Цветанов: Нито аз, нито Борисов сме кандидати за президент!

Разрив между него и Румяна Бъчварова за МВР нямало
8 апр 2016 09:52,
35
Цветанов: Нито аз, нито Борисов сме кандидати за президент!
Снимка: архив Bulphoto

"Нито аз, нито председателят на партията ни Бойко Борисов се разглеждаме като кандидати в светлината на президентските избори", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ Цветанов Цветанов.

Той разкри, че кандидатпрезидентската двойка на партията ще бъде обсъждана вероятно чак през май. Цветанов обаче не скри амбициите на ГЕРБ да спечели изборите за президент.

"Категорично мога да заявя, че абсолютно няма никакъв кризисен момент в отношенията между Румяна Бъчварова и Цветан Цветанов. Това, което мога да заявя категорично е, че има различни мнения, които се обсъждат, когато се правят съответните законодателни промени", заяви Цветанов пред Нова тв във връзка с реформата в МВР. 

Цветанов уточни, че няма бламиране на вътрешния министър. По думите му, всички депутати от ГЕРБ, които са участвали в гласуването в Комисията са подкрепили промените, внесени от министър Румяна Бъчварова, въпреки препоръките за това ,че според него трябва да се направят някои консенсусни предложения между първо и второ четене.

"Знаете, че имаше неотложните законодателни мерки, които бяха предприети с конструирането на 43-тия парламент. Тогава народните представители от ГЕРБ, изпълнявайки предизборната си кампания, предложихме за преминаването на ГДБОП от ДАНС в МВР и по този начин да създадем тази сигурност и тази стабилност на системата, която вече дава и своите резултати", коментира Цветан Цветанов.

По думите му, втората мярка, която е трябвало да бъде реализирана са структурните промени в системата на МВР.

Той обясни, че служителите, които имат полицейски функции и тези, които са пожарникари, трябва да останат първа категория труд. Цветанов допълни, че всички останали ще бъдат назначавани по Закона за държавния служител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
михаела преди 8 години
До Анонименмоите хора не са задължително представители на определена партия.Казвам го съвсем откровено!Друг е въпросът дали вие го вярвате! Кои са моите хора според вас-отговорете!
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До михаелаИ още много като мен дето си патят от грабежите на твоите хора
22
3
 
1
 
! Отговори
михаела преди 8 години
До пак съм АнонименТака мислиш ти!
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАми нека ме осъдят , но първо да ми докажат дали наистина знам името на Премиера и Президента, ми не ги знам бе, не искам и да ги знам за мен са *** и Винету , следват Ташунко, Свинетка и т.н.т
20
3
 
1
 
! Отговори
пак съм Анонимен преди 8 години
До михаелаА другата ви бита Карта е кака ви FUДухова !!! Но след като от утре ще дупчим по 1,60 на цело в трамвая много и падна цената
19
1
 
2
 
! Отговори
михаела преди 8 години
до коментар 21 анонимен фАКТЪТ че си анонимен както много други тук означава че сте страхливци-защо не пишете имената си под коментара-правите се на дисиденти така ли?Да според мен една единствена личност е достойна за президент-но дали ще бъде тя-хората ще решат!И ако изберат тази личност само недейте да злобеете за това!Ще започнете да говорите че изборите са манипулирани! Така е- изборите са манипулирани много и точно вие знаете при кого!
18
0
 
2
 
! Отговори
михаела преди 8 години
До До МихаелаНикого не защитавам и не харесвам-просто правя коментар!Не членувам в никоя партия-нищо не взимам-мислите че ако направя по-различен и независим коментар от някой ми плащат-колко сте жалки.Много сигурно са изненадани че тези хора няма да се кандидатират!иМА МНОГО ДОСТОЙНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ от всички партии-ще победи най-достойният!Тогава след изборите ще коментираме-само дано не злобеете че е победил някой който не харесвате!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най ще ми е кеф ако пак предложат Плювко. Направо си го заслужаваме.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До михаелаЗнаем, знаем оназ тетка Парцалина Гергиева ще си прекрати предсрочно мандата и ще с кандидатира с онзи залухав проф. Служебен премиер преди ББ2
15
0
 
8
 
! Отговори
Страхил преди 8 години
М да Бащицата и Таунко Цветанов не са кандидати, те са вече Президент и Вицепрезиден или поне за такива се имат
14
1
 
7
 
! Отговори
до Михаела преди 8 години
Михаелче, кой ти каза, че съм господин, а не г-жа. Може пък да съм СЕЛЯНИН от Банкя, който гледа ТИКВИ
13
9
 
1
 
! Отговори
михаела преди 8 години
До МуратНяма да са те-казаха вече!Ще се кандидатира подходящ избранник за президент!И като спечели ще ви видим какво ще коментирате и злобеете!
12
1
 
8
 
! Отговори
верващ електорат преди 8 години
В един сайт са публикували негово изказване, че нямало член на ГЕРБ в досиетата от Панама за офшорките??? Първо, те не са проучени и на 1/3 за да прави подобни изказвания, и второ - такава вероятност има само ако техните "спестявания" са сигурно вложени в 6-7 апартамента оправдани като "спестявания" от пенсиите на тъста и тъщата...... А КАТО ГЛЕДАМЕ КАК В ДАИ ТЕХНИ ХОРА СТАВАТ ПОЧТИ МИЛИОНЕРИ ЗА 1 ГОДИНА, ПАК ОТ "СПЕСТЯВАНИЯ", НАПРАВО МУ ВЕРВАМЕ!Жалка история......
11
5
 
1
 
! Отговори
михаела преди 8 години
До ЗА ЗАТВОРА КАНДИДАТИА ти за къде си господин драскач-коментатор?
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще Ви видим срищу Марешки :)
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кандидат на ГЕРБ ще е Методи Андреев - лицето на партията
8
10
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Нито аз, нито Борисов ще се кандидатираме за президент. Но ще спечели президент от ГЕРБ.
7
0
 
13
 
! Отговори
Мурат преди 8 години
И дасте какво?Няма кой да ви избере трябва да ви е ясно.
6
0
 
17
 
! Отговори
w преди 8 години
Най-прекрасно ще е ако може Тиквуня, Плевнелиев и доказаният Престъпник Цвъ да са ни президенти едновременно. Нещо като света президентша троица. Е, няма да имат такъв келипир, щото президента е никой в нашата държава, но как само звучи! Да изместят Президенството в Банкя и да им изваят тронове от тикви.
5
1
 
15
 
! Отговори
ЗА ЗАТВОРА КАНДИДАТИ преди 8 години
сте бе ЦЦ и ББ, а не за президенти. ОНЯ Л.ьохнан ни стига за години наред да ни служи за урок