училище по изкуствата "Панайот Пипков" в Плевен и удари ученик със стол в гърба.

До инцидента се стигна, след като двама ученици си разменили обидни реплики и се сбили. Едното момче, което е в 8-ми клас, се обадило на баща си и му разказало, че е пострадало.

Предизвикан от това бащата - Милен Антов решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина си и нахлува в училището по време на междучасието.

След като родителят пристигнал, синът му отворил аварийния вход на училището, за да влезе. Мъжът влиза в стая, оборудвана като ателие. Там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик.

Бащата бил ядосан, взел стол и ударил един от учениците в гърба. Там бил и друг ученик, затова бащата преди да разбере кой е виновен за спречкването, ударил и него - нанесъл му удар в лицето.

Бащата е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана с убийство.

След нападението над момчетата бащата-побойник напусна Плевен и бе обявен за общодържавно издирване, по-късно се предаде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: майкаучителкаРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
24
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
"Тя е обвинена в причиняване на лека телесна повреда." Да се добави в обвинението и тежка психическа повреда
25
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че де да знам, това учителят длъжностно лице ли е когато работи? Те какво ли и работят, ама айди. Тука чета мнения на разни високоучени и смирени хорица, плащащи големи и реални данъци, че то там такоа, абе даскъл лий, бий го, па ша видим.. *** народ-слаба държава. В Япония учителите не са длъжни да се кланят на императора, а тук пълзи пред деца и родители.
24
6
 
5
 
! Отговори
др.К преди 8 години
Ако не набиеш поне един учител - не си добър родител :) Каквито учениците , такива и родителите....................
23
3
 
22
 
! Отговори
анкета преди 8 години
Според вас сина дали е малко копие на родителката си от тази случка?Да+ детето е като майкатаНе- детето е добро,ученолюбиво,хрисимо и с отличен успех!
22
24
 
8
 
! Отговори
УЧЕНИК преди 8 години
А ЗАЩО НЕ ПИШАТ ЗА УЧИТЕЛКИТЕ И ДИРЕКТОРКИТЕ КОИТО ПРАВЯТ СЕКС С УЧЕНИЦИ ИЛИ ТЕ СИ ГИ УЧАТ НА КУЛТУРА
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива са семействата на тези които въртят "елегантни" гюбеци в училище според ромски лидер.Децата копират родителския модел на поведение.Отиват в училище не да се образоват а да се забавляват и да демонстрират нахалност защото НПО тата втълпяват че имат това право.Учителят е да даде знания на този който иска да ги получи.Не можеш да дадеш насила нищо никому.Дават им се тапии за "завършено" средно без покритие само за стъкмистика и продължават родителския модел на духовно и морално бедни.
20
26
 
13
 
! Отговори
татко преди 8 години
Понеже с жена ми бачкаме детето си го даваме на детска градина.Забелязах, че когато с женски глас му се направи забележка, детето се свива и си хваща главата с двете ръце за да се предпази.Питах "педагожката" Ти биеш ли го ? Овърна -Не, как можа да си го помислиш?! Казах и: Ако още веднъж ми дадеш повод да си го помисля, ще те направя "трудна за рисуване"! После детето ми престана да асоциира забележка с женски глас като насилие.Т.н. педагожки мразят деца !
19
21
 
6
 
! Отговори
хммм преди 8 години
Като започнете с тия безсмислени статии само да се опитвате да привличате повече внимание чак се уливате. Ние трева пасем..."баща преби учителка-учителката му се скарала че нямал тетрадка" , "двама мъже набиха възрастна госпожа защото помолила ученик да не говори така силно в час" че и днес учителка скрила хилка от нечий дете и се събудила в операционната. Причините ги пишете винаги от страната на "невинните" учители, след седмица ще цъфнете с обяснения ама сега е по-интересно нали?
18
6
 
15
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Бързо производство, лека телеснаповреда - хубаво! Но трябва да се вземат спешни мерки и когато външно лице - родител, ученик от друго училище или какъвто и да е посегне на учител или ученик в рамките на училището да има много по-серизони наказания! Сега пак ще има условна присъда, пробация или някакво друго безумие, един родител, който "много ще съжалява" и поредният набит учител...Важна е превенцията!
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия родители директно са за затвора. Учителката е постъпила нормалон детето пречи в час, нито химикалката нито топкаат са толкова скъпи, но може да ги задържи докато дойде отговорен родител - да му ги даде и да разговорят. реакцията е - нашето гардже си е най-красиво дай да пребием другите. Все по-често се случва.Как искате да имаме образование.
16
31
 
10
 
! Отговори
адвокат преди 8 години
НИКОЙ НОКОГО НАПРАЗНО НЕ УДРЯ А ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ КАКВО Е НАПРАВИЛА УЧИТЕЛКАТА И КАТО Е УЧИТЕЛКА НА НЕЕ БОЖА КРАВА
15
3
 
18
 
! Отговори
akud преди 8 години
много не коректно заглавие. правилното заглавие е: отново малцинствени родители биха Българска учителка( ученици)
14
2
 
36
 
! Отговори
11111 преди 8 години
Все повече започна на си личи ,че образованите и културните хора избягаха от България последните 20 години...След време ще има само такива с *** венци и такива като Шехаридзе ....джжагала-магала чок гизел ханъма...и татко Раза...
13
2
 
24
 
! Отговори
шофер преди 8 години
пак намирсва на *** работа...
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каква пък е тая майка 60 годишна? да не му е била баба.
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Бг има един закон: законът на джунглата, по-силния е винаги прав!
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пускаш ги да играят кючек,и след 10 години набиват твой колега,защо толко строго се държи сина му.Продължавайте да защитавате свободията.
9
4
 
15
 
! Отговори
Сайтчето преди 8 години
Усещате ли как ви залъгваме с такива новини, вместо да пишем за взетия от България нов дълг от 4 милиарда лева!!! Че кой мислите ни плаща? - Символът на Хелоин!
8
2
 
36
 
! Отговори
пффф преди 8 години
И как после учителите да са мотивирани да работят?! Нито заплащането им добро, нито могат да имат авторитет пред учениците! Идва някоя си простачка, не успяла да си възпита детето и то станало същия ***, и онази решила, че може ей така да удря! Ама, простачко, никой не ти е виновен, че ти си такава и сина ти също! На времето учителя ако направи забележка на детео, то не смее да мръдне, после у дома родителите му държат сметка, наказания, а сега? Трябва да си търпят наказанията такива ***!
7
4
 
29
 
! Отговори
1 преди 8 години
Чалгапоколението в действие!