Роднините на Светослав от берлинското метро избягаха

Вероятно са напуснали през нощта, не създавали проблеми
15 дек 2016 12:30,
128
Роднините на Светослав от берлинското метро избягаха
Снимка: 24 часа

Роднините на Светослав Стойков - мъжът, който ритна германка по стълбите в берлинското метро, са се изнесли от дома си във Варна, твърди "24 часа".

Още по темата

В ромския квартал "Максуда" в къщата на ул. "Крим" се виждат през прозорците празни помещения, а детско колело още се търкаля на двора.

За обитателите в къщата се знаеше, че са родители на Цветанка - жената, с която Светослав живее. Двамата имат три деца, момчета на 6, 8 и 10 години. Тях ги гледали родителите на Цветанка Ибрям и Елмаз.

"Не знам нищо за тях. По принцип в къщата живеят много хора. Но никога не сме имали проблеми с тях", каза съседката Емилия, която работи в Испания.

Говорителката на полицията във Варна Ивана Милева заяви, че не може да коментира нищо, тъй като престъплението е извършено на територията на друга държава. Не мога да кажа вищо и за миналото на Светослав, бе категорична Милева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До bahurДо42 Това за източното православие не е вярно.Не използвай всеки случай на ромска престъпност,за да оплюеш запада и възвеличаеш Русия.Приета е резолюция за спиране на руската пропаганда и натиск в страни от ЕС,които Русия извършва именно чрез "православието" и "панславизма"-те служат на руските имперски интереси.Това се улеснява от нашите продажни висши свещенослужители и поитиците ни-фенове на Путин.
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славата на "културните" и "интелигентни" българи продължава да се шири надлъж и нашир по света, че и по галактиката! Такова нещо, като да ритнеш беззащитна жена коварно отзад, може да направи само "смелия" и "храбър" български юнак!
34
0
 
9
 
! Отговори
Мо... преди 7 години
....ще ги разкостят! Децата са най-откровенни и те успяват да наранят най-много! Възрастните сме склонни да си премълчаваме!Но, честно да Ви кажа, този изверг , ако ми падне ще го удуша с голи ръце!!!
33
0
 
20
 
! Отговори
Мо преди 7 години
Аз съм истински българин! Живея в Германия от повече от 5 години! Сега съм на 42 години вече! Нямам нито едно провинение, нито една глоба за паркиране, нито нищо нито в България , нито в Германия! Плащам си данъците, нямам никакви задължения! И, сега се чувствам супер зле, за дето някакъв *** даде лоша слава на всички българи и на цяла България! Кажете ми как да кажа на децата ми да имат някаква гордост, че баща им е българин!Къде да се чувстват добре от това- в училище ли, където ще.....
32
5
 
15
 
! Отговори
bahur преди 7 години
не ги жалете немците - получиха си каквото заслужават,а ако си мислите, че немците правят разлика мейду нас и *** - много се лъжете Запада никога не ни е бил приятел и никога няма да ни бъде приятел !Спомнете си, че само преди броени дни така наречения "Европейски" Парламент прие резолюция осъждаща Източното Православие - не Ислямът а Източното Православие !!!както казваше полковник Калъпчиев - пътя на България за европа е върху броните на Руските танкове
31
22
 
7
 
! Отговори
Асен преди 7 години
НЕ защитвам Светослав, но има няколко странни факта1. В Берлин. метро почти няма жива душа след 22:00, а ритника става в 0:20. Що дири особата получила ритника по никое време там? Каква и е професията?2. Те слизат зад нея, тя тръгва на дясно. Един от групата я посочва и товага Светослав отиде и я изрита. Т.е. има нещо м/у нея и тях, станало преди да тръгнат по стълбите3. Групата приличат много повече на араби, отколкото на БГ роми4. Кой е този БГ в Германия, дето си идва в БГ през месец
30
32
 
12
 
! Отговори
до 37 преди 7 години
, западатът ни е приятел и най вече немците. За каква резолюция осъждаща Източното Православие говориш, тази миризлива руска партенка вземи си я . Току що руснаците ни ощавиха с един милиард, а немците ни хранят с еврофондовете, десетки хиляди, да не са и стотици си изкарват хляба и си хранят семействата с немски пари. Руснаците ни дерат с най-високите цени за природен газ и ...не ми се говори.
29
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче в новините по телевизията водещите като зомбирани повтарят, че извършителят е българин, българин, българин ...Не сме съгласни с това! Никой няма право да налага волята си над тази на народа!Държим да се упоменава и етническата принадлежност!!! Особено в случаи като този!
28
21
 
9
 
! Отговори
Трътла от Берлин преди 7 години
Българи ***. Страх ме е да излизам
27
1
 
30
 
! Отговори
Стига толкова преди 7 години
На такива като този от клипа-... в чутурата и семейството да плати.
26
0
 
40
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 7 години
Според вас тези хора могат ли да бъдат интегрирани ? Тук не ги вземали на работа ? Не могат да броят до 10....,как да ги вземат ? В Германия -добрата ,стара Европа им дава тая възможност и какво ? Резултата е видим ! Едните джихадисти(Пазарджик),др.хулигани -просто *** ,която хвърля петно на цяла България!
25
2
 
44
 
! Отговори
555 преди 7 години
До доБХК къде са др Кънев и Хаджигенов нещо много тихо бе шо така бе другари.
24
18
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Българи юнаци.
23
2
 
47
 
! Отговори
доБХК. преди 7 години
БХК да ги защити сега и да ги изкара пак жертви.
22
22
 
14
 
! Отговори
до бай х преди 7 години
ти си другото доказателство освен Станислав, че сме жалка нация
21
2
 
32
 
! Отговори
dmx преди 7 години
Не разбрах точно какви са тези хора - роми, полуроми или българи изповядващи ромски ценности
20
1
 
18
 
! Отговори
Мосю Густав преди 7 години
До 5 АнонименСъдейки по състоянието на Марс, те вече са били там...
19
6
 
48
 
! Отговори
Красимир КънеФ преди 7 години
Искам да Ви замоля-не нападайте онеправдания европеец. Веднага да се сезира Мути Меркел-ще я съдим, защото не го е интегрирала достатъчно качествено ( преди 70-75 години нейния предшественик ги интегрираше с цели вагони). Жената, слизаща по стълбите пред него го е провокирала като сама е поискала да удари гърба си в неговия протегнат крак!
18
2
 
47
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
не създавали проблеми......та за това създадоха проблем на всички българи.На тези смрадове не трябва в паспорта да пише че е българин.Това е гавра с паметта на всички загинали за България.Надявам се приятелите на момичето да го открият и да си ,,поговорят,,
17
0
 
60
 
! Отговори
probi преди 7 години
E, как да го интегрираш такова нещо?Каквото и да направиш за него - ето, това е същността му.Ще го осъдят ( дано да е в Германия, че тук си имаме Български Хелзински Комитет и комитетчето ще си го защити, горкото момче ).Ето една идея: на същото място, където това нещо е блъснало момичето, да се съберат близки, роднини, приятели на пострадалата и да направят същото с този престъпник, каквото той е сторил.Да го зарежат, без никой да помогне, така, като той е направил!