Слънчев бряг – тих курорт?! Как да го обясним на туристите?

Поредна проверка в "Оксижен", отново е конфискувана техниката
19 авг 2017 14:45,
117

Полиция, данъчни и представители на Община Несебър влязоха в бар "Оксижен" след полунощ и спряха музиката. За втори път в рамките на седмица бе конфискувана озвучителната техника. Този път не се стигна до арести, предава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Как да бъде обяснено на туристите, които не са от България, че Валери Симеонов изведнъж си е променил решението? В един момент в края на юли се оказва, че държавата смята да прави Слънчев бряг тих курорт, обаче туристите това не го знаят", заяви собственик на клуб.

Според посетителите проверките не са случайни, а хората са отишли да се забавляват.

Купонът обаче в "Бедрум" и "Какао Бийч" продължи и след 12 вечерта.

Вицепремиерът Валери Симеонов не присъства на проверките.

Днес се очаква нов протест в курорта на собствениците на заведения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩОМ БЛУМБЪРИТЕ РЕВАТ ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВ ПЪТ
79
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вие мозък нямате бе, що се кефите на тоя театър, не виждате ли че това е прах в очите,затворите са пълни с дрога, печалбите са милиони на месец,наркобосовете продават яко както никога досега,а държавата ви замазва очите с някакви дискотеки.вие не видате ли как ви водят за носа??не затваряйте дискотеките, а престъпниците,убийците, наркобароните..защо те са на свобода, а в същото време ни занимават с тоя цирк!това не е държава, а мачкане на нормалния бизнес и покровителстване на мафията!
78
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои хора искат да почиват бе ? Ти и баба ти ли ? Ти никога не си стъпвал да платиш хотел в сл. Бряг. Там ходят хора , които много добре знаят, какво има. Аз също ходя на места с шум , не на балнеология? Ти ли ще решаваш , кой как иска да живее ? Като не искаш шум има Албена , Сл. Ден , Голф комплекси , малки градчета ... Тея дето искаш да де забавляват , не са ли хора?
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво ли го интересува искам да го питам в дръстене у 17,30 застъпи кючека сигорно във вароша спят дали ще настъпи тишина там
76
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Как да обясним на туристите..."Ами извинете им се,бе м.у.х.л.ьо.в.ц.и.Щом смятате,че трябва да им се обяснявате или оправдавате.Някъде в чужбина някой да ви се е оправдавал или извинявал,че трябва да спазва правилата?Що за манталитет по родното черноморие.Напооимняте ми за оня хотелиер,който се изплаши да не загуби шведските си клиенти,след като един от там изрита зверски служителка на хотела.Вие сте едни жалки комплексари,които за едната печалба газят законби,морал и съвест.
75
4
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
До 77 *** си ти! Никой не ти иска безумен шум в курорт - ходи си в гората да си правиш дискотека, при дивите животни! Хората искат да почиват! Не си ходил никъде извън България явно, и не знаеш, че навсякъде са го репили по споменатия начин, а и не само... Открити дискотеки се правят ИЗВЪН курортите, а закритите са шумоизолирани.
74
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе *** тоя курорт да не е твой да казваш, кое как ще е ? Кой ходи лятото на затворени клубове ? Ти имаш ли акъл в тая камбана? Като не искаш шум отивай в гората . Хората плащат и искаш шум. Твойте 100лв и празни думи , не хранят никой.
73
1
 
23
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе, ей - диджей, собственици, тарикати и пр. - искате дискотеки-ЧУСЕСНО, НО...ако ти е на открито дискотеката - съобразяваш се с изискванията и не причиняваш неудибство на почиващите, през коет и да е време. Ако искаш да имаш (закрита) дискотека - ОК, обезшумяваш я, а вътре ако искаш и 130dB пускай, но ИЗВЪН дискотеката, трябва да е тихо, като в прекреасна лятна тиха лунна нощ! ТОВА Е! Никой няма да има проблем тогава! Обаче... не искат да инвестират "тарикатите"...
72
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 72А ти пинкооо , каква икономика ще развиеш ? Я си кажи плана ? Ще се конкурираш с стотиците плажове в Гърция и Турция ли ? Ще предложиш по чисто море и храна от тяхната ли ? Или просто си лаладжия, който като умре от глад , ще вика Оставка. Мухал. Като махаш едно трябва да имаш план за новото. А тоя няма.
71
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бахтии простотията. ..Тоя ще съсипе туризма . Вече стана силен отзвук навън. Пълен смях ...В средата на сезона да променяш бранш развивал се 20 години. Нелепа работа.
70
0
 
13
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
Надявам се след лятото проверките да продължат и в //ските махали и там директно да ги изселват като хванат незаконни къщи, кражби на ток и вода, неплащане на данъци и т.н. ДАНО
69
1
 
13
 
! Отговори
USA do61 преди 6 години
такава ли икономика ще ми развивате? !Икономика на чалгата и дискотеките? !!ne.s.sh.ta.stnici!
68
1
 
12
 
! Отговори
Жорко преди 6 години
Хем нахални, хем нагли. Тези въобще незнаят какво е проверка, и какви са глобите за нарушение на законите или общ. Наредби ако ги има въобще.
67
0
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 6 години
Снощи проверили едни и.... веднага всички заведения наоколо спрели музиката. ХА ХА. Значи може !!! Или просто не искат да ги проверяват че са вътре с двата крака.
66
1
 
14
 
! Отговори
НАП преди 6 години
Освен ,че не маркират реални обороти някои от нощните заведения ако не и всички имат разрешителни като временни обекти тоест не плащат данък сгради, а всеки един хотел си плаща данък сгради и такса смет.Така ,че някой да си направи труда и да се види какво плащат хотелите и какво плащат тези които сега реват.
65
1
 
18
 
! Отговори
Ceco преди 6 години
Има закон. След 23.00 да няма шум. Просто проверяват. Ами тези които не го спазват да не рипат против проверяващите, в това число и ВС, ами да насочат енергията си към промяна на закона. Напр. в часта за по-късен час спиране на музиката. Или към собствениците на заведения - да поставят намаляващи шума прегради или изграждане на полузатворени дискотеки и климатизирането им (ама това иска пари, а те не щат дават...).
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плакатите на протеста са печатани на един и същ принтер.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, нали законът е - шум до 23 часа? Къде е проблемът? Как да се оправим, като когато някой реши да спазва закона и излизаме на протест? Очевидно е че самите ние не искаме да си оправим държавата. Тогава? Защо се оплакваме?
62
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми кажете им (особено на англичаните), че България иска да стане цивилизована държава като техните държави. Каквото правят у тях такова ще чакат и у нас. Те не ни искат понеже видиш ли не спазваме правилата, а сега като искаме да ги спазваме реват, че не могат да правят каквото си искат.
61
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де,забавлявайте се,ама защо шума трябва да надхвърля 100 децибела.Ако е малко по-тихо,за да не пречите на другите,няма да е забавление ли?И защо дъните в открити заведения?Защото нямате респект от законите и властта.Защото свободата я объркахте със слободия.