Обвинението отсича: Директорът галел и целувал ученичката!

Три момичета твърдят, че Радев е блудствал с тях. Така ли е?
29 сеп 2017 09:07,
181
Обвинението отсича: Директорът галел и целувал ученичката!
Обвиненият директор Христо Радев. Снимка: Булфото

Училищният директор Христо Радев от Ново Паничарево е целувал и галел дупето на 14-годишната Радостина Христова в директорския кабинет на ОУ "Христо Ботев".

Това е обвинителната теза на прокуратурата, която повдигна обвинение за блудство спрямо 58-годишния мъж.

Според разследването инцидентът е станал на 25 септември, когато Радев повикал в кабинета си 14-годишната Радостина Христова.

Момичето направило не видео, а два аудиозаписа, на които се чувало как моли директорада не го целува и да не се държи с него като с жена, стана ясно в Бургаския районен съд вчера, когато бе делото за мярката за неотклонение на Радев, пуснат под "домашен арест".

Още по темата

Според прокуратурата от аудиозаписа, както и от показанията на пострадалата ученичка и още три момичета от същото училище, може да се направи обосновано предположение, че директорът е извършил престъплението, в което е обвинен.

Нещо повече - той се е възползвал от служебното си положение и е държал момичетата в зависимост.

В показанията си трите ученички твърдят, че директорът е блудствал и с тях в продължение на около година. По тези случаи обаче няма сигнали в полицията или прокуратурата, пише "24 часа".

Според съдебно-техническа експертиза аудиозаписите не са манипулирани, подчерта прокуратурата.

По делото има приложен и видеозапис, но той е направен, когато родителите на Радостина заедно с нея отишли да търсят сметка на директора в кабинета му.

На него се чува мъжки глас да казва: "Защо й налетя?", а директорът няколко пъти повторя: "Извинявай, да обясня!".

В четвъртък вечерта предвид чистото съдебно минало съдът наложи мярка за неотклонение "домашен арест" на директора Радев.

"Чувствам се като дамгосан от медиите. Това е вендета на три ромски фамилии от Паничарево, за които през годините съм вземал мерки спрямо правилника за вътрешни ред в училището. Те са крали от училището - бащата на въпросната ученичка Радостина беше откраднал дърва. Тогава писах жалба, хванаха го и се наложи да плати. Оттогава не минава ден, без да усещам омраза от него.

През 2010 г. дъщеря му Радостина дойде от Гърция, беше на 7 г. и не знаеше български, беше абсолютно неграмотна, тя е дете билингви. Приех я в подготвителната група, за да научи езика, но бащата искаше да е в първи клас, за да взема детски. Подаде сигнал и аз бях наказан.

На 25 септември следобед ученичката Радостина дойде за малко в кабинета ми, като ми говореше нещо, аз я попитах какво има предвид. Вече не помня какво точно казваше. Но явно беше нагласено. Говореше: "Недейте да правите такова нещо, вие сте директор!".

Аз я попитах: "Какво правя", разказа пред журналисти Радев. Той направи изявлението в съдебната зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
8
 
20
 
! Отговори
РАДОСТИНА преди 6 години
5 КИНТА ДА МИ БЕШЕ ДАЛ КАКВИ НЕЩА ЩЕШЕ ДА ПРАВИ С МЕНЕ !!!ЩОМ ПИПА ША ПЛАЩА!!!
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"55, внимавай щото не си анонимен. ИП-то ти е записано към коментара."Дреме ми за ИПто. Журналисти си пишат каквото им въобръжението иска, па аз ли да не мога?
57
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
59. Напълно анонимен съм, не се притеснявай :) Тва Ай пи е на един от комшиите който е дал пароли на сумата и хора за някой лев.... ходи търси после кой е бил и кой има парола и няма....
56
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приберете тези за лъжесвидетелство. Много лесен казус. Инсценирано мошеничество. Ама дайте поне 3 години на дъртите, а на малката малко "специално" образование. Не може да се лъже и изнудва, ама когато и политиците го правят, тези се окуражават.
55
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе то медиите всичко може да кажат/напишат ама дайте да чуем този прословут аудиозапис (който бил уж видеозапис) и какво точно се чува там, щото на журналисти не вярвам вече.
54
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе... само на мен ли на тоя погледа не ми харесва ;)
53
3
 
28
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Замислили са го заедно с гнусноото си семейство,за,да върнат на учителя.И хем да го съсипят психически,хем да гушнат мангизи.Те знаят че са безнаказани и всички им слугуват.Айде да проверят тая"примерна ученичка"девствена ли е?!А миже би вече е с един два аборта!!!Тази *** е проклятието на родината ни!
52
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
55, внимавай щото не си анонимен. ИП-то ти е записано към коментара.
51
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да попитам уважаемите следователи:от кога СРСтата или аудио записите издържат в съда като обвинение и не са ли те нелегални и забранени от закона?"Тука закона е много двулик. За едни са доказателство, за други на са, важното е на кой си рода, шурей, баджанак или електорат.
50
1
 
24
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Някак вътрешно продължавам да се съмнявам във вината на тоя човек!!!Прокуратурата да си ги говори,каквито ще......Имало там некъв запис ама той бил аудио ,*** там се чували некви думи на некво ци...га...не... ама достоверен бил.Дай сега с тоя случа ще изчистим имиджа на прокуратура и съд пък..........
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм, аудиозапис доказващ....................... целуване. Мдаа :)
48
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даскала е пълен аматьор, така не се прави! Учител по Английски съм в една от софийските гимназии. Тия младите в днешно време не им се учи и все гледат да минат между капките - молят ме да ги пусна, че щели да имат проблеми. Аз винаги ги насърчавам да учат и даже им помагам след училище на частни уроци у нас... Парички не им взимам и ги уча повече на Френски, но не съм глупав. Телефончето се изключва по време на урока - няма да ни притесняват ;)) Добрите ученички минават, другите повтарят - страх
47
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тая държава вече и *** без образование започнаха да се гаврят с нас и да ни вкарват в ареста, пък какво остава за изпечените мутри, на които са електорат.
46
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хванах крадец да обира кола на видеозапис. След много шум в медиите го арестуваха. След това го пуснаха, защото записа не доказвал нищо. По аналогия - сега този човек защо не е на свобода?!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41Той не го е викал бе,човек,то само е отивало!Нали пред журналистите казва,че се е чудил защо отива в кабинета при него!?
44
8
 
5
 
! Отговори
РАДОСТИНА преди 6 години
ТОЙ НЕ СИ ПЛАТИ!! ЩОМ ИСКА ДА ИМА РЪКОБЛУДСТВАНЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДАДЕ ПОНЕ ЕДНА ДЕСЕТАЧКА А ТОЙ ВСЕ НА АВАНТАТА НАЛИТА!!!
43
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен всичко друго, което много добре сте изброили, даскалът трябва да е луд, за да си иска от крайно нехигиенични същества. Знаете за аромата. Това няма да е удоволствие, а ще е мъчение. Пълен абсурд.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКИ ТЕ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ СА МУ ИСКАЛИ ПО 20 КИНТА ЗА СЕАНС БЛУДСТВАНЕ НО ТОЙ ОТКАЗАЛ ДА СИ ПЛАТИ А ТОВА СИ Е ЧИСТО ИЗНАСИЛВАНЕ!!!
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВО ЗНАЧИ БЛУДСТВАЛ!!!АКО САМО СИ Е ПЪХАЛ РЪКАТА В ТЯХ ДО КИТКАТА ТОВА БЛУДСТВАНЕ ЛИ Е :D
40
5
 
2
 
! Отговори
Warning преди 6 години
НАгли престъпници от прокуратурата се опитват да осъдят мъже лекували с ласки жени и девойки.Осъждат ги на години затвор съпроводени с изнасилвания ,малтретиране и заразяване..Тези присъди водят до исключително тежки наказания на виновните длъжностни лица вкл съдии и прокурори след смърта,.