За блудството в училище: Много момичета са пострадали

Ученичката записала с телефона си всичко, което се е случило
27 сеп 2017 13:45,
75
За блудството в училище: Много момичета са пострадали
Снимка: архив Булфото

Ученичката, която обвини директора на училището си в блудство, е заснела всичко, което се е случило в директорския кабинет. След това родителите й са подали оплакване в полицията. Тя твърди, че не е единствената жертва на директора.

Така се стигнало до ареста на директора на училището в село Ново Паничарево край Приморско.

Както Dnes.bg писа той е бил задържан за блудство с 14-годишното момиче.

Още по темата

Седмокласничката Радостина казва, че директорът я извикал в кабинета си, информира bTV.

Сама решила да го снима, макар че призна, че същото я посъветвала и нейна бивша учителка.

"Мога да ви кажа, че не съм единствената. Има още много други момичета", обяви ученичката.

В училището обаче не вярват на обвиненията срещу директора.

Кметът на с. Ново Паничарево Яна Жекова обясни, че директорът е на поста от около 20 г. и никога не е получаван сигнал за нещо подобно в училището.

В училището преподава и съпругата на директора, която е в шок след случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЕстествено, че няма да държи телефона в ръка и да се вижда, че снима. Нали тогава и нерезът нямаше да се държи така, като знае, че ще има запис.А как се държи телефон така, че хем да снима, хем да не се вижда телефон?
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До алоха Ама като ви се натисне 2-3 пъти може да и откажете защото е подсъдно, а не защото не ви се иска, *** ви ще станат на всичките.--------------- Слушай, на мене едната ми дъщеря е на 16, другата на 12, как си представяш това да се случи? Ти ако си на 25 и още лъскаш, може и да ти става от 14-годишни ***.
59
4
 
10
 
! Отговори
От ясно по-ясно преди 6 години
Налице е опит за изнудване.
58
4
 
7
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Къде да прочета какво конкретно е направил директорът?Може и да си е наместил ластика на слипа или да се е почесал през панталона. Много мъже го правят несъзнателно, на някои ръката им е постоянно там, без да влагат умисъл.Какви действия е извършил?
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятам че е редно мъж на тази възраст да се въздържа с дете, независимо какво е било.
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди малко гледах новините, всички учители бяха от ясни по-ясни - характерът и поведението на девойчето са в основата на тази случка. Не че не може да е другояче де, но в случая си е това.
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сбъркани, фригидни и феминизирани лелки се навъдиха напоследък :)
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закона е решил, че 14 годишните могат сами да решават с кой да спят. Ако не си съгласна, ходи да протестираш. В случая предпочитанията на коментиращите нямат никакво значение.
53
2
 
10
 
! Отговори
хммм преди 6 години
ти пък си толкова умна че даже не разбра за какво говорим. Числата не били цифри, цифрите не били числа...ала бала колко съм важна. Лелко ние не коментираме какви са ни сексуалните предпочитания и защо не можем да си намерим нещо над 14г. а доколко е правилно секса с непълнолетни 15-18 по взаимно желание. Да, всички разбрахме че се усещаш нежелана и никой не те иска, айде стига рева. Деца че деца, да и ти си била дете, кога спа с мъж за първи път, или си монахиня? При теб е можело а сега вече не, жена и логика.
52
2
 
15
 
! Отговори
ВЪПРОСИ преди 6 години
"Ученичката, която обвини директора на училището си в блудство, е заснела всичко, което се е случило в директорския кабинет"И КАК ТОЧНО Е ЗАСНЕЛА БЛУДСТВОТО? И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДИРЕКТОРА КАК НЕ Е ВИДЯЛ, ЧЕ ГО Е СНИМАЛА? СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ ЛИ СИ Е ЛЪСКАЛ *** ???
51
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ау, импотентните момченца са се обидили. Ще се разплача. Нито съм лелка, нито съм си лягала с по двама на 14. И да, 14 наистина е число, а не цифра. Е и? Това променя ли факта, че искате да правите секс с ДЕЦА?! Защото човек под 18 е дете. Малолетно, непълнолетно, все дете. Колко трябва да си кух и празен и безполезен и немощен, за да се задоволяваш с деца ми е невъзможно да прозра. Истинските мъже харесват жени, не деца. Точка. Пък вие си купувайте обожание аа по 1 кафе или 1 водка, смешници.
50
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като я видях каква гнусна тая едва ли човека и е посегнал такива пълно на околоврстния за 20 лева
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха готинка статия, само дето не давате нито да видим заснетото видео, нито физиономията на ученичката. И как по-точно да преценим кой е виновен, по вашата статия и предишната със заглавие "отвратително" да подразбираме че е той, без нито едно доказателство?
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За никого в Ново Паничарево не е тайна, че доскоро бащата на Радостина - Христо, е работел в училището, но е уволнен, след като се е доказало, че е крал от дървата за огрев на децата. Все по-усилено се говори, че на директора е направена клопка.Не е ясно от кого и къде е заснет клипът, предоставен на органите на МВР. Интересно е и как изглежда ученичката на него дали като жертва на директора, или като съблазнителка.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мога да ви кажа, че половите ви органи са безполезни, щом изобщо се вълнуват от тинейджъркиВсъщност обратното е по-вероятно :))
46
1
 
8
 
! Отговори
До 42 преди 6 години
Цитат от 42: "В случая говорим не само че тя е на 14 (цифрата която пише в статията)."хайде да поспорим. Цифрите от десетичната бройна система, с която си служим в живота са десет: 0,1,2,3,4,5,6,7,8 и 9. Цифра 14 няма, това е число, учи се в началните класове в училище. Цитат от 42: "Драги ми неособено интелигентни мъжкари" И като как човек, който не знае разликата между цифра и число, решава кой е интелигентен и кой не?Останалото няма да цитирам - гнусно е написано.
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелчето коментатор ала Меркел прие твърде лично и присърце нещата и ни засипа с менопаузна злоба. Госпожо, като не ви върви в любовта и не ставате за секс винаги можете да се захванете с политика като немското бабе.
44
1
 
3
 
! Отговори
Мегачеп преди 6 години
До 43 Ама ти верно луи? Така луи мислуиш милуо мишлуенце?
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука пише някаква клета лелка наближаваща 40тте, разгневена на мъжкия пол, че се заглежда по млади момичета. Ами такива сме мъжете, харесваме млади момичета, не сбръчкани лелки (макар че има и доста хубави лелки, които се радват на нашето внимание). И забележете, никой не оправдава чичака, просто Ви показвам колко сте елементарна с примера с 35 годишните батковци по дискотеките, които Вие слагате в различна категория от тази на чичака директор.
42
3
 
7
 
! Отговори
хммм преди 6 години
а ти коя си под мен. Много над останалите женски сигурно, ти си си хванала турчин който 500г. е изнасилвал такива момичета по нашите земи, клал е роднините ти. Кажи да те чуем какво голямо нещо си. Очевидно тая статия крайно те изнервя, или си 40годишна стара мома на която никой не обръща внимание освен тия с по 3 мин, забивки за които говориш, замисли се за какво му е на човек да ти се старае повече, не си залужаваш. А съм сигурен че ти на 14 си лягала с по двама наведнъж, всичките сте еднакви.