Млада жертва на пътя: 20-годишно момче загина в Пловдив

При инцидента е оцелял спътникът му на 21 години
Обновена: 28 авг 2016 12:21 | 28 авг 2016 12:13,
9
Млада жертва на пътя: 20-годишно момче загина в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Млад пловдивчанин почина след катастрофа тази нощ в Пловдив. Сигналът за пътния инцидент е подаден в 2:30 часа.

Лек автомобил "Ауди" излязъл извън пътя, блъснал се в бордюр и се преобърнал. Това съобщиха за БТА от пресцентъра на полицията.

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна медицинска помощ. В болница е транспортиран 20-годишният шофьор на колата, който въпреки усилията на лекарите е починал. Прегледан и освободен за домашно лечение е 21-годишен пътник, също от Пловдив.

Предполага се, че произшествието е настъпило поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Като прочета такава лоша вест започвам да треперя и получавам екстрасистули. Очите ми пълни със сълзи и веднага се поставям на мястото на близките.Който не е изживял такава загуба едва ли ще ме разбере.Нашето момиче го убиха в Гъция само на 26 г- по време на олимпиадата. Съболезнования на близките.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това си е добра новина ,
3
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне не е пострадало някое дърво. Все пак бордюра се подменя за няколко минути. А дървото трябва да се чака с години за да израстне. Така, че в случая всичко се е разминало благополучно. Нека четем само такива позитивни новини.
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, поне тоя дето е бил пътник в колата се е оттървал. Демек няма невинни жертви. Тоа дето е бързал, най-накрая е пристигнал...
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъжна работа...