В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг

"Оставка!" за Симеонов, "Бойко, помогни ни!" към премиера
Обновена: 17 авг 2017 06:57 | 16 авг 2017 15:37, Камелия Цветанова
106
В разгара на сезона: Протест и блокади на пътища в Слънчев бряг
Снимка: Кадър bTV

Нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов  толкова ядосаха собствениците на клубове в Слънчев бряг, че блокираха основния път в курорта.

Още по темата
Под смаяния поглед на летовниците, повечето от които са чужденци, стотици хора се събраха на протест, за да покажат, че въобще не харесват проверките и затварянето на дискотеки заради шума.

Според тях Слънчев бряг е място за забавления, а не е за хора от трета възраст.

Те скандираха "Оставка!" за Симеонов, "Искаме работа" и "Бойко, помогни ни!".

"Г-н Симеонов, от вас ли да си търся заплатата", бе написало младо момиче, което работи на Какао бийч.

Очаква се утре или в петък още по-масиран протест, който ще бъде пред сградата на Слънчев бряг АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Диското добре, а наркотиците и проститутките кога?! Или там такива неща няма?
78
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С или без думкане, Слънчака си е клоака. Нормален човек няма да стъпи там.
77
3
 
16
 
! Отговори
отвратително преди 6 години
Това прилича на контрапротеста на *** от Асеновград...същите са.Протестират срещу ЗАКОНА.
76
2
 
1
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До АнонименМоже и концлагер да си обособиш за хора,чиито убеждения и желания не харесваш,а пред закона имате равни права ...
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дискотечната музика води до фатални мозъчни изкривявания.
74
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бургас трябва да си защити туризма. Не трябва да се интересуват от 1000 глупакка, които не искали музика. Да ходят на селото да копат мамули. Това е туристически град и сам да се развива. Няма нужда от *** живеещи на 400км от тях да им дават акъл.
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В разгара на сезонаСе счупи грамофона
72
2
 
20
 
! Отговори
SS преди 6 години
ЕКСТРА!Махайте се чалгари...така или иначе Слънчев Бряг е заприличал на ***!Чалгата ще си я слушате по селата....докато си копаете нивичката....***.
71
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"На този фон България отбелязва рекорден ръст от 16.5 % при 7.8 млн чуждестранни туристи пребивавали в страната, от които с цел почивка и екскурзия около 5.1 млн. и още около 2.7 млн с цел гостуване. Приходите от туризъм за този период от международни пристигания надхвърлят 3.775 млрд евро"Нали разбирате, че това е сериозна цифра за България? Такаче показвайте малко уважение към туризма. Без тези пари България е пред фалит. Както и всички области без морските.
70
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
давай симеонов, до една година трябва да сме станали като северна корея!!
69
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бюджета на Варна и Бургас е около 250 милиона. От туризма тези общини вадят милиарди. Щом според вас само бедняци идват ...значи няма нужда тези пари да ходят в София :))) Ще се озъбите за 1 година ....Ако ви спрат парите от туризма.
68
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друго е по важно!Смятайте за каква корупция на местната власт става въпрос,че вторият човек в държавата да всигне да въдворява ред.Мутрите са превзели властта щом имат всички разрешителни,а са в крачка.Всички от местната администрация/служби и службички/ трябва да бъдат уволнени незабавно най малко за нищонеправене.А за местните ченгенца то е ясно.С мутрягите са дружки.То и за това Симеонов бе с пловдивски полицаи.
67
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е пътник. Ще провалят Борисов . Борисов се научи да гледа бизнес интересите на страната . Тея сега и те трябва да се учат. Цял живот ученички ли ще траен. Тоя *** искам да покаже план, като удря туризма ...След 2-3 години, как ще осигури работа на хората и как ще запълни бюджета ? При евентуален отлив на туристи ? От сега предлагам орязване на пенсиите ...понеже те най-говорят тук срещу бизнеса. Отделно Варна и Бургас да гласуват отделяне от националния бюджет и толкова.
66
3
 
16
 
! Отговори
Ха преди 6 години
То няма и сто човека,що ни занимавате с отрепките.
65
5
 
31
 
! Отговори
56 преди 6 години
Валерка,мачкай ги до нулева тишина!Същото и за ромските сватби!Законът над всичко-включително и за премиера!Нека този път да не се прави на спасителна тези чалгари!Всички курорти трябва да са културно място за отдих,естетика и почивка.Който иска дискотеки-вън от тях и построяване с материали,които изолират шума.Има решение!Точка!Вън чалгарите от курортите!България е в Европа ,а не в Азия!
64
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов си прави реклама пред хора с IQ на камбоджанци.
63
3
 
33
 
! Отговори
да преди 6 години
утре сигурно ще има протест на шофьорите без книжки срещу проверките на КАТ, защото така им се пречело на нарушениятадива наглост на самозабравили се хора !!
62
1
 
4
 
! Отговори
Ми, не, !!! преди 6 години
До Анонимен Скъпи, там дето са ми ръцете, работя като вол и през лято, и през зима- бизнесът ми е кански труд -умствен, и не преча на никого! Обикновено помагам -много- понякога за малко пари, много по- малко....
61
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Те лиДавай Симеонов, смотаняците са с тебе !
60
10
 
4
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Точно така е! Но това няма как да го обясниш на хора, които не са излизали по-далече от пейката пред бока и форумни фолософи. Те са зяпнали телевизорите като овце и не искат да разберат, че няколко заведения не пречат на курорт с 300 000 леглова база.