След снега, студа: Цъфналият асфалт – нещо нормално!

Имало неремонтирани от 40 години пътища, те били проблем
24 яну 2017 10:50,
139
След снега, студа: Цъфналият асфалт – нещо нормално!
Снимка: БТА, архив

Нормално е с толкова обилен снеговалеж, толкова ниски температури, пукнатините в асфалта, напълнени с вода, силната амплитуда и тежестта на тежкотоварните средства, довежда до това – асфалтът цъфва, отчупват се цели парчета, дупките не само, че са много, но са и дълбоки. Това са естествени процеси.

Това заяви регионалният министър в оставка Лиляна Павлова по повод дупките по пътищата, разкрили се след топенето на снега.

Още по темата

"Там където ремонтирахме – 100 километра на "Тракия", участъкът от Видин през Димово, няма проблем", обясни още министър Павлова пред Нова тв.

Най-големият проблем бил по стари и неремонтирани по 30-40 години участъци.

"Там, където не сме правили цели ремонти, резултатът е това. Кръпки между кръпки и става това", каза тя.

"Едно е да правим пълна рехабилитация, там няма проблеми. Там, където сме правили само изкърпване – това е резултатът", заяви Павлова.

Тя обясни, че в момента пътищата се кърпят със студена асфалтова смес. Тя е временна и трябва да издържи до пролетта, когато ще се направят по сериозни ремонти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 125 знаем руския асфалт не се цепи нали путин4е по леда и ме4икте пътеки
100
0
 
8
 
! Отговори
Нафталин преди 7 години
А видяхте ли лятната авто магистрала Тракия на какво прилича вече - цялата е в картичини :-))))))
99
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е като за държава, в която кражбата е национален спорт и няма нормално направени пътища.
98
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално и един мърмот направи дупките, нормално г-жо Павлова!!!
97
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 7 години
240 прасета по 3000лв месечна заплата без да броем добавки и комисионни= 720000лв на месец.за година12месца 8640000лв.близо 9милиона на година???? За какво даваме тези пари???????? Нормални пътища,нормална здавна система,нормална съдебна система,нормална полиция,за какво??? Хора няма да се оправи нищо,ако си я караме така!!! Времето е в нас и ние сме във времето! Дали ще си останем само едни недоволни мишоци зависи само и единствено от нас!! Румънците ни показват как се прави промяна!
96
0
 
11
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
Само в България това е нормално! Смешници! Ние в други държави със сняг през зимата не сме ходили!!!
95
0
 
10
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Айде тая кръгла мома да ми обясни защо например в Хърватска магистрала от единия край до другия е 300км и за 10г.не съм видял една дупка.Там също има сняг и температури -10.15.20 градуса.За тировете дето тук казват че "рушът" пътя също да обясни.Народа все повече пътува и такива обяснения не му минават.
94
0
 
11
 
! Отговори
Запознат преди 7 години
Свинетка е внучка на бившето ВЕЛИЧИЕ Георги Павлов-КОМУНИСТ И ПЪРВИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ЦК НА БКП ПЪРВИ СЛЕД ТОДОР ЖИВКОВ КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯТ КОМИТЕТ НА БКПДа ви е честита Бахурка заедно със Бахур Бахар истинското име на Премиера
93
0
 
10
 
! Отговори
а преди 7 години
то е ясно как са ремонтирани пътищата с много крадене, ама чакайте да видим високопарно санираните блокове след 2-3 години каква жалка картинка ще бъдат с разлепени и висящи мрежи и стериопори за милиарди
92
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Taja ot km si ne vijda mnogo nahalna komuniska
91
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази другарка докога ще се изкава като първокласник? То бива неграмотност и никаква подготовка и познание, но това вече е обидно! Да иде в Швеция или Норвегия да види там цъфтят ли пътищата? Много икономисвахте май а???? Калинка герберска!
90
0
 
18
 
! Отговори
честит преди 7 години
Цариградско шосе в СФ нали преди 2 години го ремонтира *** , п..ча? Кви 30-40 г. бълнуваш?
89
0
 
13
 
! Отговори
Ам преди 7 години
40 годишната магистрала Люлин има дупки...може ли коментар от компетентните органи...
88
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След цъфналия асфалт и санирането за 17 000 лв.на апартамент,нормално е Цацаров да се самосезира и да те вкара там,където одавна ти е мястото.А компания да ти прави този,с чието нареждане извърши всички тези престъпления за милиарди.
87
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ са пътници.След всичко,което ни причиниха,едва ли разумен човек ще гласува за тях.
86
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ГЕРБ искат да загубят изборите да дават всеки ден интервюта в следния порядък:1-ви ден-Бойко;2-ри ден-Свинетка;3-ти ден-Цвета Караянчева,4-ти ден-Ц.Цачева;5-ти ден-Цв.Цветанов;6-ти ден-Десислава Атанасова и са готови.
85
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И въпросът еееее.....?За кого ще гласува народа март?? Миланов,Павлова,Доган и коч компания,Корнелия или палячото Бареков????По форумите се пише, а кервана си върви, все по старо му. Ще доживеем ли да видим читав политик??? Ефективна присъда за някой управляващ, някога ще има ли?Само си сменят ролите ,а после ни се присмиват за дълбокия зимен сън ,в който е испаднал клетият български народ.Чуството за справедливост, вече не помним какво е. Така,че нормално г-жа Павлова.
84
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са виновни Герб! БСП и на пътищата са пускали бомби, за да компрометират световното качество на ремонта:-) Даже са видяли Радев като пикира над магистрала Тракия!
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, ето защо Миланов е затрадил с ограда общински път.Г-жа Павлова ,му е разрешила, за да запази асвалта от тешките зимни условия.Ами дай да спрем движението по реновираните участъци и дано да искарат гаранционния период. Само по пантофки по тях.
82
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Винетке, цялата ви скапана държава е за рекламация - ремонт! Елате в Бургас "най - добрия град", който уж е пример за вашите асфалтови постижения, за да видите чисто нови отсечки като лунен пейзаж! По - алчна и крадлива твар от вас няма! Кога най - сетне тоя народ ще се събуди и ще хване сопите!!!